Yatırım holding ne iş yapar?

Yeşil yatırım holding ne üretiyor?

Bugün Yeşil Holding, Gayrimenkul Geliştirme, İnşaat, Enerji, Üretim, Telekomünikasyon ve Hizmet sektörleri olmak üzere toplam beş ana sektörde faaliyet göstermektedir.

ARTI Yatırım Holding kimin?

Artı Yatırım Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu….Artı Yatırım Holding.

Kurucu Mehmed Nureddin Çevik
Öz sermaye -1.5 milyon ₺
Website artiyatirimholding.com.tr

Yeşil yatırım holding kimin?

YESIL YATIRIM HOLDING A.S.

BİST Kodu YESIL
Halka Arz Tarihi 02.03.2004
Genel Müdür ALAİTTİN SILAYDIN
Yönetim Kurulu Üyeleri ALAİTTİN SILAYDIN ONUR AKÇAY ERSİN BENGÜL RESUL KURT
Merkez Adresi Yılanlı Ayazma Yolu No: 15/12 Yeşilplaza-Topkapı/İSTANBUL

Yeşil yatırım ne iş yapıyor?

Yeşil Yatırım Holding A.Ş. Şirket, altın ve diğer kıymetli madenlerde uzmanlaşarak yerli ve uluslararası borsaların yanı sıra diğer organize borsa dışı piyasalarda işlem gören sermaye piyasası araçlarından oluşan bir portföye yatırım ve bunun yönetilmesi ile uğraşmaktadır.

Yesil hisse kimin?

Yeşil Yatırım Holding A.Ş. YEŞİL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, İNFO YATIRIM ANONİM ŞİRKETİNİN bir iştirakidir.

YGYO hisse kimin?

Yeşil Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

YK Holding ne iş yapar?

YK Holding olarak 1996’dan bugüne birçok işletmeye sunduğumuz OUTSOURCING hizmetleriyle sektörde güçlü, güvenilir ve bilinen bir markayız. 1986’da rotamızı geleceğe çevirerek yola çıktık. Vizyonerlik rüzgarını ardımıza alarak önümüze çıkan dev engelleri birlikte aştık.

Arti hisse kimin?

Artı Yatırım Holding A.Ş. (ARTI)

Engin Yeşil Kimdir?

Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu! Borova Yapı Endüstrisi tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu’ nda yapılan açıklamaya göre Kamil Engin Yeşil Borova Yönetim Kurlu Başkanı oldu. önetim Kurulu Üyeliklerine ise, Sn.Yaşar Altıparmak ve Sn.Hüseyin Kızanlıklı seçildi…

Yesil yatırım Holding hangi pazarda?

Yeşil Yatırım Holding A.Ş.’nin şirket paylarının Yakın İzleme Pazarı’ndan, Ana Pazar‘a geçmesi için yaptığı başvuru, Borsa İstanbul tarafından değerlendirilerek 28/02/2018 tarihinden itibaren Ana Pazar‘da işlem görmeye başlamasına karar verildi.

Ünlü Holding ne iş yapar?

1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co, 2016 yılında 300’den fazla çalışanı ile yerli ve yabancı yatırımcılar, sektörünün önde gelen şirketleri ve nitelikli bireysel yatırımcılardan oluşan geniş bir müşteri tabanına hizmet sunmakta ve 20. yılını gururla kutlamaktadır.

YGYO battı mı?

Yeşil GYO iflas davası 9 Mayıs’a bırakıldı! Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı aleyhine açılan iflas davasının ilk duruşması 28 Şubat’ta görüldü. Bakırköy 8. İcra Hukuk Mahkemesi tahkikat duruşmasının 9 Mayıs 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi.

YGYO hisse ne iş yapar?

Şirket Profili. Şirket gayrimenkul projeleri, gayrimenkul destekli haklar ve sermaye araçlarının yanı sıra diğer sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktadır. …

YK Holding sahibi kimdir?

Yalçın YALÇINKAYA – Yönetim Kurulu Başkanı – YK Holding A.Ş.

YK Holding sahibi nereli?

Şanlıurfalı iş insanı, YK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Yalçınkaya, memleketine yatırım yapmak için kolları sıvadı