Yapay kızlık zarı kapsülü nasıl kullanılır?

Yapay kızlık zarı nedir nasıl uygulanır?

Yapay kızlık zarı kimyasal olarak içerisinde kan rengine benzer sıvı bulunan, vücut üzerinde belirli bir süre durduğunda eriyip yok olan bir zardır. Yapay olduğu için gerçek kanama olmamakla birlikte, vajinadan birleşmeden sonra kana benzer bir sıvının aktığı görülmektedir.

Bekaret kapsülü nedir?

Yapay Kızlık Kapsülü Yapay kızlık kanı, kızlık zarınızın ilk bozulduğu zaman ki gibi gerçekçi ve anlaşılmayacak şekilde görünecektir. Kapsül, vücudunuzun sıcaklığı ve vajinal ıslaklık yoluyla hazır hale gelerek kızlık zarı görünümü ve işlevi görecek şekilde yapay bir zar oluşturacaktır.

Yapay kızlık zarı ne işe yarar?

yapay bekaret zarı” bekaretini kaybedeb kadınlar için ürütilmiştir. yapay zarı vajina içerine 3-5 cm derinliğinde yerleştirin. zar sıcak salgı ile temas edince şişecek, vajina içindeki salgıyla ürün eriyecek ve vajinayı saracaktır…

Yapay kızlık zarı ne kadar güvenilir?

Yapay kızlık zarının bilinen hiç bir zararı veya yan etkisi yoktur, nitekim yıllardır satışı yapılan ve milyonlarca bayanın kullandığı zararsız yapay bir bakirelik ürünüdür bu sebeple içiniz rahat olsun, yapay zarı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Vücudunuzda solgunluk, yan etki, veya alerjik reaksiyon yapmaz.

Yapay kızlık zarı anlaşılır mı?

Kızlık zarı dikimi aslında operasyona verilen isim olup kalıcı kızlık zarı tamiri yönteminde baştan yapay bir kızlık zarı oluşturulduğu için yapılan operasyonun kesinlikle anlaşılması söz konusu değildir. Yani ortada dikiş falan yoktur ve bunun anlaşılması hiçbir şekilde mümkün değildir.

Joan of Arc Red nasıl kullanılır?

Vajinaya yerleştirilen Joan Of Arc Red bekaret zarı ile kızlık zarınız sanki hiç yırtılmamış gibi onarılmış olacaktır. Yapay kızlık zarı kanı genellikle bakireliğin tabu olarak görüldüğü ülkelerde satışı yapılır ve kullananlar tarafından memnuniyet ile sonuçlanan gerçekçi bir bakirelik ürünüdür. Korkmayın!

Kızlık zarı hapı nedir?

Piyasada kızlık zarı kapsülü olarak da bilinen bu ürün herhangi bir şekilde hastalık, kaza veya ilişki sonucu kızlık zarını kaybetmiş bayanların kızlık zarı dikim operasyonuna alternatif olarak kullanabileceği bir üründür. Bekaret hapı tablet şeklinde olur içerisinde yapay kan bulunur.

Şaka kan kapsülü nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri Filmlerde, gösterilerde, tiyatroda kullanılan kan kapsüllerinin birebir aynısıdır. Dilerseniz eriyerek ağız sıvısına karışmasını bekleyebilir, dilerseniz orantılı olarak su ile karıştırarak kullanabilirsiniz.

Yapay kizlik perdesi nerede yerlesir?

Vajindan iki santim içeriye yerleştirildikten bir süre sonra aktif hale gelen yapay kızlık zarını artık istesenizde hareket ettiremezsiniz çünkü 15 dakika içinde vajina ısısı ve nemi ile saydamlaşıp çözünerek vajina duvarına yapışmış olacaktır keza tuvalet ihtiyacaınızı giderseniz dahi yerinden oynamaz düşmez ve kaymaz …

Kızlık zarı kanı yıkanınca çıkar mı?

Kızlık Zarı Kanının Lekesi Çıkar Mı? Kızlık zarı kanı açık pembe renginde olmakla birlikte damla şeklinde gelen ve kokusuz yapıda bulunmaktadır. Tabi ki bu her kadında farklılık gösterebilir. Kızlık zarı kanının lekesi iç çamaşırından kolaylıkla çıkabilecek yoğunlukta ve renktedir.

Kızlık zarı dikilince erkek anlar mı?

Kızlık zarının dikildikten sonra erkek tarafından anlaşılıp anlaşılmadığı çok merak edilen bir konudur. Kızlık zarı dikimi vajinanın girişine uygulanan mikrocerrahi bir ameliyattır. Kızlık zarının dikildiği dışarıdan bakmakla anlaşılmaz ve belli olmaz. Kızlık zarı dikiminde kendiliğinden eriyen dikişler kullanılır.

Kızlık zarı Zedelenmesı nasıl olur?

Kızlık Zarı Zedelenmesi Nasıl Olur? Kızlık zarı; cinsel ilişki dışında, mastürbasyon ve içeriye bir cisim ya da parmak sokulması sebebiyle zedelenebilir. Bütünlüğü korunmuş kızlık zarı sonraki cinsel ilişkide tekrar kanayabilir. Kızlık zarı bazı durumlar karşısında yırtılsa dahi kanamayabilir.

Kan kapsülü nasıl kullanılır?

Cevap: Kapsülü ağızda veya içini boşaltarak istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Kızlık zarı nasıl bozulur belirtileri nelerdir?

Kızlık zarı bozulma belirtileri nelerdir?

  • İlişki sonrası kan gelmesi,
  • İlişki sonrası yoğun ağrı,
  • Sürtünme ile ilişki sırasında veya sonrasında ufak kanamalar,
  • Çarpma, düşme sonucu kanama olması,
  • Mastürbasyon sonrası kanama,
  • Ayna ile bakıldığında yırtık görülmesi,
  • Ayna ile bakıldığında halkasal görünümün kaybolması,

Bekaret hapı nereden alınır?

Bekaret Hapı Nereden Alınır? Bekaret hapı internetten veya bazı eczanelerden temin edilebilir. Eczanelerde satılan ürünün yanında internet üzerinde de birçok firmada bekâret hapı bulunabilir.