TENO Türkçede ne demek?

Tenno ne demek türkçe?

Kürtçede argo bir ifade olarak kullanılan ‘Tenno‘ ve aynı anlamı taşıyan “Ez Tenım” Türkçe karşılığı ‘Seni Si.. m’ demektir.

TENO peçete ne demek?

“ekonomik teno” sloganıyla satışta olan 3 katlı kağıt mendil markası.

Kürtçe Tünne ne demek?

kürtçe yok anlamına gelir.

KUZI Keri ne?

kürtçe “eşeğin amı” manasına gelir. ayrıca gündelik hayatta, hoş olmayan durumları anlatmak için kullanılır. misal: “dün gece çok içtim, baya kuzi keri oldum” gibi.

EZI KUZI tenim ne demek?

kürtçe’de “ez kuze diyattenim” diye bir söz var “ben senin için dünyayı bile değiştiririm” anlamına geliyor şu naifliğe bak.

TENO tuvalet kağıdı nasıl?

Teno Tuvalet Kağıdı 32’li Değerlendirmeleri Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı. Fiyata göre kalite. Sert yapıda ve 2 katlı olduğu için wc haricinde ıvır zıvır temizlikte kullanıyorum. Piyasa fiyatlarına göre çok uygun fiyata olduğundan 5 puan veriyorum.

Kürtçede DENO ne demek?

kürtçe deli anlamına gelen kelime. seslenme biçimidir.

Kune tene ne demek?

Samtale. Kürtçede kûna tenim diye bir deyim vardır. Anlamı da “Artık senin yaptığın ve yapacağın hatalar karşısında çaresizim ve çare aramayacak kadar yorgunum.”.

Sıkıntı Tınne Bremin ne demek?

kürtçe sıkıntı yok anlamında kullanılan söz.

Kuzu Keri ne demek küfür?

kürtçe eşeğin am’ı anlamına gelen küfür.

Kuze kere turkce ne demek?

kürtçede eşşeğin ammı anlamına gelir ve bütün küfürlerin temel öğesini oluşturur.

Ez tenim ne demek?

Kürtçe ‘seni s*kerim’ anlamına gelen cümledir.

Ez Bırçime ne demek küfür?

Sosyal medyada sıkça espiri konusu olan “Ez bırçime” ifadesinin anlamı… Facebook, tiktok, youtube ve daha birçok içeriğe konu olan aynı zamanda Kürtçe’de günlük hayatta sıkça kullanılan bir ifade olan “Ez bırçime” “Ben açım veya karnım aç” demektir.

TENO tuvalet kağıdı iyi mi?

Teno tuvalet kağıtları çok kalitesiz çok ince tek yapraklı ve suya dayanıksız asla tuvalette kullanmak için değil bu kadar kalitesizliğe göre de fiyatı çok fazla daha çok kendini geliştirmelisin Teno tuvalet kağıdı peçetesini de kullanıyorum gayet memnunum.

TENO tuvalet kağıdı hangi firmanın?

Hayat Kimya, temizlik kağıtları kategorisinde Papia, Familia, Focus ve Teno, ev bakım ürünleri kategorisinde Bingo, kadın hijyen ürünleri kategorisinde Molped, bebek bakım ürünleri kategorisinde Molfix, hasta bezinde ise Joly ve Evony markalarını tüketicisiyle buluşturuyor.