Supercell gerçek mi?

Supercell id guvenli mi?

Supercell ID, oyun hesabınızı korumanızı ve tüm mobil cihazlarınızda Supercell oyun hesaplarınızı kolayca kullanmanızı sağlayan bir hizmettir. Bir Supercell ID almak kolay ve ücretsizdir, üstelik parolası da yoktur. Giriş yaptığınızda size yeni bir doğrulama kodu gönderilir. Parolanızı hatırlamanız gerekmez!

Supercel kime ait?

Çinli Tencent, Clash Of Clans gibi popüler mobil oyunların geliştiricisi Supercell‘in çoğunluk hissesini nihayet satın alıyor. Resmi açıklama Softbank’tan geldi ve Supercell‘in değerlemesi 10,2 milyar dolar oldu.

Brawl Stars kapatılıyor mu?

BRAWL STARS KAPANIYOR MU? Sevilen oyunun 2021 yılında kapanacağı iddia edildi. Supercell, Brawl Stars‘ın kapanması ile ilgili bir açıklama yapmış değil. Bu da, Brawl Stars‘ın kapanması gibi bir durum olmadığını gösteriyor.

Rush Wars neden kaldırıldı?

Supercell tarafından yapılan açıklamada, beta sürecinde oyunu farklı şekillerde geliştirip değiştirmek istendiği belirtilmişti. Oyunu daha zorlu hâle getirmeyi denemek, dinamiklerini değiştirmek, strateji açısından neler olacağını görmek istendiği söylenmişti.

Supercell ne kadar kazanıyor?

Supercell‘in günlük geliri yaklaşık 2,4 milyon dolar Supercell‘in günlük gelirinin 2,4 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Supercell ID nasıl kapatılır?

Supercell kimliği nasıl silinir

  1. Yapmanız gereken ilk şey bağlantı senin hesabın.
  2. Şimdi “bölümüne gidinayarlar”Ve” Çevrimiçi “düğmesini tıklayın.
  3. “Seçeneğini seçinSüper Hücre Kimliğibaşlıklı bir kılavuz yayınladı
  4. Bağlantıyı kes senin hesabın.

Brawl Stars ı kim yaptı?

Supercell; Helsinki, Finlandiya merkezli bir video oyunu şirketidir. 2010 yılında kurulmuştur. 2010’dan bu yana onlarca oyununu daha beta sürümündeyken kaldıran oyun yapımcısı şu an Clash of Clans, Hay Day, Boom Beach, Clash Royale ve Brawl Stars adlı oyunlarıyla ünlü.

Brawl Stars ne zaman kapanır?

Brawl Stars
Platformlar iOS, Android
Çıkış iOS ve Android 12 Aralık 2018 (Küresel) 9 Haziran 2020 (Çin)
Tür MOBA
Mod Tek oyunculu oyun Çok oyunculu oyun

Brawl Stars hilesi var mı?

Brawl Stars Hile | Brawl Stars Elmas Hilesi ve Altın Hilesi Brawl Stars oyununda yazılımsal hileler mümkün değil arkadaşlar.

Rush Wars hangi ülkelerde var?

Rush Wars‘ın 26 Ağustos 2019’da, bir beta sürümü Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da yayınlandı. 5 Kasım 2019’da oyunun devam etmeyeceği ve 30 Kasım’da kapatılacağı açıklandı. 16 Mart 2020’de Hay Day Pop beta sürümüyle yayınlandı. Oyun yalnızca Finlandiya, Kanada, Norveç gibi belirli ülkelerde kullanılabilir.

Rush Wars ne zaman kaldırıldı?

Rush Wars, Supercell şirketi tarafından yapılmıştır. Oyunun 26 Ağustos 2019’da, bir beta sürümü Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da yayınlandı. Fakat 5 Kasım 2019’da oyunun devam etmeyeceği ve 30 Kasım’da kapatılacağı Supercell tarafından açıklandı.

Supercell günde kaç dolar kazanıyor?

Supercell‘in oyunu olan Clash Royale günde yaklaşık olarak 1 milyon 500 bin dolar kazanıyor ve 30 binden fazla kişi indiriyor.

Clash of Clans ne kadar para kazanıyor?

Clash of Clans Ne Kadar Kazanıyor ? Clash of Clans 2019 yılında tam tamına 722 milyon dolar gelir elde etti. Gelir, 2018 yılında 572 milyon dolar ve 2017 yılında 757 milyon dolar şeklindeydi. Öncesinde yer alan 2014, 2015 ve 2016 yılında 5 milyar dolar gelir elde eden Supercell, sürekli olarak oyunu geliştirdi.

Clash Royal hesabı nasıl silinir?

Play Oyunlar profilinizi ve tüm Play Oyunlar verilerinizi silme

  1. Android telefonunuzda veya tabletinizde Play Oyunlar uygulamasını açın.
  2. Üst taraftaki Diğer. Ayarlar’a dokunun.
  3. Play Oyunlar hesabını ve verilerini sil Kalıcı olarak sil. Kalıcı olarak sil’e dokunun.

COC hesabı nasıl silinir?

İpucu: Çocuğunuzun hesabını bir Android cihazdan kaldırmak için g.co/YourFamily sayfasında çocuğunuzun adını tıklayabilirsiniz….

  1. Ebeveyn cihazınızda Family Link uygulamasını açın.
  2. Çocuğunuzu seçin.
  3. Çocuğunuzun Android cihaz kartına ilerleyin.
  4. Ayarlar. Cihazı sıfırla ve verileri sil’e dokunun.