Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığı nereye taşındı?

Yeşilyurt Kaymakamlığı nereye taşındı?

Malatya Caddesi No:40’da hizmet vermekte olan Yeşilyurt Kaymakamlığı; Hükümet Konağı binasının yıkım işlemleri yapılacağından 08.11.2021 Pazartesi tarihinden itibaren Tecde Mah. No: 14 Yeşilyurt adresinde hizmet vermeye başlamıştır.”

Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma nereye taşındı?

Genel – 15-11-2021 15:24 1541 kez okundu. Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahallesi Gönültaş Caddesi, Derme kanal üstü Şentepe Ortaokulu yerinde hizmet vermeye başlayan Yeşilyurt Kaymakamlığı bünyesinde, Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı da aynı binada hizmet veriyor.

Yeşilyurt Kaymakamı kim oldu?

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi Kaymakamlığına atanan Osman Uğurlu göreve başladı. Gaziantep doğumlu olan Osman Uğurlu, ilk ve orta öğrenimi Gaziantep’te tamamladı.

Malatya Kaymakamının adı nedir?

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir DURAN.

Darende Kaymakamı Ali Türk nereli?

Darende Kaymakamı Ökkeş Safa TÜRKOĞLU; Osmaniye’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Osmaniye’de tamamladı. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Osman Ugurlu kimdir?

Gaziantep doğumlu olan Osman UĞURLU, ilk ve orta öğrenimi Gaziantep’te tamamladı. 2006 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yüksek lisans eğitimini almıştır.

144 telefon numarası nereye ait?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Erzak yardımına nasıl başvurulur?

Erzak yardımı almak isteyenlerin belediyelere giderek ya da belediyeleri arayarak başvuru yapabilmeleri mümkündür. Belediyeler muhtarlıklar ile iletişim halinde oldukları için ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek yardımları ulaştırmaktadırlar.

Kaymakam Osman Uğurlu kimdir?

Gaziantep doğumlu olan Osman UĞURLU, ilk ve orta öğrenimi Gaziantep’te tamamladı. 2006 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Ön lisans bölümlerinden mezun oldu. Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yüksek lisans eğitimini almıştır.

Malatya Vali Yardımcısı Kim?

Aydın BARUŞ

  • Mustafa ŞAHİN. Vali Yardımcısı
  • Kenan ESKİN. Vali Yardımcısı
  • Hakan EZGİ Vali Yardımcısı

Malatya Battalgazi Kaymakamı nereli?

Battalgazi
İl Malatya
Coğrafi bölge Doğu Anadolu Bölgesi
İdare
Kaymakam Abdul Kadir Duran

Darende Kaymakamlığına kim atandı?

105’nci dönem kaymakamlar atamaları sonucunda Darende Kaymakamlığı görevine atanan Malik Çalışır görevine Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümünde başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlamalarına katılan Kaymakam Malik Çalışır , burada yaptığı açıklamada, “Darende ilçemizde daha yeni göreve başladım.

Malik Çalışır kim?

Kaymakam denetimde Malatya’nın Darende İlçesi Kaymakam Malik Çalışır, yeni tip korona virüs salgını ile mücadele kapsamındaki normalleşme sürecinde, 50 gün sonra tekrar hizmete açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarında kurallarına uyulup uyulmadığı noktasında denetimler yaptı.

Nur Karaata kiminle evlendi?

Nur Karaata ve Osman Uğurlu çifti ilk olarak arkadaşlarıyla doyasıya eğlendikleri disco ve beyaz temalı bir pre-wedding gerçekleştirdi. Ardından da rüya gibi bir düğünle evlendi.

Pandemi parası için nereyi aramalıyım?

Aile ve Sosyal Hizmetler BakanlığıAlo 183 Sosyal Destek Başvurusu ve Takibi.