Sitare Akbaş Ramo da hangi rolde?

Sitare Akbaş nasıl ünlü oldu?

Kariyerine ilk adımını 2004 yılında Samanyolu TV’deki Beşinci Boyut dizisinde canlandırdığı “Ayşe” karakteri ile atmıştır. Asıl tanınmaya başlamasını 2008 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Akasya Durağı dizisindeki “Zeyno” karakteri ile başlamıştır.

Ramo Sitare kimdir?

Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan başarılı oyuncu Sitare Akbaş, diziden ayrılmasının hemen ardından Ramo dizisinin kadrosuna katıldı. 6 Ekim 1988 yılında İstanbul’da doğan Akbaş, 33 yaşındadır. Tam adı; Makbule Sitare Akbaş’tır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Sitare Akbaş Ramo da oynuyor mu?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolleri paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Sitare Akbaş, Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Ramo dizisine transfer oldu. Sen Çal Kapımı’dan Ramo‘ya yeni oyuncu! Sitare Akbaş fenomen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Sitare Akbaş nereli?

İstanbul, TürkiyeSitare Akbaş / Doğum yeri

Star Akbaş kimdir?

Asıl adı Makbule Sitare Akbaş olan genç oyuncu, 6 Ekim 1988 doğumlu. Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır.

Sitare Akbaş neden?

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Fifi’nin ayrılmasında ki sebep ise başka bir dizi ile anlaşma sağlamış olmasıdır. Yani oyuncumuz Sitare Akbaş senaryo gereği değil, kendi isteği ile diziden ayrılmış ve Ramo dizisiyle anlaşma sağlamıştır.

Akasya Durağı Zeyno hangi dizilerde oynadı?

Akasya DurağıZeyno / TV dizisi

Akasya durağındaki Zeyno hangi dizide oynuyor?

Son günlerde adı popçu Murat Dalkılıç ile anılan oyuncu Sitare Akbaş magazin basınının konusu oldu. Akasya Durağı ile dizi sektörüne giren oyunvu Sitare Akbaş kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı? Sitare Akbaş şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde oynuyor.

Sitare Akbaş Şu anda hangi dizide oynuyor?

Sen Çal Kapımı’nın Fifi’si Sitare Akbaş, Ramo dizisine transfer oldu!

Murat Dalkılıç kimdir nerelidir?

Murat Dalkılıç, Ağustos 2016’da Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnede. Murat Dalkılıç (d. 7 Ağustos 1983, İzmir), ya da doğum adıyla Sırrı Murat Dalkılıç, Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. İzmir’de doğdu ve üniversite öncesi eğitimini Aydın’da tamamladı.

Murat Dal kılıç kaç yaşında?

38 yaşında (7 Ağustos 1983)Murat Dalkılıç / Yaş

Sitare Akbaş diziden neden ayrildi?

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Fifi’nin ayrılmasında ki sebep ise başka bir dizi ile anlaşma sağlamış olmasıdır. Yani oyuncumuz Sitare Akbaş senaryo gereği değil, kendi isteği ile diziden ayrılmış ve Ramo dizisiyle anlaşma sağlamıştır.

Sitare Akbaş neden ayrıldı?

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş neden ayrıldı? Murat Dalkılıç’ın kısa bir süre önce Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açtığı belirtilmişti. Ancak ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Ayrılığı öğrenenler, “Aşkı başladığı gibi bitti” yorumunu yaptı.

Sitare Akbas hangi diziye girdi?

Sen Çal Kapımı’nın Fifi’si Sitare Akbaş, Ramo dizisine transfer oldu!

Rozerin Zeyno kimdir nerelidir?

Gelin Evi 11 Ocak yarışmacısı yarışmaya Beyoğlu’dan katılıyor. Aslen Mardinli olan 25 yaşındaki genç yarışmacı, 2,5 yıllık evli. Tekstil sektöründe çalışan Rozerin, moda konusunda kendisine güveniyor.