Tolga Güleç nereli?

Tolga Güleç in eşi kim?

Yeliz ŞarTolga Güleç / Eşi (e. 2013–2017)Lara Yeliz Şar, Almanya doğumlu Türk oyuncu.
Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan Şar, ilk olarak Kollama adlı TV dizisinde “Melike” rolü ile tanındı. Vikipedi

Hürriyet Tolga Güleç Kimdir?

Tam adı Nihat Tolga Güleç olan ünlü oyuncu, 20 Eylül 1981 tarihinde İskenderun’da doğmuştur. “Zor Yılların Kayıp Çocukları” adlı Film/Belgeselde başrol oynamaya hazırlanan Güleç, bu filmde apolitik bir genci canlandırmaktadır. … Belgesel/Film Kültür Bakanlığı destekli iddialı bir projedir.

Tolga Güleç kaç doğumlu?

20 Eylül 1981 (40 yıl yaşında)Tolga Güleç / Doğum tarihi

Yeliz Şar kimin kızı?

Yalçın ŞarYeliz Şar / Ebeveynleri

Tolga Güleç evli mi?

Yeliz ŞarTolga Güleç / Eşi (e. 2013–2017)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’deki Ahmet kim?

öyle bir geçer zaman ki dizisinde berrin karakterini seven, hukuk fakultesi öğrencisi ahmet rolünde karşımıza çıkan kişi.

Yeliz Şar babası kimdir?

Yalçın ŞarYeliz Şar / Babası

Tolga Güleç eşinden neden ayrıldı?

8 ay önce boşanmalarına rağmen ilişkilerini sürdüren Yeliz Şar ile Tolga Güleç, Bodrum tatilinde kıskançlık kavgası sonrası yollarını ayırdı. Oyuncu Yeliz Şar ile Tolga Güleç, 5 yıllık evliliklerini 8 ay önce bitirmişti. Boşanmalarına rağmen aynı evi paylaşan, “Aşkımız hiç bitmedi” diyen çiftin mutluluğu uzun sürmedi.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Hasefe kim?

Usta oyuncu Meral Çetinkaya yakında Kanal D’de yayınlanacak ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor. Çetinkaya bu kez Çanakkaleli bir kayınvalideyi, Ali’nin (Erkan Petekkaya) annesi Hasefe‘yi canlandıracak.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Zehra Kimdir?

Zehra: Berrin ve Ahmet’in kızıdır. Henüz küçük bir bebekken annesi Berrin’in, babası Hakan’la ayrılıp Ahmet’le evlenmesinden ve Hakan’ın hapiste yatmasından sonra, annesi Berrin ve Ahmet’le birlikte yaşamaya başlamıştır. Babası hapisten çıktıktan sonra asıl babasının Hakan olduğunu öğrenir ve annesine çok kızar.

Yavuz Çetinkaya neden öldü?

Dostlar Tiyatrosunda da görev yapan Yavuzer Çetinkaya, film ve tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, iki de kitap yazdı. Aynı zamanda senaryo yazarlığı ve yönetmenlik de yaptı. Yine bir oyuncu olan Meral Çetinkaya‘nın eşi olan sanatçı, kalp krizi nedeniyle 21 Temmuz 1992’de 44 yaşındayken öldü.

Meral Çetinkaya kaç yaşında öldü?

77 yaşında (5 Mart 1945)Meral Çetinkaya / Yaş

Zehra Hakan’ın kızı mı?

Hakan‘dan Zehra adında bir kızı olmuştur. Ahmet afla Türkiye’ye dönünce fakülteden arkadaşı Ayten’in tavsiyesiyle çalışmaya başladığı sendikada onunla yeniden karşılaştı. Ahmet’e olan aşkından Hakan kendisinden boşanıp Ahmet’le evlenmesine razı olur. Kızı Zehra‘yı Ahmet ile birlikte büyütür.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Aylin kimle evlendi?

Bir müddet sonra Hakan’a karşı bir şeyler hissetmeye başlar ve hep beraber yaşarlar. Aylin: Berrin’den sonra gelen kız kardeş. Lise son sınıfta okulunu bırakıp Soner’in kardeşi Murat ile evlenmiştir.

Yavuzer Çetinkaya kaç yaşında öldü?

44 yaşında (1948–1992)Yavuzer Çetinkaya / Öldüğü zamanki yaşı