Yeşim Tekstil kime satıldı?

Yeşim sahibi kim?

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Türk hazırgiyim ve konfeksiyon sektörünü dünyanın en büyük federasyonlarından biri olan Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu’nda (IAF) temsil edecek. İplikten son ürüne kadar üretim yapabilen dünyadaki dört tesisten birine sahip Yeşim Tekstil.

Nergis Holding kimin?

Holdingin kurucusu Şükrü Şankaya’dır. Şükrü Şankaya’nın hayatını kaybetmesinin ardından Nergis Holding‘in başındaki Cavit Çağlar olmuştur. Olay TV ve Olay Gazetesi bünyesindedir.

Yeşim Tekstil satıldı mı?

Mahkeme de itirazı yerinde bularak satışı durdurdu. 36 parselden oluşan fabrikanın satış bedeli ise 114.8 milyon YTL olarak açıklandı.

Yeşim Tekstil Sahibi Kim?

Bursa Bağımsız Milletvekili Cavit Çağlar’ın da sahibi olduğu Nergis Holding bünyesinde kurulu bulunan Yeşim Tekstil, dünyanın en ünlü markalarına üretim yapıyor.

Selim Sankaya kim?

2015 yılında Yeşim’e katılan Selim, ailesinin tekstil ve konfeksiyon sektöründe çalışan üçüncü nesli oldu. Selim, Yeşim’de Finans ve İhracat dahil çeşitli departmanlarda çalıştı ve iş geliştirme ve Finans yönetimi konularına doğrudan dahil oldu. Mısır’da faaliyette olan Jade Textile’in Genel Müdürüdür.

Yeşim Tekstil kaç kişi çalışıyor?

Yeşim Tekstil, 144 bin metrekaresi kapalı ve 181 bin metrekaresi açık olmak üzere, Bursa’da toplam 325 bin metrekare alan üzerinde yaklaşık 3 bin çalışanı ile hazırgiyim ve ev tekstili üzerine üretim yapmaktadır.

Cahit Çağlar Kimdir?

Cavit Çağlar (d. 1944, Gümülcine, Yunanistan) Türk iş adamı, medya patronu, siyasetçi ve eski spor yöneticisi. Bursaspor’un 10. başkanıydı. Bursa Milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundu.

Senol Şankaya kimdir?

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya, Türk hazırgiyim ve konfeksiyon sektörünü dünyanın en büyük federasyonlarından biri olan Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu’nda (IAF) temsil eden bir isim.

Yeşim Tekstil Genel müdür?

Türkiye’de yarattığı istihdam alanıyla da en büyük firmalar arasında yer alan Yeşim Tekstil‘in Genel Müdürü Şenol Şankaya, Yeşim Tekstil‘in İnsan Kaynakları uygulamaları ve gelecek hedefleri ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

Şenol Şankaya oğlu kimdir?

Şenol Şankaya‘nın oğlu Selim Şankaya, 2016’dan bu yana Mısır’da ihracatı 4 kat, istihdamı 2.5 kat artırdı. Şirketini, Mısır hazır giyiminde ihracat lideri yaptı.

Yeşim Tekstil ne iş yapar?

Moldova’da da üretim yaptıran Yeşim, hazır giyim ve ev tekstilinde dünyaca ünlü markaların stratejik ortağıdır. … Yeşim‘in üretim yaptığı diğer markalar ise Under Armour, Zara, Pull&Bear, Bershka, Esprit, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Calzedonia, Guess, Mudo, Aldi, Horizonte ve Tchibo’dur.

Cavit Çağların eşi kimdir?

Nursel ÇağlarCavit Çağlar / Eşi (e. 1970)

Siyaset bilimci Doğan Çağlar kimdir nerelidir?

1927 yılı Mart ayında Gaziantep’in Burç Köyünde doğmuştur. İlköğrenimini aynı köy okulunda yapmış, 1944 yılında Adana Düziçi Köy Enstitüsünden mezun olarak öğretmen olmuştur. 1946-1947 yıllarında Ankara-Hasanoğlan Yüksek Köy Enstitüsü Özel Eğitim, 1962-1963 te Georgetown Üniversitesi’nde İngilizce.

Selim Şankaya nereli?

1989 yılında İstanbul’da doğan Selim Şankaya, lise öğrenimini Koç Lisesinde tamamladıktan sonra, 2009 yılında Amerikan lisesinde Yüksek Okul diploması ile mezun olmuştur. Selim, 2014 yılında İtalya’nın Milano eyaletinde Luigi Comerciale Bocconi Üniversitesi’nde İşletme mezunu oldu.

Şenol Şankaya babası kimdir?

Yeşim Tekstil CEO’su Şenol Şankaya yaptığı konuşmada babası Şükrü Şankaya‘yı hayatının her alanında örnek aldığını ifade ederek, onun oğlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirtti.