Supercell e nasıl ulaşabilirim?

Supercelle nasıl ulaşılır?

Supercell ID’si oluşturmak çok kolay ve ücretsizdir. Oyundaki Ayarlar bölümüne gidip “Supercell ID”nin altındaki düğmeye dokunmanız yeterlidir. Bu özelliği tüm Supercell oyunlarında bulabilirsiniz. Ayrıca ticari ortaklarımız tarafından geliştirilen bazı oyunlarda da Supercell ID’ye bağlanma seçeneği vardır.

Supercell id nasil alinir?

İlk hesabınızı Supercell ID‘ye ekleme:

  1. Cihazınızda ilgili Google veya Game Center hesabını ayarlayın.
  2. Oyunu açın. Google veya Game Center ile bağlantılı hesabınız yüklenecektir.
  3. Ayarlara gidin ve “Supercell ID” başlığının yanındaki düğmeye dokunun. Sonra da “Şimdi Kaydol”u seçin.

Hay Day Supercell id nedir?

Supercell ID, oyun hesabınızı korumanızı ve tüm mobil cihazlarınızda Supercell oyun hesaplarınızı kolayca kullanmanızı sağlayan bir hizmettir. Bir Supercell ID almak kolay ve ücretsizdir, üstelik parolası da yoktur. Giriş yaptığınızda size yeni bir doğrulama kodu gönderilir.

Supercell Merkezi nerede?

Supercell; Helsinki, Finlandiya merkezli bir video oyunu şirketidir. 2010 yılında kurulmuştur. 2010’dan bu yana onlarca oyununu daha beta sürümündeyken kaldıran oyun yapımcısı şu an Clash of Clans, Hay Day, Boom Beach, Clash Royale ve Brawl Stars adlı oyunlarıyla ünlü.

Brawl Stars kod nasıl alınır?

Brawl Stars elmas kodu gibi oyun kodları oyun içinde kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır….BRAWL ELMAS KODU NEREYE YAZILIR?

  1. Brawl Stars oyununu açın.
  2. Ardından dükkana gidin.
  3. Satın almak istediğiniz elmas paketine tıklayın.
  4. Ödeme kısmında kod ile ödemeyi seçip Brawl Stars elmas kodunu girin.

13 Oca 2022

Clash of Clans oyuncu bildirince ne oluyor?

Bildir düğmesini kullandığınızda ilgili oyuncu otomatik olarak ceza almaz. Ancak tüm bildirimler moderatörlerimiz tarafından elle incelenir ve ciddiye alınır. Çok sayıda bildirim aldığımızdan bir bildirimi değerlendirmemiz 48 saat kadar sürebiliyor.

Brawl Starsta ID nasıl alınır?

Brawl Stars Supercell ID nasıl oluşturulur? Brawl Stars’ı açtıktan sonra sağ üstteki ayarlar sekmesine gidin. Burada ID altındaki yere dokunun. Eğer daha önce Brawl Stars’ı ID‘ye bağlamadıysanız burada “Bağlan” yazacaktır.

Brawl Stars doğrulama kodu nasıl alinir?

Gelen kutunuzda “Supercell ID” yazıp aratırsanız doğrulama kodunu içeren e-postaları bulabilirsiniz. Yalnızca en son gönderilen doğrulama kodunu kullanabileceğinizi unutmayın.

Supercell ID ne işe yarar?

Supercell ID, oyun hesabınızı korumanızı ve tüm mobil cihazlarınızda Supercell oyun hesaplarınızı kolayca kullanmanızı sağlayan bir hizmettir. Bir Supercell ID almak kolay ve ücretsizdir, üstelik parolası da yoktur. Giriş yaptığınızda size yeni bir doğrulama kodu gönderilir.

Supercell ID nasıl kapatılır?

Supercell kimliği nasıl silinir

  1. Yapmanız gereken ilk şey bağlantı senin hesabın.
  2. Şimdi “bölümüne gidinayarlar”Ve” Çevrimiçi “düğmesini tıklayın.
  3. “Seçeneğini seçinSüper Hücre Kimliğibaşlıklı bir kılavuz yayınladı
  4. Bağlantıyı kes senin hesabın.

Rush Wars neden kaldırıldı?

Supercell tarafından yapılan açıklamada, beta sürecinde oyunu farklı şekillerde geliştirip değiştirmek istendiği belirtilmişti. Oyunu daha zorlu hâle getirmeyi denemek, dinamiklerini değiştirmek, strateji açısından neler olacağını görmek istendiği söylenmişti.

Supercell in sahibi kim?

Tencent, 10,2 milyar dolar değerlemeli anlaşmayla Supercell‘in yeni sahibi oluyor. Çinli Tencent, Clash Of Clans gibi popüler mobil oyunların geliştiricisi Supercell‘in çoğunluk hissesini nihayet satın alıyor.

Google Play kod nasıl kullanılır Brawl Stars?

Ödüller’e gidin….Hediye kartı, hediye kodu veya promosyon kodunuzu kullanma

  1. Google Play uygulamasını açın.
  2. Sağ üst taraftaki profil simgesine dokunun.
  3. Ödemeler ve abonelikler. Hediye kodunu kullan’a dokunun.
  4. Kodu girin.

Brawl Stars elmas kaç para?

Brawl Stars Elmas – Apple 25 TL.

Supercell nasıl şikayet edilir?

Tüm oyunlarımızda rahatsız edici sohbet mesajlarını tarafımıza bildirme seçeneği vardır. Sohbet ve ardından “Bildir”e dokunmanız yeterlidir. Bazı oyunlarımızda, oyuncu profillerinde rahatsız edici oyuncu adlarını bildirme seçeneği de vardır. Oyuncunun profiline gidip adına, ardından “Bildir”e dokunabilirsiniz.