Bostanlı Konak vapur kaç dakika sürüyor?

Üçkuyular Bostanlı feribot ne kadar sürer?

BOSTANLIÜÇKUYULAR ( ARABALI) vapur hattının ilk durağı Üçkuyular olup son durağı Bostanlı durağıdır. BOSTANLIÜÇKUYULAR ( ARABALI) (Üçkuyular > Bostanlı), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLIÜÇKUYULAR ( ARABALI) hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 30 dakika.

Bostanlı pasaport arası vapurla kaç dakika?

BOSTANLIPASAPORT (İZDENİZ) BOSTANLIPASAPORT vapur hattının ilk durağı Bostanlı olup son durağı Pasaport durağıdır. BOSTANLIPASAPORT (Bostanlı > Pasaport), her gün çalışıyor. Ek bilgi: BOSTANLIPASAPORT hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 15 dakika.

Konaktan Bostanlıya nasıl gidilir?

Konak bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden KonakBostanlı Vapuru adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 10, 104, 202, 253.
  2. Tren: MENEMEN – CUMAOVASI.
  3. Metro: İZMIR METROSU.
  4. Vapur: BOSTANLI – KONAK, KARŞIYAKA – KONAK.

Karşıyaka Konak vapur kaç dakika?

KonakKarşıyaka 12 dakika.

3 kuyular nerede?

Üçkuyular Mahallesi 38.392864 enlem ve 27.072918 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Üçkuyular Mh. ve Karabağlar ilçesine bağlıdır.

Arabalı feribota yaya binilir mi?

Günümüzde aracınızla ya da yaya olarak feribotları kullanabilirsiniz.

Alsancak Bostanlı vapur kaç dk?

ALSANCAKBOSTANLI (İZDENİZ) Ek bilgi: ALSANCAKBOSTANLI hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 15 dakika.

Izmir vapura nasıl binilir?

İzmir‘de tüm toplu taşıma araçlarında kullanılan İzmirim Kart ile gemilerimize biniş yapabilirsiniz. İzmirim Kart Dolum Makinalarından temin edebileceğiniz 3 ve 5 biniş hakkına sahip “Bilet 35” ile de gemilerimize biniş yapabilirsiniz.

Bostanlı Pazarı hangi durak?

Karsiyaka bölgesinde bulunan Bostanlı Pazarı (BOSPA) konumuna en yakın tren durağı hangisidir? Demirköprü durak, Karsiyaka içindeki Bostanlı Pazarı (BOSPA) konumuna en yakındır.

Bostanlı Pazarı hangi durak tramvay?

İzmir bölgesinde bulunan Bostanlı Pazarı konumuna en yakın tramvay durağı hangisidir? Vilayet Evi durak, İzmir içindeki Bostanlı Pazarı konumuna en yakındır.

Izmir Karşıyaka ya konaktan nasıl gidilir?

Karşıyaka’ya otobüs ile gitmek isterseniz; 121 no’lu Bostanlı İskele – Konak otobüs hattını kullanabilirsiniz. Karşıyaka’ya otobüs ile ulaşım ücreti ortalama 3-5 TL’dir. İzban ile gitmek isterseniz; Aliağa – Menemen İzban hattını kullanarak Karşıyaka durağında inmeniz gerekmektedir.

Konak Karşıyaka Vapur çalışıyor mu?

KARŞIYAKAKONAK (İZDENİZ) KARŞIYAKAKONAK vapur hattının ilk durağı Konak olup son durağı Karşıyaka durağıdır. KARŞIYAKAKONAK (Konak > Karşıyaka), her gün çalışıyor.

Izmir Üçkuyular hangi ilçeye bağlı?

Üçkuyular, İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı bir mahalledir. 2020 itibarıyla 9.225 kişilik nüfusa sahiptir.

Izmir Hatay Üçyol nereye bağlı?

Üçyol 38.405891 enlem ve 27.120852 boylamda yer almaktadır. Konak ilçesine bağlıdır. Üçyol haritası İzmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Arabalı vapura arabasız binilir mi?

Yayalar ise akbil kullanarak arabalı vapura binebiliyor. Kamyonların ise hattı kullanması yasak. Şu anda sadece nakit paranın geçtiği yeni arabalı vapur hattında önümüzdeki günlerde OGS ve HGS’de kullanılmaya başlanacak.