Abdurrahman Palay kimleri seslendirdi?

Tarık Akan ı kim seslendiriyor?

Pekcan Koşar, daha çok Hababam Sınıfı serilerinde hem Tarık Akan‘ın hem Ahmet Arıman’ın seslendirmesini yaptı. Selvi Boylum Al Yazmalım filminde de Kadir İnanır’ı seslendirmesiyle akıllarda yer etmiştir.

Filiz Akını kim seslendiriyor?

Seslendirme Kadroları Arif V 216’da, Maria Anastasiyeva’nın canlandırdığı Filiz Akın‘ı, Jeyan Mahfi Tözüm seslendiriyor.

Cüneyt Arkın sesini kim seslendiriyor?

Toron Karacaoğlu ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. Sanatçı, Malkoçoğlu ve Kara Murat serisi başta olmak üzere birçok filminde Cüneyt Arkın‘ı seslendirmiştir.

Kartal Tibeti kim seslendiriyor?

Hayri Esen (d. 5 Mayıs 1919, Balıkesir – ö. 6 Şubat 1977, İstanbul), Türk tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı. Hayri Esen, Türk sinemasının en ünlü seslerinden biridir. Yeşilçam’da daha çok Ediz Hun, İzzet Günay, Ayhan Işık ve Tarkan film serilerinde Kartal Tibet sesleriyle tanınmıştır.

Kemal Sunal seslendiren kim?

CEMİL CAN BIÇAKÇI.. Kemal Sunal’ı Seslendiren İlk ve Tek Sanatçı.

Türkan Şoray kim seslendiriyor?

Ses sanatçısı Belkıs Özener Türkan Şoray başta olmak üzere Filiz Akın, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik’in de seslendirmesini yapan bir dublaj sanatçısıydı.

Jeyan Mahfi Ayral Tözüm kimleri seslendirdi?

Belgin Doruk, Türkan Şoray, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Müjde Ar, Hale Soygazi, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu, Ahu Tuğba, Serpil Çakmaklı, Hülya Avşar, Harika Avcı ve Semra Sar gibi birçok aktrisi filmlerde seslendirdi. 1954 yılında eşiyle beraber sinemadan ayrılma kararı aldı ve kendisini uzun yıllar …

Gülşen Bubikoğlu seslendiren kim?

Yeşilçam’da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır’ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 92 yaşındaki Jeyan Tözüm, sanat hayatının 83. yılını kutluyor.

Toron Karacaoğlu nereli?

Bursa, TürkiyeToron Karacaoğlu / Doğum yeri

Toron Karacaoğlu yaşıyor mu?

22 Ağustos 2018Toron Karacaoğlu / Ölüm tarihi

Peter Sellers i kim seslendiriyor?

jacques clouseau – sayfa 4 – ekşi sözlük.

Erol taşı kim seslendirdi?

Haldun Ergüvenç Yine hiçbir filmde kendi sesiyle oynamayan Kadir Savun’u neredeyse her filminde seslendiren büyük usta. Erol Taş‘ı da sık seslendirenlerdendir.

Gülşen bubikoğlu’nun kim seslendiriyor?

Jeyan Mahfi Tözüm

Jeyan Mahfi Ayral Tözüm
Doğum 6 Ağustos 1928 İstanbul, Türkiye
Meslek Seslendirme sanatçısı, oyuncu
Etkin yıllar 1931-
Ebeveyn(ler) Necdet Mahfi Ayral, Hélène Ayral

Necdet Mahfi Ayral Ermeni mı?

1908 doğumluydu Necdet Mahfi Ayral. Bulgar göçmeni babası Mehmet Mahfi Paşa, askerliğinin yanı sıra Kuleli Askeri Lisesinde ve Harbiye’de edebiyat öğretmenliği de yapar. Anne Mesadet Hanım’ın kökleri baba tarafından 3. Ahmet’e kadar uzanır.

Jeyan Tözüm kaç yaşında?

93 yaşında (1929)Jeyan Mahfi Ayral Tözüm / Yaş