Istegelsin hangi şirketin?

Sedat Yıldırım nereli?

Sedat Yıldırım Kimdir ? 1974 yılında Antalya’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi.

Istegelsin Ceo’su Kim?

“Perakende Sektörü Perspektifinden Dünyada ve Türkiye’de Dijitalleşme ve Dijital Platformlar” Webinarımız, Rekabet Kurumu’ndan Dr. Bülent Gökdemir, İstegelsin CEOsu Sedat Yıldırım ve Ekonomist Alper Karakurt’un katılımlarıyla 3 Mart 2021 saat 14:00’de gerçekleşecektir.

Iste gelsin ne zaman kuruldu?

GMD Yatırım Holding’in şirketlerinden Alpasis A.Ş, önce kendi çatısı altında çalışanlarıyla bir sanal alışveriş merkezi kurdu. Sonra da bu siteyi herkesin kullanımına açtı. www.istegelsin.com 2006’nın Aralık ayında kuruldu. Üye sayısı kısa zamanda 15 bine ulaştı.

Iste gelsin nerelerde aktif?

İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’nın bazı bölgelerinde online süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, diğer şehirlerdeki kullanıcılarının da sipariş verebilmesi için kargoyla teslim özelliğini uygulamaya koydu.

Sedat Yıldırım Sarıcı kimdir?

ankaralı müzisyen. ankarada yenimahalledeki evinde kurduğu müzik stüdyosunda, o zamanlar müzikle ilgilenen her gencin eli mutlaka onun framus gitarlarına deymiştir. kendisi aslen basscıdır. ama sonradan kurduğu hipotez gurubunda gitar çalmıştır. gitarı da pek leziz çalardı.

İstegelsin kurucusu kimdir?

istegelsin kurucusu ve CEO’su olan Sedat Yıldırım, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.

Tıkla Gelsin kimin?

TAB Gıda çatısı altında bulunan e-ticaret platformu Tıkla Gelsin®, dijital paket servis mobil uygulamasıdır.

Gönder com kimin?

Gönder‘in arkasındaki isim de bu noktada oldukça önem taşıyor. Taner Karamollaoğlu, BİM’in kuruluşunda görev aldıktan sonra Ülker’de Tüketici Grup Başkanı olarak 8 yıl kadar görev yapan perakende sektörünü oldukça tecrübeli bir isim. Gönder‘i HML Lojistik A.Ş.

İstegelsin hangi sehirlerde var?

Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum ve Eskişehir’in ardından İzmir’de yeni nesil alışveriş deneyimini sunacak. İzmir’in yanı sıra Manisa’nın bazı bölgelerinde de hizmet verecek.

Trendyol market hangi illerde?

Trendyol Hızlı Market, İstanbul, Ankara Bursa, İzmir’de ve 30 ilde randevulu teslimat ile hizmet vermekte. Bulunduğunuz bölgede hizmet verip vermediğini öğrenmek için Trendyol uygulamasında “Hızlı Market” bölümüne bakabilirsiniz.

Iste gelsin sahibi kim?

istegelsin kurucusu ve CEO’su olan Sedat Yıldırım, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 2002 yılında İTÜ Bilgi Sistemleri Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Burger King sahibi kim?

Burger King, Ekim 2010’da merkezi Rio de Janeiro/Brezilya olan yatırım şirketi 3G Capital tarafından devralınarak RBI (Restaurant Brands International) çatısı altında faaliyet göstermektedir. Markanın Türkiye operasyonlarını ise 24 yıldır aralıksız olarak bir Türk şirketi TAB Gıda olarak biz yürütmekteyiz.

Sbarro nun sahibi kim?

TAB Gıda, hayatın en lezzetli dilimini sunan Sbarro®’yu Türk halkı ile 2007 yılında buluşturmuştur. Sbarro® lezzetleri, kısa sürede Türk halkının da beğenisini kazanmış ve 2017 itibariyle Türkiye genelinde 30’a yakın ilde 80 restorana ulaşmıştır.

Taner Karamollaoğlu kim?

Taner Karamollaoğlu, iş hayatında 24 yaşında Unilever’de alt kademelerde başlayıp satış direktörlüğü ve yönetim kurulu üyeliğine kadar uzanan 22 yıllık bir çalışma döneminin ardından, iki yıl BİM genel müdürlüğü, sekiz yıl Yıldız Holding’de yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Getir güvenilir mi?

Getir üzerinden verdiğiniz siparişlerde ödemenizi gerçekleştirmek de oldukça kolay. Güvenli mobil ödeme yöntemine sahip olan uygulama, hesap kartı ya da kredi kartı bilgilerinizi sistemine kayıt ederek sizi her seferinde kredi kartı numarası girme zahmetinden kurtarıyor.