Volkswagen en dolu paketi hangisi?

Volkswagen’de en dolu paketi hangisi?

Volkswagen Highline Nedir? Markanın birçok modeli için kullandığı en yüksek donanım seviyesine verilen addır. Genellikle Polo harici modellerde ülkemizde satışta olan bu donanımda özel koltuk döşemesi, led ön ve arka farlar, büyük multimedya sistemi, katlanır aynalar, far yağmur sensörleri ve büyük jantlar bulunur.

Comfortline Highline Trendline ne demek?

vw donanim paketlerindeki standart, ideal secim. dönemine göre altında midline, midline plus, trendline, üstünde ise highline bulunan volkswagen donanım seviyesidir.

Jetta paketleri neler?

Volkswagen donanım paketleri – vag’cılar iceri.

  • Trendline.
  • Midline.
  • Comfortline.
  • Sportline.
  • Exclusive.
  • Highline.
  • R-Line.
  • Individual.

Vw Passat Exclusive ne demek?

Passat Exclusive‘de, Comfortline donanım seviyesine ek olarak, 17 inç Salamaca alüminyum alaşımlı jantlar, alüminyum alaşımlı stepne, ön çamurluklarda “Exclusive” logoları, ışıklandırmalı “Exclusive” marşpiye kaplamaları, “Nappa” deriyle kaplı, spor, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam silecek fıskiyeleri, …

Passat CC en dolusu hangisi?

Volkswagen, dört kapılı sportif coupe modeli CC‘nin giriş seviyesi olan 1.4 TSI DSG’de Exclusive adlı üst donanım seviyesini sunmaya başlıyor.

Araçlarda çift kırmızı ne demek?

Logonun üzerinde ki harflerin herbirinin kırmızı olması aracın ne kadar güçlü olduğunu gösteren bir işaret aslında. TDI Turbocharged Direct Injection (Turbosarj Direkt Enjeksiyon),Volkswagen grubunun kullandığı turbo dizel motorun adıdır.

Highline golf ne demek?

vw donanim paketleri arasinda en kapsamli ozelliklere sahip model secenegi. gti ve 1.8 golf modelleri standart highlinedir. slackline’in derinlik hissini kaybetmis hali. bir nevi ucurumdan ucuruma slackline.

Boş paket araba ne demek?

Boş Paket Ne Demek? Otomobillerin giriş versiyonlarında sunulan standart özelliklere sahip uygun fiyatlı modellere verilen isimdir. Boş paketlerde ekstra hiçbir aksesuara yer verilmez.

Exclusive paket nedir?

Passat Exclusive‘de, Comfortline donanım seviyesine ek olarak, 17 inç Salamaca alüminyum alaşımlı jantlar, alüminyum alaşımlı stepne, ön çamurluklarda “Exclusive” logoları, ışıklandırmalı “Exclusive” marşpiye kaplamaları, “Nappa” deriyle kaplı, spor, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam silecek fıskiyeleri, …

Exclusive araba ne demek?

Passat’ın beşinci ve altıncı jenerasyonlarında da üretilen ve tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan “Exclusive” özel serisi, sahip olduğu ayrıcalıklı ekipman seviyesiyle Comfortline ve Highline donanım seviyeleri arasında konumlanıyor.

Passat CC hangi motor?

Volkswagen CC
Motor 1.4lt. TSI 160PS 2.0lt. TSI 210PS 2.0lt. TDI 140PS 2.0lt. TDI 177PS
Şanzıman 6 İleri Tiptronik DSG 7 İleri Tiptronik DSG
Dingil mesafesi 2.711 mm (106,7 in)
Uzunluk 4802mm

VW CC neden üretilmiyor?

Volkswagen binek otomobil ailesinin en tepesinde yer alan CC için karar aşamasında. Volkswagen, emisyon skandalı sonucunda yaşadığı maddi kaybı toparlamak için satış rakamları düşük modellerinin yerine yeni modelleri karşımıza çıkarmak üzerine bir politika izliyor.

Volkswagen’de çift kırmızı ne demek?

Aslında bu kırmızılarının her birinin bir anlamı olduğunu söyleyelim. Logonun üzerinde ki harflerin herbirinin kırmızı olması aracın ne kadar güçlü olduğunu gösteren bir işaret aslında. TDI Turbocharged Direct Injection (Turbosarj Direkt Enjeksiyon),Volkswagen grubunun kullandığı turbo dizel motorun adıdır.

TSI çift kırmızı ne demek?

TSI ‘nın sadece I kırmızı ise klasik sadece turbolu 122 bgdir. SI kırmızı ise (supercharger+turbo) oluyor yani en az 140bg. hepsi kırmızı ise daha yüksek beygir güçlü bir motor 160-180bg ..tahmin ediyorum. sonuçta hepsi 1.4 lt TSI. 1.2 TSI larda yazı yok.

Midiline ne demek?

orta. Başlangıcı ile bitimi arasında eşit uzaklıkta olan süre.