MadByte Games sahibi kimdir?

Zula oyunu kim yaptı?

Zula, MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde bir video oyunudur. Oyun, Türk yapımı ilk MMOFPS oyunudur.

MadByte Games Türk mü?

MadByte Games, 2012 yılında İstanbul’da kurulmuş bir oyun geliştirme stüdyosudur. Uzun yıllar Türkiye’nin en bilinen projeleri için birlikte çalışmış çekirdek bir ekipten oluşmaktadır.

Lokum Games kimdir?

More videos on YouTube Sektörel istihdam konusunda yetenekli gençleri desteklemek isteyen Ingame Group çatısı altında; Madbyte Games (Oyun Stüdyosu), Elite Games (Oyun Stüdyosu), IZE Gaming (Oyun Stüdyosu) ve Lokum Games (Yayıncı Kuruluş) şirketleri faaliyet gösteriyor.

Zulayı kaç kişi oynuyor 2020?

Türkiye’de ve dünyada 27 milyon oyuncusu bulunan fenomen oyun Zula‘nın yaratıcısı yerli oyun şirketi InGame Group, yerli bir şirket olarak Türkiye’nin oyun alanında dünyaya açılan markası olmak misyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Zula kaç kişi oynuyo?

11 farklı dil seçeneği ile 28 milyon kişinin oynadığı oyun Hali hazırda dünyada 100 farklı ülkede 28 milyon kişi tarafından oynanan oyun, 11 farklı dil seçenekle yayında. Ağırlığını uluslararası oyun şirketlerinin oluşturduğu Türkiye oyun pazarında yerli yapım oyun Zula ile yüzde 10’luk bir pazar payına sahip.

Zula Steam kaç TL?

Goldbar

Ürün Fiyat Satın Al
5 Euro Steam Cüzdan Kodu 5 Euro Steam Cüzdan Kodu 88,00 TL Hemen Al
10 Euro Steam Cüzdan Kodu 10 Euro Steam Cüzdan Kodu 176,00 TL Hemen Al
20 Euro Steam Cüzdan Kodu 20 Euro Steam Cüzdan Kodu 346,00 TL Hemen Al
50 Euro Steam Cüzdan Kodu 50 Euro Steam Cüzdan Kodu 860,00 TL Hemen Al

Captainatx kimdir?

Türkiye’nin gururu olarak çıkacak ZULA’nın yayıncı firması olan Lokum Games’den Ahmet Avcı ile oldukça keyifli bir röportaj yaptık. Siz onu Captainatx olarak tanıyor ve biliyorsunuz.

Zula kaç ülkede oynanıyor?

Hali hazırda dünyada 100 farklı ülkede 28 milyon kişi tarafından oynanan oyun, 11 farklı dil seçenekle yayında. Ağırlığını uluslararası oyun şirketlerinin oluşturduğu Türkiye oyun pazarında yerli yapım oyun Zula ile yüzde 10’luk bir pazar payına sahip.

Zula kaç kişi oynuyor?

Zula uluslararası arenada hızla büyümeye devam ediyor, global olarak 15 milyon oyuncuya ulaştık, Zula şu an 100’den fazla ülkede 11 farklı dilde oynanıyor. Anlık oyuncu sayımız 65.000’i geçti, bu da Zula‘nın dünyada en çok oynanan 10 bilgisayar oyunu arasına girdiğinin bir başka göstergesi.

Zulayı dünyada kaç kişi oynuyor?

Hali hazırda dünyada 100 farklı ülkede 28 milyon kişi tarafından oynanan oyun, 11 farklı dil seçenekle yayında. Ağırlığını uluslararası oyun şirketlerinin oluşturduğu Türkiye oyun pazarında yerli yapım oyun Zula ile yüzde 10’luk bir pazar payına sahip.

Lol oynayan kaç kişi var?

League of Legends oyunları, aylık 180 milyon oyuncu ile Steam’den daha fazla aktif kullanıcıya sahip.

PUBG nin kaç oyuncusu var?

PUBG ise 400 Milyonu devirdi bile. Yine günlük kullanıcı sayısınıda açıklayan PUBG Corp. yaptığı açıklamada PUBGnin tüm platformlarda günlük 87 Milyondan fazla oyuncusu olduğunu belirtti. Tüm bunlara ek olarak oyun gelirlerinin ise 50 Milyon Dolar’ı aştığı belirtildi.

Steam Zula kaç gb?

Bellek: 2024 MB RAM. Ekran Kartı: GeForce 5730/ Radeon 9003. DirectX: Sürüm 9.0. Depolama: 6 GB.

Zula neden Steam den kaldırıldı?

Valve’ın kullanıcı sözleşmesinin dışına çıkan Zula, bu durumla beraber Steam ile sözleşmesinin iptal edilmesini ve buna bağlı olarak Steam üzerinden kaldırılmasını getirdi.

Zula Captainatx kimdir?

Türkiye’nin gururu olarak çıkacak ZULA‘nın yayıncı firması olan Lokum Games’den Ahmet Avcı ile oldukça keyifli bir röportaj yaptık. Siz onu Captainatx olarak tanıyor ve biliyorsunuz. … Oyun oynamayı seven ama oyun oynatmayı çok daha fazla seven bir arkadaştır kendisi.