Volkswagen nasıl yazılıyor?

Volkswagen nasıl telaffuz edilir?

2. Volkswagen Özellikle Vosvos modelini bildiğimiz Wolkswagen’ın okunuşu ‘folksvagın’ .

Almanlar Bmw’yi nasıl okunur?

BMW NASIL OKUNUR ?? ben bavyeralı diyorum. Markanın sahibi Almanlar biemvi diyor (em’in m’sine hafif vurgu yaparak). Siz bi em dabılyu demeyin de gerisi çok sorun değil.

Hamsik nasıl okunuyor?

italyancada kelimelerin başındaki “h” harfi telaffuz edilmediğinden, italyan spikerlerin ismini “amsik” şeklinde telaffuz ettiği, şu günlerde yıldızı parlayan, gelecek vaad eden futbolcu.

Levi’s nasıl okunur?

Türkçe’de ya düz bir şekilde levis diye okunan ya da lövis diye şekil yapılan markanın asıl okunuşu da livays’tır aslında.

Volkswagen nasıl okunur sesli?

Özellikle Vosvos modelini bildiğimiz Wolkswagen’ın okunuşu ‘folksvagın’ .

Mercedes nasıl telaffuz edilir?

kisinin okurken neyi amacladigina baglidir. eger kisi “ben yabanci dil bilirim” sevdasindaysa ve bunu gostermek icin yanip tutusuyorsa “möğr-sii-diiz” seklinde okuyacak ve telaffuz edecektir. fakat kisi eger sade, kendi halinde bir vatandas ise gayet normal bir “mersedes”le karsimiza cikacaktir.

BMW nasıl okunur Türkçe?

Alfa Romeo ve Ferrari gibi İtalyan markalar da melodik yapıları nedeniyle kafaları karıştırıyor. Videoda buna da cevap var. Bu arada ilginç bir bilgi daha var: Ülkemizde “Be-Me-Ve” olarak telaffuz edilen BMW‘nun doğru okunuşu da açılımın ülkedeki dile göre çevirisi.

Ingilizcede BMW nasıl okunur?

BMW: Almanların en iyi arabalarından biri olan BMW‘ye “Be Me Ve” diyoruz, İngilizce okunuşu ise “Bi. Em. Dabulyu.”. Cadillac: Amerikalı lüks otomobil markası, bizde iki -l ile “Kadillak”, ancak İngilizcede tek -l ile ve “Kedilak”.

Ray Ban nasıl telaffuz edilir?

13. Rayban. Belki de doğru tahmin ettiniz, reyben.

Levis mi livas mı?

levi’s seklinde yazildigindan “levis” diye okunan unlu jeans markasi.

Porsche mi Porş mu?

Fakat Porsche için durum böyle değil. Alman firmanın adı, Almanca’da herhangi bir anlam ifade etmese de telaffuz konusunda Almanca’daki söylemi aslında doğrusu. Firmanın adının ”porş” şeklinde telaffuz eden çoğu kişiyi duymuşsunuzdur.

Mercedes Benz nasıl yazılır?

MercedesBenz, 1926 yılında Karl Benz‘in şirketi Benz & Cie. ve Gottlieb Daimler’in şirketi Daimler Motoren Gesellschaft’in birleşmesi sonucu kurulmuş otomotiv ve motor markası.

Mercedes Almanca ne demek?

Alman motorlu taşıt. Almanca sözlükte «MercedesBenz» sözcüğünün özgün tanımını görmek için tıklayın.

BMW nasıl okunur Ekşi?

almanların olduğu için alman nasıl okuyorsa öyle okunur. bi em dabıl yu falan diye ishal olmaya gerek yok. bmw, bmw diye okunur. bunun sokaktaki okunusu beemve.

JBL nasıl telaffuz edilir?

ji bi el diye okunur.