BluTV Yeşilçam hangi gun?

Yeşilçam yeni bölüm hangi gün?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Yeşilçam dizisinin 2. yeni sezonu 28 Ekim 2021 Perşembe günü BluTV’de izleyicisiyle buluşuyor. 10 bölüm olarak yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosuna Bige Önal, Hilmi Cem İntepe, Muhammet Uzuner gibi isimler dahil oldu.

Yeşilçam 2 sezon 2 kisim ne zaman?

Türk sinemasının renkli dünyasını ekranlara taşıyan Yeşilçam dizisinin 2. Sezon 2. Kısım, 10 Aralık Cuma günü BluTV içerik kütüphanesine eklendi.

Yeşilçam dizisi ne zaman başladı?

22 Nisan 2021Yeşilçam / İlk bölüm yayın tarihi

BluTV Yeşilçam yeni sezon ne zaman?

Sezonu başlıyor. Dizinin ilk 5 bölümü 28 Ekim’de izleyicilerle buluşacak. Çevrimiçi dizi,film platformu BluTV; Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Çağatay Ulusoy, Nilüfer Açıkalın, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin yer aldığı, ‘Yeşilçam‘ın, ikinci sezonunun ilk 5 bölümünün 28 Ekim’de başlayacağını duyurdu.

Yeşilçam dizisi kaç bölüm sürecek?

Yeşilçam, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Levent Cantek’in yazdığı bir dönem dizisidir. BluTV platformunda yayınlanan dizi, 1960’lı yılların Yeşilçam‘ını konu almaktadır….Yeşilçam (dizi)

Yeşilçam
Sezon sayısı 2
Bölüm sayısı 20
Yapım
Yapımcı Sibel Tuna

Gibi dizisi 2 sezon ne zaman?

Vira Brevis bölümü sonrası sıkça “Gibi dizisi bitti mi, yeni sezon ne zaman başlayacak?” sorusu gelmeye başladı. 1 Ocak 2021 tarihinde seyirci ile buluşan ve başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç yer aldığı Gibi dizisinin 2. sezon 10. bölümü 4 Mart Cuma günü yayınlandı.

Kulüp 2 kısım ne zaman?

Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kelebek ve Salih Bademci’nin paylaştığı Netflix dizisi Kulüp‘ün 2. kısım yayın tarihi belli oldu. Eski İstanbul teması, konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Kulüp dizisi 2. sezon bölümleri 6 Ocak Perşembe günü yayınlanacak.

Yeşilçam dizisi başladı mı?

Dizinin ilk 5 bölümü 28 Ekim’de izleyicilerle buluşacak. Çevrimiçi dizi,film platformu BluTV; Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Çağatay Ulusoy, Nilüfer Açıkalın, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin yer aldığı, ‘Yeşilçam‘ın, ikinci sezonunun ilk 5 bölümünün 28 Ekim’de başlayacağını duyurdu.

Çağatay Ulusoy Yeşilçam ne zaman yayınlanacak?

Yeşilçam dönemini bir sinema tutkunu üzerinden anlatan “Yeşilçam” adlı dizi, 22 Nisan’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

BluTV Yeşilçam bitti mi?

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV‘de Nisan ayında izleycilerle buluşmaya başlayan Yeşilçam isimli dizi büyük bir ilgi görmüştü ve her bölümü de izleyicilerde farklı bir his uyandırmıştı… Yeşilçam dizisinin dün akşam vedası vardı.

BluTV Yeşilçam kaç sezon?

Yeşilçam, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı, senaryosunu Volkan Sümbül ve Levent Cantek’in yazdığı bir dönem dizisidir. BluTV platformunda yayınlanan dizi, 1960’lı yılların Yeşilçam‘ını konu almaktadır….Yeşilçam (dizi)

Yeşilçam
Sezon sayısı 2
Bölüm sayısı 20
Yapım
Yapımcı Sibel Tuna

Yeşilçam dizisi kac sezon?

2Yeşilçam / Sezon sayısı

Ayak işleri 2 sezon ne zaman?

Ayak İşleri, 2. sezonu ile 24 Şubat’ta ekranlarda olacak.

Exxen Kacis 2 sezon ne zaman?

Dizinin ikinci sezonu için 2022 yılını bekleriz derken, güzel bir sürpriz yapıldı. Exxen platformunda dizinin yeni sezonunun 31 Aralık tarihinde başlayacağı açıklandı.

Kulüp devamı ne zaman?

1950’li yılların İstanbul’unda geçen ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kulüp dizisinin 2. sezonu 6 Ocak 2022 itibariyle yayınlandı.