Obito hangi klanda?

Uchiha klanından kimler var?

Liderler

  • Madara Uchiha: Klandan kovuldu/atıldı; halefi bilinmiyor.
  • Fugaku Uchiha: Klanın dağılmasından önceki son lider.
  • Itachi Uchiha: Fugaku’nun halefi olarak belirlendi, fakat inançlarından dolayı vazgeçildi.
  • Sasuke Uchiha: Itachi’den vazgeçilmesinden sonra Fugaku’nun halefi oldu.

En güçlü Uchiha kim?

Klanın bilinen en güçlü karakteri Madara Uchiha‘dır. Küçüklüğünden beri Hashirama Senju ile savaşlarını sonlandırıp kendi köylerini kurma hayali vardır.

Naruto rin kimdir?

Rin Nohara (のはらリン, Nohara Rin), Konohagakure’den bir chūnin ve Minato Takımı’nın bir üyesiydi. Kirigakure tarafından Konohagakure’yi yok etmek üzere özenle hazırlanan bir plan gereğince, Üç Kuyruklu Isobu’nun jinchūrikisi yapıldı.

Obito Rinneganı nasıl aldı?

Nagato’nun ölümünden sonra Rinneganları Obito Uchiha tarafından alındı. Her iki gözün gücüyle başa çıkamayan Obito, diğer gözü sakladı ve sol gözü kendine nakletti. Madara yeniden canlandıktan sonra her iki Rinnegan‘ını da geri almayı başardı. Madara’nın ölümü üzerine Rinneganlar’ı etkisiz hale getirildi.

Itachi Uchiha kaç yaşında?

Itachi Uchiha

Uchiha Itachi
Yaş 1.Kısım: 17-18 2.Kısım: 21
Cinsiyet Erkek
Doğum tarihi 9 Haziran
Sınıf S-Rank

Uchiha shisui kaç yaşında?

Uchiha Shisui
Doğum Günü Ekim 19
Cinsiyet Erkek
Kan Grubu A
Kekkei Genkai Sharingan Mangekyo Sharingan

6 Hokage kim olacak?

Kakashi Hatake, Altıncı Hokage.

Akatsuki kac kisi?

Her üyesi S-sınıfı olarak adlandırılan Jounin-üstü bir seviyeye erişmişlerdir. İlk olarak Uchiha Itachi‘nin Uzumaki Naruto’yu yakalamak üzere Konoha’ya gelişinde ismi açığa vurulan topluluk, o zamanlar dokuz ninjadan oluşmaktaydı.

Rin Nohara kimi seviyor?

obito’nun hayatından bile çok sevdiği insandır. bir savaş sonucunda kendini takım arkadaşı olan kakashinin chidori tekniğinin önüne atıp intihar etmiştir. o anı görüp yanlış anlayan uchiha obito o andan itibaren kakashi’ye kin ve nefret gütmeye başlamıştır.

Kakashiyi kim öldürdü?

Naruto Gaiden animesinde ise Sarada Uchiha, Kakashi’yi ölü bulmuştur.

Obito Rinneganı kim verdi?

Obito Uchiha (うちはオビト, Uchiha Obito), Konohagakure’nin Uchiha Klanı’nın bir üyesiydi. Üçüncü Shinobi Dünya Savaşı sırasında öldüğü sanıldı ve tek mirası olan Sharingan’ını arkadaşı Kakashi Hatake’ye verdi.

Rinne Sharingan nasıl açılır?

Kaguya’nın ağaçla birleşmesinin sonucunda On Kuyruklu’da Rinne Sharingan‘a sahip oldu. Uchiha Klanı’na bırakılan Kil Tablet’e göre Rinne gücüne sahip olan kişi Ay’a yaklaşırsa göz Ay’a yansıyarak sonsuz bir rüyanın açılmasını sağlar.

Itachi kaç yaşında öldü?

Itachi Uchiha

Uchiha Itachi
Yaş 1.Kısım: 17-18 2.Kısım: 21
Cinsiyet Erkek
Doğum tarihi 9 Haziran
Sınıf S-Rank

Itachi neden seviliyor?

itachi korkunç gücü, s rank bir suçlu artı akatsuki elemanı oluşu, uchiha klanını yok etmesi dışında nedenlerle de karizmatik ve çekicidir.

Shisui kaç yaşında Sharingan açtı?

Her Uchiha’da olduğu gibi Katon jutsularını ustalıkla kullanır.Usta derecede tanto(kısa kılıç) kullanır.Mangekyo sharingana sahiptir ve mangekyo sharingan‘ını 7 yaşında uyandırmıştır , İzumi Uchiha’dan sonra en erken uyandıran kişidir.