Sedef Avcı kimdir nerelidir?

Sedef Avcı aslen nereli?

Sedef Avcı
Doğum 22 Ocak 1982 İstanbul, Türkiye
Meslek Oyuncu, Model
Etkin yıllar 1997-günümüz
Evlilik Kıvanç Kasabalı (2005-günümüz)

Sedef Avcı’nın babası kim?

Babür AvcıSedef Avcı / Babası

Sedef Avcı nerede doğdu?

Adana, TürkiyeSedef Avcı / Doğum yeriAdana, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık yedinci şehridir. 2021 yılı verilerine göre 2.263.373 nüfusa sahiptir. İlin yüzölçümü 13.844 km²dir. İlde km²ye 163 kişi düşmektedir.
04.02.2021 TÜİK verilerine göre 5’i merkez ilçe olmak üzere toplam 15 ilçesi ve belediyesi vardır. Bu ilçelerde 831 mahalle bulunmaktadır. Vikipedi

Sedef Avcı kimin torunu?

Babür AvcıSedef Avcı / Ebeveynleri

Sedef Avcı kimin kızı?

SEDEF AVCI‘NIN YAŞAM ÖYKÜSÜ VE KARİYERİ 22 Ocak 1982 tarihinde İstanbul’da, ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Sedef Avcı‘nın annesi; İnci Avcı, babası ise Babür Avcı.

Sedef Avcı yaprak dökümünde oynadı mı?

Bedel, Boynu Bükükler, Mazi Kalbimde Yaradır, Arka Sokaklar, Umut Yolcuları, Yaprak Dökümü, Evlat Kokusu gibi yapımlarda yer alan Sedef Avcı, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Hemşire Zeynep karakterine hayat vermektedir.

Sedef Avcı nerede oturuyor?

Şehir hayatından sıkılıp soluğu doğada alan ünlüler kervanına Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti de dahil oldu. Ünlü çift, Muğla’da köy hayatı yaşamaya başladı.

Sedef Avcı çocuğu var mı?

Can KasabalıSedef Avcı / Çocukları

Sedef Avcı Kıvanç Kasabalı Kimdir?

1982 tarihinde doğan Sedef Avcı, 2022 yılı itibarıyla 40 yaşında ve kova burcu. Sedef Avcı‘nın boyu, 1.79 metre. Avcı, henüz 19 yaşındayken ajansta tanıştığı oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı ile 2005 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Çiftin, ‘Can Kasabalı‘ adında bir çocukları var.

Sedef Avcı kaç çocuğu var?

Can KasabalıSedef Avcı / Çocukları

Kıvanç Kasabalı yaprak dökümünde oynadı mı?

Kıvanç Kasabalı (d. 24 Şubat 1975, İstanbul), Türk oyuncu, model, sunucu. 2006-2010 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizideki Cem Aydınoğlu rolü ile tanınmaktadır. Kendisi gibi oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlidir.

Sedef Avcı Muğla’da nerede yaşıyor?

Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Muğla‘da köy hayatı yaşamaya başladı…. Megakent’ten köye dönenler arasında ünlü isimler vardı. Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti de bu listeye katıldı. Ünlü çift, Muğla‘da köy hayatı yaşamaya başladı.

Kıvanç Kasabalı hangi koye yerlesti?

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Taşlıca köyüne giden Kıvanç Kasabalı, misafiri olduğu ailenin işlerine yardımcı oluyor. “Şehirden Uzakta”, yeni bölümüyle 21.30’da TRT Belgesel’de.

Sedef Avcı Kıvanç Kasabalı çocukları var mı?

Avcı, henüz 19 yaşındayken ajansta tanıştığı oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı ile 2005 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Çiftin, ‘Can Kasabalı‘ adında bir çocukları var.

Sedef Avcı Kimdir Kaç Yaşında?

1982 tarihinde doğan Sedef Avcı, 2022 yılı itibarıyla 40 yaşında ve kova burcu. Sedef Avcı‘nın boyu, 1.79 metre. Avcı, henüz 19 yaşındayken ajansta tanıştığı oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı ile 2005 yılından beri mutlu bir evlilik sürdürüyor. Çiftin, ‘Can Kasabalı’ adında bir çocukları var.