Yeşilovacık nasıl bir yer?

Yeşilovacık denizi nasıl?

Yeşilovacık Halk Plajı, Yeşilovacık Geniş kumluk bir sahili var ama denizi dalgalı olduğu zaman da oluyor. Yaz turizmi açısından gelişmiş bir mevkii değil bu nedenle şezlong şemsiye gibi hizmetler yok.

Silifke ile Yeşilovacık arası kaç km?

Mersin Yeşilovacık (Silifke) Otobüs Bileti

En Ucuz Sefer Mersin – Yeşilovacık (Silifke) Arası Kaç Km
Mersin – Yeşilovacık (Silifke) Arası Kaç Saat 2sa 21dk Günlük Sefer Sayısı
En Çok Sefer Yapan Firma Sefer Yapan Firma Sayısı

Yeşilovacık hangi ile bağlı?

Yeşilovacık (eski Hacıisaklı), Mersin’in Silifke ilçesine bağlı bir mahalledir.

Silifke Yeşilovacık nereye bağlı?

Yeşilovacık Nerede ve Hangi İlçeye Bağlı? Yeşilovacık Mersin ilinde yer almakta olup, Yeşilovacık Silifke ilçesine bağlıdır.Yeşilovacık haritası konumu ise 36° 11′ 18.8736” Kuzey ve 33° 39′ 45.4356” Doğu gps koordinatlarıdır. Yeşilovacık bağlı olduğu Silifke ilçe merkezine 31 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Susanoğlu denizi temiz mi?

Susanoğlu Plajı Türkiye’nin en temiz plajları arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra deniz de oldukça temiz ve berraktır.

Erdemli Tömük denizi nasıl?

mersine göre oldukça serindir. püfür püfür eser. mersin yerlisinden çok adana ve antep halkının istila ettiği bölgedir. bu sene denize girenlerin açıklarda bol bol deniz anası gördüğü tatil beldesidir. aman siz dikkat edin çok açılmayın kıyıda böle şıpıdı şıpıdı serinleyip çıkın.

Mersin Silifke arası kaç kilometredir?

SilifkeMersin arası 90 km. ama 90 dakika değil…

Boğsak Koyu nerede?

Boğsak, Taşucu’na 8 km., Mersin’e 102 km. uzaklıktadır. Boğsak Koyu, Taşucu’nun Boğsak Köyü’nün plajıdır. İncekumu ve küçük çakıl taşları bulunan bu kumsal mavi bayraklı denizi ile tertemiz bir havaya sahiptir. Boğsak Koyu’nun tam karşısında bulunan Boğsak Adası doğal bir dalgakıran niteliği taşımaktadır.

Susanoğlu Plajı derin mi?

Bunun yanı sıra deniz de oldukça temiz ve berraktır. Sığ bir denize sahip olan Susanoğlu Plajında acemi yüzücüler dahi herkes rahat bir şekilde yüzebilir. Susanoğlu Plajı‘nın kumu ince yapılı ve altın sarısıdır. Temiz bir yapıya sahip olan Susanoğlu Plajı her yıl çok sayıda kişiyi misafir ediyor.

Mersin Susanoğlu denizi nasıl?

Yosunsuz tertemiz bir denize sahip olan Susanoğlu Halk Plajının kumuda elenmiş ve altınkum standartlarındadır. Apart Tatil Konaklamalarınızı yaptığınız oteller ile arasında karayolu bulunması biraz size zahmet verecek gibi olsada bir çok noktada trafik ışıklarının ve geçişlerin olması işinizi kolaylaştıracaktır.

Tömükte denize girilir mi?

Tömük Halk Plajı Gece yürüyüşleri için ideal bir yer olan plajın çevresinde kişisel ihtiyaçların karşılanabileceği kafeteryalar ve oteller yer almaktadır. Tömük Halk Plajı’na girişler ücretsizdir.

Erdemli plajı nasıl?

Yaz tatilini Erdemli‘de geçirmek isteyenler, plajların ince kumlu ve denizin sakin olması sebebi ile vakitlerinin çoğunu plaj ve koylarda geçirmektedirler. Sahil şeridi Erdemli‘nin çoğunu kaplamasa da ilçenin ideal yüzme yeri olarak kabul edilir. Plajları ve koyları son derece temizdir.

Mersin Silifke arası otobüsle kaç saat?

MersinSilifke arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 47 dakika sürmektedir. MersinSilifke arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir?

Mersin Adana arası otobüsle kaç saat?

MersinAdana arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 1 saat 19 dakika sürmektedir.

Boğsak Koyu ücretli mi?

Boğsak Koyuna Giriş Ücretsizdir. Fakat işletmelerin olduğu alanını kullanacak olursanız burası ücretli. WC, Giyinme kabini, duşluklar ve Şemsiye & Şezlong kullanım ücreti alınmaktadır. 2021 yılı itibari ile 70 – 100 TL arası değişmektedir.