Superonline fiber hangi illerde var?

Superonline fiber hattı var mı?

Türkiye’de daha fazla aile fiber teknolojisiyle buluşsun diye, Turkcell Superonline altyapısını genişletiyor. Işık hızında fiber interneti daha çok eve getiriyor. Hemen bizi arayın, siz de evinizde fiber olup olmadığını öğrenin. Donmadan takılmadan, ailece internete girmek için siz de Turkcell Superonline‘a geçin.

Superonline altyapı nereden alıyor?

Turkcell Superonline ADSL Türkiye’deki en yaygın internet teknolojisi olan ADSL sistemiyle çalışan bu hizmette Türk Telekom’un bakır kablolardan oluşan altyapısı kullanılmaktadır.

Fiber internet izmirde nerelerde var?

Özellikle İzmir merkezini oluşturan Konak, Balçova, Narlıdere, Gaziemir, Buca, Karşıyaka, Çiğli ve Bornova ilçelerinin tüm mahallelerinde mevcuttur. Bunların dışında ayrıca Dikili, Çeşme, Torbalı, Selçuk, Kemalpaşa, Aliağa, Menemen ve Seferihisar’da da fiber internet alt yapısı mevcuttur.

Türk Telekom fiber altyapı nerelerde var?

Türk Telekom Kapsama Haritası sayfasına gidin. – Karşınıza gelen ekranda İl, İlçe, Mahalle, Cadde/Sokak, Dış Kapı No, İç Kapı No bilgilerinizi yazınız. – Bilgileri girdiğinizde haritada bulunduğunuz binayı pinleyin. – Türk Telekom‘un binanızda sunduğu internet altyapısını öğrenebilirsiniz.

Süperonline fiber internet nerelerde var?

​Turkcell Superonline dünyada pek çok gelişmiş ülkenin hayal bile edemediği bir hız olan saniyede 1000 Mbps’ye ulaşabilen fiber internet hizmetini Fiberkentler olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Samsun, …

Superonline fiber hangi modemi veriyor?

CİHAZI SEÇİN

  • Huawei B618 (CAT-11) Huawei B535 (CAT-6)
  • ZTE MF286R. Huawei B525 (CAT-7)
  • AirTies Air 6271. AirTies Air 6372.
  • Huawei HG253/S. Nokia G-2426G-A.
  • ZTE H3600. Tilgin HGA1311.
  • Tilgin HGA1311 v2. Pirelli PRG E4202G.
  • Pirelli DRG A226G. Tilgin HGA2301.
  • Tilgin HGA1521. Huawei HG658v2.

Superonline Fiber Altyapı kime ait?

%100 Turkcell Grup kuruluşu olan Turkcell Superonline aşağıda sıralanan ve BTK tarafından onaylanmış Telekom Operatörü olmasını sağlayan tüm gerekli yetkilendirmelere sahiptir. Turkcell Superonline fiber altyapısı bugün Türkiye’de 77 şehre değen ve 35.000 km’den fazla toplam uzunluğa sahip dev bir altyapıdır.

Superonline altyapısı nedir?

Turkcell Superonline; Fiber Optik, Veri Akışı Erişimi, Yerel Ağın Paylaşıma Açılması, MPLS, Internet, Ses ve Datacenter altyapı ve sistemleri için dünyanın önde gelen üreticileri ile çalışılmakta ve “carrier class” altyapı sağlanmaktadır.

Superonline fiber internet nerelerde var?

​Turkcell Superonline dünyada pek çok gelişmiş ülkenin hayal bile edemediği bir hız olan saniyede 1000 Mbps’ye ulaşabilen fiber internet hizmetini Fiberkentler olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Samsun, …

Giga fiber nerelerde var?

TurkNet GigaFiber hizmeti şimdilik sadece İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde sunulmaktadır.

Fiber altyapı sorgulama nasıl yapılır?

– Buraya tıklayarak Türk Telekom altyapı sorgulama sayfasına giriyoruz. Sonrasında oturduğunuz il, ilçe, mahalle, cadde ya da sokak bilgilerini girdiğinizde haritada bulunduğunuz binayı pinleyin. Sonrasında sorgulama işlemi gerçekleşecek ve Türk Telekom’un binanızda sunduğu internet altyapısını öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

Türk Telekom Altyapı Başvurusu Nasıl Yapılır Dilekçe başvurularınız konusunda bulunduğu bölgeye bağlı olan Telekom müdürlüklerine dilekçeyi teslim etmeniz gerekmektedir. İsterseniz dilekçelerinizi BTK veya CİMER üzerinden de rahatlıkla iletebileceksiniz.

Turkcell fiber internet altyapısı nerelerde var?

Turkcell Superonline dünyada pek çok gelişmiş ülkenin hayal bile edemediği bir hız olan saniyede 1000 Mbps’ye ulaşabilen fiber internet hizmetini Fiberkentler olan Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Manisa, Mersin, Samsun, …

Fiber internet mi VDSL mi?

VDSL hizmetin daha hızlı internet sağlamasının nedeni santrale kadar fiber kablolarla internetin gelmesi oluyor. Fiber kablolar sayesinde santrale gelen internetin hızında herhangi bir kayıp yaşanmıyor.

Superonline WiFi 6 modem nedir?

WiFi 6 Nedir? Wi-Fi 6 teknolojisi Wi-Fi Alliance (Birliği) tarafından belirlenen standartlar çerçevesinde üst düzey çiplierin kullanıldığı IEEE 802.11ax’dir. Kablosuz internet altyapı teknolojilerinde Wi-Fi 6 daha fazla bant genişliği, daha iyi performans ve daha verimli internet kullanımını hayata geçirecek.