Doç Dr asife Şahinarslan kimdir?

Sedat Türkoğlu kimdir?

Dr. Sedat Türkoğlu Gazi Üniversitesi Ha bünyesinde çalışıyor. … Sedat Türkoğlu Kardiyoloji uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Serdar Kula Kimdir?

Prof. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı. Tıp Dekanları Konseyi Başkanı. Üniversitelerarası Kurul Tıp-Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanı. Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu Üyesi.

Gazi Üniversitesi Hastanesi özel mi?

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi Belgesi almaya hak kazanmış ilk Devlet Üniversitesi Hastanesidir. Tıp Fakültesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara,Beşevler’de, Beşevler Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Yerleşkesi ‘nde hizmet vermektedir.

Gazi Üniversitesi Prof randevu nasıl alınır?

Poliklinik randevuları telefonla randevu sistemi ile verilmekte olup,randevular 444 48 48’i arayarak alınmaktadır. Öğretim üyesi poliklinik muayeneleri için de telefonla randevu almak mümkündür.

Mehmet Kadri Akboğa Kimdir?

Mehmet Kadri Akboğa Kardiyoloji uzmanıdır. Kanda Kolesterol Yüksekliği, Anevrizma, Üfürümler alanlarında hizmet veriyor ve Perkütan translüminal koroner anjiyoplasti (ptka), Triküspid kapak replasmanı, Kalp bypass ameliyatı hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Profesör muayene ücreti ne kadar?

Profesör: 400 TL ile 500 TL arasında olmaktadır.

Gazi Üniversitesi Hastanesi nereye bağlı?

Gazi Üniversitesi Hastanesi 39.933697 enlem ve 32.822906 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Emniyet Mh. ve Yenimahalle ilçesine bağlıdır. Gazi Üniversitesi Hastanesi haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Gazi Üniversitesi Hastanesi posta kodu 06560.

Gazi Hastanesi randevu ne zaman açılıyor?

GÜNLÜK ( Hergün sabah 08:00’da açılır.) GÜNLÜK (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Genel Polikliniğinde muayene olmadan bölüme randevu alınamaz.) AYLIK (Ayın son 2 iş günü sabah 08:00’da açılır.)

Ozel muayene ücreti ne kadar?

Fizik tedavi: 150 TL Özel muayene ücretleri: 150 – 400 TL. Ortopedi: 150 TL – Özel muayene ücretleri: 150 – 400 TL. Üroloji: 100 TL Özel muayene ücretleri: 150 – 450 TL. Plastik Cerrahi: 200 TL – Özel muayene ücretleri: 200 – 550 TL.

Üniversite hastanelerinde muayene ücretli mi?

DEVLET hastaneleri ve devlete ait üniversite hastanelerinde yatak ücreti hariç hiçbir şekilde ilave ücret alınmıyor. Tek bir istisna hariç. Şayet üniversitelerde mesai saatleri dışında bir profesöre veya doçente muayene olmak isterseniz “öğretim üyesi farkı” adı altında ilave ücret ödersiniz.

Gazi Üniversitesi vakıf mı devlet mi?

Gazi Üniversitesi, Ankara’da bulunan bir devlet üniversitesidir. 1926 yılında Ankara’da kuruldu. Ayrıca Gazi Üniversitesi, cumhuriyetin ilk üniversitesi olma unvanını da elinde bulundurur. Tıp, Diş Hekimliği, Eğitim, Fen, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi önemli fakülteleridir.

Kemal fındıkçıoğlu nasıl randevu alınır?

Telefon İle Randevu Randevu telefonumuz 0312 911 48 48’i arayarak randevu alabilirsiniz.

Ankara Gazi Hastanesinde hangi bölümler var?

Bölümlerimiz

  • Acil Tıp Anabilim DalıDahili Tıp Bilimleri.
  • Adli Tıp Anabilim DalıDahili Tıp Bilimleri.
  • Algoloji Bilim DalıCerrahi Tıp Bilimleri.
  • Anatomi Anabilim DalıTemel Tıp Bilimleri.
  • Anestezi Ve Reanimasyon Anabilim DalıCerrahi Tıp Bilimleri.
  • Anestezi Ve Reanimasyon Yoğun Bakım Bilim DalıCerrahi Tıp Bilimleri.

SGK özel hastanenin ne kadarını karşılıyor?

Bu durumda özel hastane hastadan en fazla %200 oranında fark ücreti talebinde bulunabilir. Yani hastanın, hastaneye ödeyeceği toplam maksimum tutar 200 TL olurken, kalan 100 TL’yi ise SGK öder. SGK özel hastane ödemelerinde fark ücreti yatırmamak için ise Tamamlayıcı sağlık sigortası devreye girer.

Muayene katılım payı ne kadar?

· Katılım payı, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nda sağlık hizmetlerinden yararlanabilmek için, genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olduğu kişiler tarafından ödenecek tutar olarak tanımlanmaktadır.