Yeşim Büber kac yasında?

Yeşim Büber nereli kaç yaşında?

Yeşim Buber kimdir, Yeşim Buber, 18 Ağustos 1977 tarihinde Aydın’da doğmuştur. Annesi bir terzi ve babası bir çevirmendir. Yeşim Buber, ilk okulu, orta okulu ve liseyi bitirdikten sonra ailecek İstanbul’a taşındılar. 1,5 yıl sonra da İzmir’e taşındılar.

Oyuncu Yeşim Büber nereli?

Aydın, TürkiyeYeşim Büber / Doğum yeri

Mehmet Aksın kaç yaşında?

54 yaşında (1968)Mehmet Aksın / Yaş

Yeşim Büber ne zaman evlendi?

18 Eylül 2006 (Mehmet Aksın)Yeşim Büber / Evlilik tarihi

Yesim Buber kac cocugu var?

Nehir ve Can Yunus (d.2013) adlarında ikiz çocukları oldu.

Mehmet Aksın ne iş yapar?

Görüntü YönetmeniMehmet Aksın / MesleğiGörüntü yönetmeni, genellikle görsel ögelerin önemli olduğu film, fotoğraf veya video çekimlerinde senaryoya uygun olarak kameranın kullanılması, ışığın ayarlanması ve istenilen etkinin yaratılması için yönetmene yardımcı olan teknik ve sanatsal set görevlisidir. Vikipedi

Yeşim Büber kac cocugu var?

Nehir ve Can Yunus (d.2013) adlarında ikiz çocukları oldu.

Yeşim Büber hamile mi?

Uzun bir süredir ortalarda görünmeyen güzel oyuncu Yeşim Büber, 8 aylık hamile bir şekilde ortaya çıktı. Eşi Mehmet Aksın ile beş yıl önce yatta yaşamaya başlayan Yeşim Büber, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi.

Yönetmen Mehmet Aksın kimdir?

Sami Şekeroğlu, İlhan Arakon ve Duygu Sağıroğlu’nun öğrencisi oldu. Profesyonel hayatına öğrenciliği sırasında kamera asistanlığı ile başladı. 1992 yılında reklam filmlerinde görüntü yönetmenliği yapmaya başladı. 2015’te Sinema Televizyon Sendikası’nın kurucu üyelerinden oldu, sendikanın ilk Genel Başkanlığını yaptı.

Yesim Buberin ikizleri kac yasinda?

Yeşim Büber, 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın’la evlendi. Evlendikten sonra evlerini boşaltarak bir teknede yaşamaya başladılar ve tekneleri ile bir sene süren bir dünya turu yaptılar. Nehir ve Can Yunus (d.2013) adlarında ikiz çocukları oldu.