Volkan Konak istanbulda nerede oturuyor?

Volkan Konak istanbul’da nerede sahne alıyor?

Kendine özgü yorumu ile seslendirdiği şarkılara hayat veren Volkan Konak, Sunar Medya organizasyonu ile Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alıyor.

Volkan Konak şu anda nerede?

VOLKAN Konak, Amerika’ya yerleşiyor. Menajeri, Konak‘ın çocuklarının eğitimi için hayatına Amerika’da devam edeceğini, sanatçının çok yakında eşi ve üç çocuğuyla birlikte Washington D.C.’ye yerleşeceğini söyledi.

Volkan Konak Şu anda evli mi?

İşte Volkan Konak ve eşi Selma Konak‘ın hayatı… SELMA KONAK KİMDİR? Selma Konak, Kuzeyin oğlu mahlasıyla tanınan 54 yaşındaki Volkan Konak ile yıllar önce dünyaevine girdi. 29 yıldır mutlu bir evlilik süren bu evlilikten; Şimal, Volkan ve Derin isminde 3 evladı vardır.

Volkan Konak kaç yaşında Evlimi?

1967 doğumlu olan Volkan Konak, 2021 yılı itibarıyla 54 yaşındadır. 1992 yılında Selma Konak ile evlendi. Çiftin, ‘Şimal’, ‘Volkan‘ ve ‘Derin’ adlarında 3 çocuğu bulunuyor.

Volkan Konak a ne oldu?

Karadeniz yöresinde yaptığı derlemeleri 1988 yılında Suların Horon Yeri isimli albümünde toplayarak, çalışmalara başlamıştır. Daha sonra kendi bestelerini Evrensel Müzik formlarıyla buluşturup, özgün bir yapıda yeni bir tarz yaratan Volkan Konak, ikinci albümü Efulim’ i 1991-1992 yılında yaptı.

Volkan Konak sigara iciyor mu?

Sigara kullanmıyorum, alkol alıyorum ama karaciğerime dikkat ediyorum, check-up yaptırıyorum.

Volkan Konak hangi semtte oturuyor?

Bölümünde; Karadeniz’in duygusal sesi “Kuzey’in Oğlu” Volkan Konak, İstanbul Şile’ye bağlı Ömerli’deki evinin kapılarını Ömür Sabuncuoğlu’na açtı. Yemyeşil doğası, meyve ağaçları, minik göletleri ile Volkan Konak‘ın cennet gibi evi Hey Canlı’da.

Volkan Konak hangi kanalla anlaştı?

Volkan Konak‘ın kendi adını taşıdığı eğlence programı 16 Nisan 2021 Cuma günü saat 20:00’de başlayacak. Eğlence programının yayıncı kuruluşu ise Star TV olacak.

Volkan Konak ve eşi kimdir?

Selma KonakVolkan Konak / Eşi

Volkan Konak Konservatuarlı mı?

Katıldığı program ve seslendirği şarkılar ile adından söz ettiren Kuzeyin Oğlu lakabı ile tanınan Volkan Konak 1967 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde dünyaya geldi. İlk ablümünü Suların Horon Yeri adıyla 1989 yılında çıkardı. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı‘nda tamamladı.

Volkan Konak kaç yılında evlendi?

VOLKAN KONAK‘IN EŞİ SELMA KONAK‘IN HAYAT HİKAYESİ Selma Konak ile Volkan Konak 1992 yılında evlendi. Çift, dünyaya gelen çocuklarına sırasıyla ‘Şimal’, ‘Volkan‘ ve ‘Derin’ adlarını verdi. Evliliği boyunca gözlerden ve magazin basınından uzak duran Selma Konak, evinde çocuklarıyla vakit geçiriyor.

Volkan Konak eşi kimdir?

Selma KonakVolkan Konak / Karı

Volkan Konak kimdir kısaca özeti?

İlk, orta ve lise eğitimini Maçka’da tamamladıktan sonra öğretmeninin teşvikiyle 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı’na girdi. 1988 yılında konservatuvarı bitirip aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Halk Müziği üzerine Sosyal Bilimler master eğitimine başladı. 1991 yılında …

Volkan Konak alkol kullanıyor mu?

Sevilen sanatçı, konseri sırasında seyircileriyle dertleşirken ilginç bir itirafta da bulundu. Aşırı alkol tükettiğini belirten Konak, “Ben ve ekip arkadaşlarımın tam kapsamlı bir sağlık kontrolüne girmesi gerekiyor. … Çünkü çok fazla alkol kullanıyoruz” dedi.

Volkan Konak Show ne zaman?

Karadeniz müziğinin tanıdık siması Volkan Konak, her cuma saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşuyor.