Sitare Akbaş nerelerde oynadı?

Sitare Akbaş şimdi nerede oynuyor?

Akbaş, birkaç projeye adını yazdırdıktan 2020 yılında FOX’da yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı “Figen Yıldırım (Fifi)” karakteri ile TV ekranlarına dönmüştür. 2021 yılında Show TV’deki Ramo dizisinin kadrosuna dahil olup “Dilber” karakterini canlandırmıştır.

Sitare Akbaş nerede doğdu?

İstanbul, TürkiyeSitare Akbaş / Doğum yeri

Sitare Akbaş Akasya Durağında oynadı mı?

Sitare Akbaş kimdir: Asıl adı Makbule Sitare Akbaş olan genç oyuncu, 6 Ekim 1988 doğumlu. Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır.

Sitare Akbaş Hangi üniversite mezunu?

Makbule Sitare Akbaş, 6 Ekim 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Akbaş, kariyerine ilk adımı 2004 yılında Samanyolu TV’deki Beşinci Boyut dizisinde canlandırdığı “Ayşe” karakteri ile atmıştır.

Akasya Durağı Zeyno hangi dizilerde oynadı?

Akasya DurağıZeyno / TV dizisi

Sitare kim?

Asıl adı Makbule Sitare Akbaş olan genç oyuncu, 6 Ekim 1988 doğumlu. Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır.

Sitare Akbaş kaç doğumlu?

6 Ekim 1988 (33 yıl yaşında)Sitare Akbaş / Doğum tarihi

State Akbaş kimdir?

Asıl adı Makbule Sitare Akbaş olan genç oyuncu, 6 Ekim 1988 doğumlu. Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır.

Akasya Durağı kaç bölüm oynadı?

Dizi, 14 Temmuz 2008’de Kanal D’de yayımlanmaya başladı ve 134. bölüme kadar (29 Ağustos 2011) Kanal D’de yayımlanmış, 135. bölümden (29 Eylül 2011) itibaren Star TV’de yayımlanmaya devam etmiş ve burada 7 Şubat 2012’de yayımlanan 152. bölümü ile final yaptı.

Sitare Akbaş kaç yaşında?

33 yaşında (6 Ekim 1988)Sitare Akbaş / Yaş

Rozerin Zeyno kimdir nerelidir?

Gelin Evi 11 Ocak yarışmacısı yarışmaya Beyoğlu’dan katılıyor. Aslen Mardinli olan 25 yaşındaki genç yarışmacı, 2,5 yıllık evli. Tekstil sektöründe çalışan Rozerin, moda konusunda kendisine güveniyor.

Sitare ne anlama gelir?

Sitare kelime anlamı olarak talih, baht ya da kader anlamlarına gelmektedir. Bunun yanı sıra isim olarak kullanıldığında yıldız anlamını da almaktadır. Temiz ve güzel kimseler için kullanılan bir sözcüktür.

Yunus Emre Sitare kimdir?

iskender pala’ nın od romanında yunus emre‘ nin eşine taktığı isimdir. yıldız, star anlamındadır.

Akasya Durağı ndaki Narin kaç yaşında?

Sitare Akbaş kimdir: Asıl adı Makbule Sitare Akbaş olan genç oyuncu, 6 Ekim 1988 doğumlu.

Murat Dalkılıç kimdir nerelidir?

Murat Dalkılıç, Ağustos 2016’da Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnede. Murat Dalkılıç (d. 7 Ağustos 1983, İzmir), ya da doğum adıyla Sırrı Murat Dalkılıç, Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. İzmir’de doğdu ve üniversite öncesi eğitimini Aydın’da tamamladı.