Exxen e nasıl ücretsiz izlenir?

Ücretsiz Exxen nasıl izlenir?

Exxen‘e üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfada Ad Soyad, E-Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN‘e yeni üyelikler için geçerlidir.

Exxen bayramda bedava nasıl girilir?

Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir

  1. Exxen web sitesini buradan ziyaret edin.
  2. Karşınıza çıkacak ana sayfadaki “Tüm Türkiye’ye Bayram Sürprizi” bölümünü ad, soyad ve e-posta adresiniz ile doldurun.
  3. Bayram Sürprizinden Yararlan” butonuna dokunun.

Exxen ilk üyelik ücretsiz mi?

EXXEN AYLIK ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR? Exxen sitesinde üyelik açarken 7 günlük ücretsiz deneme veriliyor. Sürenin sonunda platformu kullanmaya devam etmek için “Reklam Var” ya da “Reklam Yok” seçeneklerinden birini tercih ederek ücretli üyeliğe geçmeniz gerekiyor. Reklamlı paket 9.99 TL, reklamsız paket ise 19.99 TL.

Exxeni aynı anda kaç kişi izler?

Exxen bireysel üyelik satın alanlar aynı anda 1 cihazdan izlenebiliyor. Aynı anda farklı cihazlardan daha fazla kişiyle izlemek isteyenlerin ise Exxenspor ticari paket satın alması gerekiyor.

Konuşanlar nereden izlenir?

Bu sohbet bildiklerinizden çok farklı. Her insan farklı bir hikaye, her hikaye farklı bir kahkaha. Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla eğlence katlanarak artıyor. Konuşanlar, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN’de.

Exxeni nereden izleyebilirim?

EXXEN NASIL İZLENİR? Exxen TV üyelik paketleri satın alındıktan sonra akıllı cihazlardan ve bilgisayardan izlenebiliyor. Üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirip izleyebilirsiniz.

Exxen Bayramda Bedava mi?

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Acun Ilıcalı, dijital içerik platformu Exxen‘in 2021 Ramazan Bayramı’nda ücretsiz olacağını söyledi. Exxen platformu bu kapsamda 12 – 13 – 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verdi.

Exxen bayramda ücretsiz mi?

Türkiye’de ya da yurt dışında yaşayanlar fark etmeksizin Exxen; 12, 13, 14, 15 Mayıs günleri yani Ramazan Bayramı süresince ücretsiz izlenebilecek. EXXEN NE ZAMAN AÇILIYOR? EXXEN KAÇ PARA OLACAK? Yeni yayın platformu Exxen yılbaşından sonra yani 1 Ocak 2021 tarihinde açılıyor.

Exxen Üyelik 1 hafta ücretsiz nasıl izlenir?

Deneme paketi olarak geçen Exxen 7 gün ücretsiz izlemek için www.exxen.com adresine girerek 7 Gün ücretsiz butonuna basarak ilgili adımları takip edebilirsiniz.

Exxen 7 gün ücretsiz devam ediyor mu?

EXXEN ÜCRETSİZ ÜYELİK NASIL? Exxen platformunu ücretsiz 7 gün boyunca izleyebilmeniz mümkün.

Exxen kaç profil oluşturulur?

Telefon, tablet ya da webden izleme, HD içerik, Çocuk profili, 5 tane aile profili oluşturma izni sunuyor.

Konuşanlar nerede sahne alıyor?

Siz de, “Hafta içi sendromu’nu mizahla döverek, deli gibi gülmek istiyorsanız 14.00’da Grand Pera – Alternatif Sahne‘de olun.

Konuşanlar nerede?

Büyük bir ilgiyle seyredilen program Grand Pera’da çekilmektedir. Grand Pera’nın adresi Grand Pera Hüseyinağa Mah. İstiklal Cad. No:56-58 / Beyoğlu TAKSİM / İstanbul’dur.

Exxen TV hangi platformda?

Acun Medya’nın kurucusu ve sahibi Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve 2021 yılında yayın hayatına başlayan Exxen, ilk kez kamuoyuna 24 Eylül 2020 tarihinde Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından, “Yeni dijital platformumuz Exxen‘de yakında beraberiz.” açıklamasıyla duyuruldu.

Exxen aylık kaç TL?

Tüm hat tiplerinde aylık yenilenen Abonelik bedeli reklamlı paket için 69,80 TL ve reklamsız paket için 79,80 TL olup tüm vergiler dâhildir.