Rüyamda Buluttum kim söylüyor?

Rüyamda Buluttum kime yazıldı?

Can Bonomo ve Demet Evgar, Bonomo’nun ‘Rüyamda Buluttum‘ adlı yeni şarkısı için bir araya gelmiş. … Öyle olsaydı belki benim canım, eski dostum Demet Evgar bize eşlik etmeyecekti.” yorumunu yapan Bonomo, ‘Rüyamda Buluttum‘ şarkısı ile beraber sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Acı Kiraz’ı da dinleyici ile paylaşmış.

Rüyamda Buluttum kim soyluyor?

Can Bonomo ve Demet Evgar’ın birlikte söyledikleri Rüyamda Buluttum şarkısı Youtube’a yüklendi. Şarkı kısa sürede 1 milyon izlenme ve 48 bin beğeni almıştır.

Can Bonomo Rüyamda Buluttum kim yazdı?

Rüyamda Buluttum” ile aynı anda yayınlanan “Acı Kiraz”ın da söz ve bestesi Can Bonomo‘ya ait. Şarkıların düzenlemeleri Can Saban imzası taşırken, şarkıların kayıt, mix ve mastering işlemleri Ali Rıza Şahenk tarafından yapıldı. Kapak görseli Can Bonomo tarafından tasarlandı.

Can Bonomo Türk mü?

Can Bonomo Biyografisi Can Bonomo (d. 16 Mayıs 1987, İzmir), Türk şarkıcı, şair ve oyuncudur. İçindekilerSefarad Yahudisi bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti.

Can Bonomo ailesi nereli?

Can Bonomo, 24 Mayıs 1987 de İzmir’de dünyaya geldi. Ailesinin kökeni; Osmanlı Sultanı Sultan II Beyazıd tarafından, 1492 yılında İspanyadan kovulan Yahudilerle beraber, İzmir ve Selanik’e yerleştirilen yahudilerdendir.

Can Bonomo hangi burç?

Can Bonomo doğum tarihi olarak 16 Mayıs 1987 olarak bilinir. Can Bonomo yaş olarak 33 yaşındadır. Can Bonomo boyu 178 cm, Can Bonomo kilosu ise 70’tir. Can Bonomo burcu ise ikizlerdir.

Can Bonomo eşi kim?

Öykü KarayelCan Bonomo / Eşi (e. 2018)

Can Bonomo Eurovision şarkısı kaçıncı oldu?

“Love Me Back” (Türkçe: Sen de beni sev), Can Bonomo tarafından seslendirilen, 2012 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden şarkı. 112 puan ile yedinci olmuştur.

Can Bonomo hangi dine mensup?

Sefarad Yahudisi bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünde okudu.

Can Bonomo ırkı ne?

Sefarad Yahudisi’yim. Atalarım 540 yıldan beri Türkiye’deler, Türk sayılırım” dedi.

Cem Bonomo kim?

Can Bonomo (d. 16 Mayıs 1987, İzmir), Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve oyuncu….

Can Bonomo
Eğitim İstanbul Bilgi Üniversitesi
Meslek Şarkıcı-şarkı yazarı, oyuncu
Evlilik Öykü Karayel ( e. 2018)
Çocuk(lar) 1

Can Bonomo Ailesi Kimdir?

Can Bonomo, 24 Mayıs 1987 de İzmir’de dünyaya geldi. Ailesinin kökeni; Osmanlı Sultanı Sultan II Beyazıd tarafından, 1492 yılında İspanyadan kovulan Yahudilerle beraber, İzmir ve Selanik’e yerleştirilen yahudilerdendir. Can Bonomo, ilk gitarını annesi aldı ,müziğe, dokuz yaşında gitar çalarak başladı.

Ege kökenli kaç kilo?

Kökenli, 1,68 metre boyunda, 54 kilo ve Balık burcudur.

Can Bonomo’nun kaç çocuğu var?

Roman BonomoCan Bonomo / Çocukları

Öykü Karayel çocuğu ne zaman doğdu?

1987 doğumlu olan Can Bonomo, 2021 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. 2018 yılından oyuncu Öykü Karayel ile evlendi. Çift, 2021 yılında dünyaya gelen oğluna ‘Roman’ adını verdi.