TweetDeck nedir nasıl kullanılır?

Profesyoneller için Twitter nedir?

Twitter, uygulamayı iş için kullanan herkesi profesyonel olarak sınıflandırıyor. Profesyonel bir hesaba hak kazanmak için kullanıcıların Twitter yönergelerini birden fazla kez ihlal etmemiş olmaları, hesap adı, biyografi ve profil resmi ile gerçek bir hesaba sahip olmaları gerekiyor.

Twitter planlanmış tweetler nerede?

Bunu yapmak için Twitter web sitesinde tekrar “Tweet” e tıklayın ve ardından bir üst resimdeki gibi “Gönderilmemiş Tweetler” e tıklayın. “Planlanmış” bölümüne gidin ve ardından düzenlemek için bir tweet‘e tıklayın veya dokunun, içeriğinin yanı sıra Tarihi ve saati de değiştirebilirsiniz.

Twitter zincir nasıl yapılır?

  1. Oluştur simgesine dokunun.
  2. Tweet oluşturma penceresinden seçenekleri açarak son Tweetinize eklemek üzere Tweet Dizisine Devam Et öğesine dokunun.
  3. İçerik ekleyin ve Tweet dizinize eklenecek Tweete dokunun.
  4. Daha eski bir Tweete Tweet dizisi eklemek istiyorsanız başka bir Tweet seçmek için simgesine tıklayın.

Tweeti göm ne demek?

Söz konusu Tweet başka bir Tweete verilmiş bir yanıtsa orijinal Tweeti gizlemek için Sohbeti Gizle onay kutusunu işaretleyebilirsiniz. Yerleştirdiğiniz Tweetin görünümü istediğiniz gibi olduğunda Kodu Kopyala butonuna tıklayarak sağlanan kodu kopyalayabilirsiniz. Bu kodu blogunuza veya web sitenize yapıştırın.

Twitter profesyonel ucretli mi?

Söz konusu abonelik sisteminin abonelik fiyatı, Twitter‘ın App Store sayfasında yer alan bilgiler ile ortaya çıktı. Buna göre, Blue’nun ücreti ABD’de 2.99 dolar Avrupa ülkelerinde ise 2.99 euro oldu. Bu özelliğin Türkiye fiyatı ise 30.99 TL olarak açıklandı. Twitter‘da ‘paralı’ dönem: İlk bilgiler sızdı!

Twitter Profesyonel hesaba geçince ne olur?

Profesyonel Hesap sayesinde: Kendinizi Twitter‘da bir kurumsal veya profesyonel içerik oluşturucu olarak öne çıkarmanızı sağlayan bir Profesyonel Profil oluşturabilirsiniz. İçeriklerinizi Twitter Reklamları aracılığıyla tanıtmanın en hızlı yolu olan Hızlı Tanıtım özelliğini kullanabilirsiniz.

Planlanmış tweet nedir?

sosyal medya platformuna daha önce tweetdect üzerinden kullanılabilen tweetleri planlama özelliği geldi. Söz konusu özellik sayesinde kullanıcılar, tweetlerini önceden planlayıp istedikleri tarih ve saatte paylaşabilecek.

Zaman ayarlı Tweet nasıl atılır?

Tweet zamanlama özelliği özellikle markalarla çalışan sosyal medya uzmanlarını ve fenomenleri hayli sevindirecek gibi görünüyor. Özelliği kullanmak için tarayıcı üzerinden Twitter’a girdikten sonra tweet kutucuğundaki emoji ikonunun yanındaki ayarlarak, tweet‘i istenilen zaman ve saatte planlamak yeterli oluyor.

Twitter terimleri nelerdir?

Yeni kullanıcılar için Twitter terimleri

  • Tweet. Aklınıza gelen her şeyi paylaşabileceğiniz 140 karakter sınırlı, Facebook’taki durum güncellemesinin benzeridir. …
  • RT (Retweet) …
  • FAV (Favori) …
  • Hashtag. …
  • TT (Trend Topic) …
  • MT (Modifiye Tweet) …
  • RLRT (Real Life Retweet) …
  • OH (Overheard)

Twitter çemberi nasıl yapılır?

Twitter Etkileşim Çemberi Nasıl Oluşturulur? Chirpty.com üzerinden etkileşim çemberi oluşturmak mümkündür. Burada kullanıcı adınızı yazmanız ve “oluştur” alanına tıklamanız yeterlidir. Dilerseniz başka bir Twitter hesabının kullanıcı adını da yazabilirsiniz.

Tweet’i katıştır ne demek?

Blogunuza ya da internet sitenize eklemek istediğiniz Tweetin yanında bulunan üç nokta butonuna tıklayın. Tweeti Katıştır seçeneğine tıklayın. … Bu kodu blogunuza ya da internet sitenize yerleştirerek Tweeti tüm ziyaretçilerinizin görmesini sağlayabilirsiniz.

Tweet yerleştirmek ne demek?

Özelliğin kullanımı ise oldukça basit. Bir tweet‘i kendi tweet‘inize yerleştirmek isterseniz söz konusu paylaşımın linkini metin oluşturma alanına kopyalayıp yapıştırmanız yeterli oluyor. Web sitelerinden bildiğimiz embed formunda kopyalanan kod, mesajınızı paylaştığınızda tweet‘e dönüşüyor.

Twitter ücreti ne kadar?

Twitter, kısa mesajlar veya mobile.twitter.com kullanımı için sizden ücret almaz.

Twitter profesyonel hesaptan nasıl çıkılır?

Üst menüde gezinti menüsü simgesini veya profil simgenizi görürsünüz. Sizde hangi simge varsa ona dokunun. Ayarlar ve gizlilik öğesine dokunun. Önce Hesap, ardından Çıkış yap öğesine dokunun.

Twitter profesyonel profile geç ne demek?

Profil ayarları altında da bir “Profesyonele Geç” sekmesi bulunacak. Bu sekmeleri kullanarak en doğru kategoriyi, işletme veya içerik oluşturucu hesap türünü seçebilecek olan kullanıcılardan “konuları takip etmesi, bir reklam kampanyasında bir tweet‘i tanıtması veya profilini modüllerle özelleştirmesi” istenecek.