Sadakatsiz Volkan kardeşi kimdir?

Volkan ve Ali kardeş mi?

Kanal D’nin çok sevilen dizisi Sadakatsiz’de canlandırdığı Volkan karakteriyle gündemden düşmeyen Caner Cindoruk’un kardeşi de kendisi kadar ünlü çıktı. Elkızı dizisinde Ali Demir karakterini canlandıran Müfit Can Cindoruk’un abisi ile olan benzerliği görenleri şaşırttı.

Sadakatsiz volkanın babası kimdir?

Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Caner Cindoruğun kardeşi kim?

Munir Can Cindoruk
Taner Cindoruk
Caner Cindoruk/Kardeşleri

Caner Cindoruk un amcasi kim?

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in başrol oyuncusu Caner Dindoruk’un öz amcası Gönül Dağı’nda Ağıtçı Hüseyin Erdal Cindoruk çıktı.

El kızın daki Ali kimdir?

Her cumartesi FOX’ta ekrana gelen El Kızı dizisinde Ali‘yi Münir Can Cindoruk canlandırıyor.

El kızının Alisi kimdir?

FOX TV’de ilk bölümüyle yayınlanan El Kızı dizisinde Ali karakterini canlandıran kişi araştırma konusu oldu. Dizide Ali karakterini oyuncu Münir Can Cindoruk canlandırıyor.

Sadakatsiz derin Güçlü kaç yaşında?

Derin Güçlü Yirmi dört yaşında. Tekirdağ’da doğmuş, büyümüş. Yurt dışında Moda Tasarımı’nı bitirmiş.

Sadakatsiz Volkan kimin oğlu?

Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır. Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti.

Taner ve Caner Cindoruk kardeş mi?

İşte Caner Cindoruk‘un oyuncu kardeşleri Taner Cindoruk ve Münir Can Cindoruk… Sadakatsiz dizisi ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Caner Cindoruk performansı ile izleyiciden tam not aldı.

Caner Cindoruk kardeşi hangi dizide oynuyor?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’de iki sezondur başrolü paylaşan ünlü oyuncu Caner Cindoruk‘un kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Münir Can Cindoruk El Kızı’nın kadrosunda izleyici karşısına çıktı. Oyuncu dizide ‘Ali Demir’ karakterine hayat veriyor.

Caner Dindoruk kim?

Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncularından Caner Cindoruk 1980 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Annesi Müşerref hanım ve babası öykü yazarı Zafer Cindoruk’un üç çocuğundan biridir. Ailesinin teşvikiyle tiyatroya başlayan Caner Cindoruk, üniversite öğrenimini Adana Çukurova Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı.

Caner Cindoruk annesi kimdir?

Müşerref CindorukCaner Cindoruk / Annesi

El Kızı oyuncuları Ezo kim?

Her cumartesi FOX’ta ekrana gelen El Kızı dizisinde Ezo‘yu Sevda Erginci canlandırıyor.

El Kızı filmindeki Ali kimdir?

Her cumartesi FOX’ta ekrana gelen El Kızı dizisinde Ali‘yi Münir Can Cindoruk canlandırıyor.

Sadakası Zeki Derin kaç yaşında?

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 yılında Silivri’de dünyaya gelmiştir. Şuan Sadakatsiz dizisinde oynayan Türk oyuncudur. İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, ardından Siyah İnci dizisinde oynadı. İlk başrol oyunculuğunu Leke dizisinde üstlendi.