Exxen nereden izlenir?

Ücretsiz Exxen nereden izlenir?

Exxen‘e üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN‘e yeni üyelikler için geçerlidir.

Exxen TV maç nasıl izlenir?

EXXEN NASIL İZLENİR? Exxen platformunda spor paketine üye olduktan sonra Exxen uygulamasını indirip TV, telefon, bilgisayar gibi akıllı cihazlarınızdan Barcelona – Galatasaray maçını takip edebilirsiniz.

Exxen hangi TV’lerde var?

Exxen 2017 ve sonrası modellerdeki Samsung, Webos 4.0 ve üstü versiyonlardaki LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton, Hi-Level gibi Smart TVler‘de, Philips ve Sony’nin Android TV özelliği mevcut modellerinde, Apple TV, Mi Stick, Mi Box gibi Android TV

Exxen aylık kaç TL?

Tüm hat tiplerinde aylık yenilenen Abonelik bedeli reklamlı paket için 69,80 TL ve reklamsız paket için 79,80 TL olup tüm vergiler dâhildir.

Exxen bayramda bedava nasıl girilir?

Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir

  1. Exxen web sitesini buradan ziyaret edin.
  2. Karşınıza çıkacak ana sayfadaki “Tüm Türkiye’ye Bayram Sürprizi” bölümünü ad, soyad ve e-posta adresiniz ile doldurun.
  3. Bayram Sürprizinden Yararlan” butonuna dokunun.

Exxen ücretsiz deneme var mı?

Exxen sitesinde üyelik açarken 7 günlük ücretsiz deneme veriliyor. Sürenin sonunda platformu kullanmaya devam etmek için “Reklam Var” ya da “Reklam Yok” seçeneklerinden birini tercih ederek ücretli üyeliğe geçmeniz gerekiyor. Reklamlı paket 9.99 TL, reklamsız paket ise 19.99 TL.

Exxen TV televizyona nasıl yüklenir?

Exxen TV üyelik paketleri satın alındıktan sonra akıllı cihazlardan ve bilgisayardan izlenebiliyor. Üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

Exxen maç paketi nasıl alınır?

EXXEN SPOR PAKETİNE SMS İLE ÜYE OLMAK Reklamlı üyelikler için EXXENSPOR, reklamsız üyelik için EXXENSPOR REKLAMSIZ yazıp 9300’a SMS göndererek üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

LG Tv’de Exxen yok mu?

Exxen Akıllı TV uygulaması şimdi Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Philips, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton ve Hi-Level’da. Ayrıca Android TV uygulaması Apple TV, Mi Stick ve Mi Box’ta. Çok yakında da PlayStation 4 ve PlayStation 5’te.

LG Tv’de Exxen var mı?

LG‘den yapılan açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi maçları ve farklı formatlarda birbirinden farklı içerikleriyle Exxen uygulaması artık LG Smart TV‘lerde olacak. webOS 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip 2018 ve üstü model LG Smart TV‘lere eklenen Exxen uygulaması, …

Exxen ilk ay ücretsiz mi?

Exxen platformunu ücretsiz 7 gün boyunca izleyebilmeniz mümkün. Deneme paketi olarak geçen Exxen 7 gün ücretsiz izlemek için www.exxen.com adresine girerek 7 Gün ücretsiz butonuna basarak ilgili adımları takip edebilirsiniz.

Exxen üyelik ilk ay ücretsiz mi?

Exxen‘e üye olmak için bilgisayarınızdan www.exxen.com.tr adresini ziyaret ederek yeni hesap oluşturabilirsiniz. Açılan sayfada Ad Soyad, E Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, Exxen‘e yeni üyelikler için geçerlidir.

Exxen Bayramda Bedava mi?

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Acun Ilıcalı, dijital içerik platformu Exxen‘in 2021 Ramazan Bayramı’nda ücretsiz olacağını söyledi. Exxen platformu bu kapsamda 12 – 13 – 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verdi.

Exxen bayramda ücretsiz mi?

Türkiye’de ya da yurt dışında yaşayanlar fark etmeksizin Exxen; 12, 13, 14, 15 Mayıs günleri yani Ramazan Bayramı süresince ücretsiz izlenebilecek. EXXEN NE ZAMAN AÇILIYOR? EXXEN KAÇ PARA OLACAK? Yeni yayın platformu Exxen yılbaşından sonra yani 1 Ocak 2021 tarihinde açılıyor.

Exxen nasıl 7 gün ücretsiz?

Exxen platformunu ücretsiz 7 gün boyunca izleyebilmeniz mümkün. Deneme paketi olarak geçen Exxen 7 gün ücretsiz izlemek için www.exxen.com adresine girerek 7 Gün ücretsiz butonuna basarak ilgili adımları takip edebilirsiniz.