Konya Selçuklu Tıp Fakültesinden nasıl randevu alabilirim?

Üniversite hastanelerine randevu nasıl alınır?

Telefonla Randevu Alma ALO 182 çağrı merkezi’ni arayarak da randevu alabileceği söylenmekte.

Meram Tıp Fakültesi Online Randevu nasıl alınır?

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi web sitesine giriş yaparak online randevu oluşturabilirsiniz. Ana sayfa üzerinden Online randevu sekmesine tıklamanız gerekmektedir. İlk kez giriş yapılıyor ise mutlaka sisteme kayıt olunmalıdır. Kayıt işlemlerinde kendinize bir şifre belirlemeniz gerekir.

Selçuklu Tıp Randevu iptali nasıl yapılır?

İlk olarak www.mhrs.gov.tr adresine gidin ve sisteme girişinizi gerçekleştirin. Ardından randevu geçmişi kısmına tıklayın ve önceden aldığınız randevuları görüntüleyin. Burada iptal edeceğiniz randevuyu seçerek işleminizi yapabilirsiniz.

Selçuklu Tıp hangi dolmuş gider?

Selçuklu bölgesinde Selcuklu Tip Fakultesi için Otobüs hatları

Hat Adı Yön
116-A Yazır GÖRÜNTÜLE
152-A Selçuk Üniversitesi GÖRÜNTÜLE
153-A Alaaddin GÖRÜNTÜLE
150-B Selçuk Üniversitesi GÖRÜNTÜLE

Üniversite hastanelerinde muayene ücretli mi?

DEVLET hastaneleri ve devlete ait üniversite hastanelerinde yatak ücreti hariç hiçbir şekilde ilave ücret alınmıyor. Tek bir istisna hariç. Şayet üniversitelerde mesai saatleri dışında bir profesöre veya doçente muayene olmak isterseniz “öğretim üyesi farkı” adı altında ilave ücret ödersiniz.

Randevu almadan hastaneye gidilir mi?

Randevusuz hastaneye gidilir mi? Sağlık Bakanlığı (MHRS) Merkezi Hekim Randevu sisteminin 182 nolu telefonundan, www.mhrs.gov.tr randevu alarak RANDEVULU MUAYENE olabilirsiniz. Hastanelere ve bağlı semt polikliniklerinde bazı sınırlamalar hariç RANDEVUSUZ MAUAYENE alınmıyor.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Randevu nasıl alınır?

Anne ve Çocuk Sağlığı

  1. Adres. Yunus Emre Mah. Beyşehir Cad. No:281 PK: 42090 Meram/KONYA (Eski Hastane) Hocacihan Mah. Abdulhamid Han Cad. No:3 PK: 42080 Selçuklu/KONYA (Yeni Hastane)
  2. Randevu Sekreterliği. 0 332 223 70 00.
  3. E Posta. [email protected]. [email protected].

Hürkan Kerimoğlu hangi hastanede?

Deneyimler: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi.

Randevu iptali için ne yapmalıyım?

ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde randevu iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

MHRS Randevu nasıl iptal edilir?

Akıllı cihazınızdan MHRS Mobile giriş yaptıktan sonra açılan ekranda “Randevu Geçmişi” kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun alt kısmındaki “İptal Et” butonuna basarak randevunuzu iptal edebilirsiniz.

Selcuk Üniversitesi merkezde mi?

Yüksekokulumuz, Konya şehir merkezine 50 km ve Üniversitemizin Alaaddin Keykubat Kampusu’ne 30 Km. uzaklıktadır. Okulumuza İstanbul yolu ve Ankara Yolu üzerinden Sarayönü yol ayrımlarından kolaylıkla ulaşılmakta olup Sarayönün’de bulunana Tren garı vasıtasıyla tren ile de kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.

Selçuk Üniversitesi’ne giden otobüsler?

Selçuklu bölgesinde Selçuk Üniversitesi için Otobüs hatları

Hat Adı Yön
153-A Alaaddin GÖRÜNTÜLE
116-A Yazır GÖRÜNTÜLE
150-B Selçuk Üniversitesi GÖRÜNTÜLE
58-A Yazır GÖRÜNTÜLE

•12 Şub 2022

Üniversite hastanesinde muayene ücreti ne kadar?

Bu sayede muayene ve tahlil yaptıran bir hasta, toplamda 50-60 TL ödemektedir. Aynı zamanda bazı devlet hastanelerinde muayene ücreti 50 TL ile sınırlandırılmıştır. Bu durumda tahlillerden ücret alınmaz.

Üniversite hastaneleri devlete bağlı mı?

Sağlık Bakanlığı hastaneleri de üniversite hastaneleri de bizim. Hepsi bu toplumun malı, hepsi de kamu hizmeti üretiyor. Özel hastaneler de bizim, o da bir kamu hizmeti yürütüyor.

Randevu alıp gitmezsek ne olur 2021?

Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı’nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşların gitmese bile muayeneye ücreti ödüyor.