Motor gruplarına ne denir?

Super Sport motor ne demek?

SUPERSPORT (RACING MOTOR) ‘ ve benzeri bir sürü sorunun gizli öznesi namı değer yarış motorları. Aslında namı boşuna değil. Bu motosikletlerin doğası pist. Ancak bu pist motosikletleri çok sevildiği ve talep edildiği için az biraz uysallaştırılıp evcilleştirilerek şehre salınıyorlar.

Adventure motor ne demek?

Adventure Motosiklet Nedir? Arazi, asfalt, çamur, toprak ya da tozlu yollarda vakit geçirmek isteyenler için tasarlanan adventure motosikletler, her türlü zor koşulun üstesinden gelebilecek kadar güçlüdür. Adventure motosiklet türünün temel olarak enduro ve cross olarak ayrılan iki farklı alt türü bulunur.

Mc Prospect ne demek?

mc‘lerde memberliktan ast, hand groundluktan üst rütbedir. kardeş adayıdır.

Roadster motor ne demek?

Roadster, arka koltukları olmayan, arkadan motorlu, sadece iki kişilik üstü açılan, kilo başına düşen yüksek beygir gücü sayesinde seri ve genelde pahalı otomobil karoseri türü. Genel özelliklerinden biri de arka tarafının kısa, ön tarafının uzun olmasıdır.

En ağır motor kaç kilo?

Almanya’nın Zilly kentinde yapılan bir motosiklet dünyanın en ağır ve en donanımlı motosikleti olma özelliğine sahip. Motosiklet tam 4.5 ton ağırlığında.

Hangi motor daha iyi?

En İyi 12 Motosiklet Markası

  • Yamaha. 1955 yılında kurulan Yamaha Motors şirketi, en çok tercih edilen motosiklet markaları arasında bulunuyor. …
  • Honda. Honda, Türkiye’de en fazla tercih edilen motosiklet markası olarak ön plana çıkıyor. …
  • Suzuki. …
  • Kawasaki. …
  • Harley – Davidson. …
  • KTM. …
  • Ducati. …
  • Kymco.

En az yakan motor hangisi?

Yamaha NMAX 125 & 155 2021 modeli en çok tutulan ve önerilen modellerden biridir. 100 km’de yaklaşık 2,2 litre benzin sarfiyatına sahiptir.

Mc Hangaround ne demek?

mc motosiklet kulüpleri içerisindeki en alt rütbedir. tüm ayak işleri yerine veya kulübün tüzüğüne göre hangarounda kitlenir. bazı kulüplerde hangaroundın kulüp içerisinde yeri bile yoktur. hangaround, uygun görülür ise ancak o zaman prospect patchlerine sahip olur.

Anatolia Tigers ne demek?

yeleğini taşımaktan gurur duyduğum, %1 geleneğini ve felsefesini savunan, 2004 te kurulmuş motosiklet kulübüdür. 23 nisan 2011 sabahi, her yil oldugu gibi sabah 6 da tekerlerinin rotasini canakkale’ye cevirmis mc. yaninizda olmayi cok isterdim kardeslerim ama malumunuz.

1 motosiklet kaç kg?

Yükseklik: 1020 mm. Net Ağırlık: 102 kg. / 116 kg. Azami Yük: 258 kg. / 285 kg.

1000 cc motor kaç kg?

Kışkırtıcı gücüne ek olarak yalnızca 201 kg ağırlığındaki gövdesi sayesinde ulaştığı 1.08 PS / kg güç/ağırlık oranı ile sınıfının en iyilerinden biri.

Dünyanın en hızlı motoru hangisi?

Kawasaki Ninja ZX-14R, saatte 208.1 mil Kawasaki Ninja ZX-14R, maksimum 197.3 Bhp @ 10.000 rpm güç üretebilir. On yıl boyunca, Ninja serisinden süper motosikletler, dünyanın en hızlı motosikletleri listesinde ilk sırayı elinde tutuyor. 1441 CC dört valfli sıvı soğutmalı motor.

Yeni başlayanlar için hangi marka motosiklet?

Başlangıç motoru vitesli seçmek isterseniz, ilk motor için ybr 125, honda cb 125, bajaj discover 125 st gibi motorlar ile başlayabilirsiniz. Hem dayanıklı hem ucuz istiyorsanız, bu saydığımız modellerden birini ikinci el olarak alıp başlayın.

Kaç bin km de motor alınır?

2 yıl 20-30 bin km garanti verirler. Kitapçıkta kullanım ömrü 10 yıldır yazar genelde. Bunlar verilen ortalam değerlerdir yani. 200 bin km yapar biter veya 50 binde tükenir. Tamamen kullanıcı, bakım vs. durumlarına bağlı.

150 cc motor 1 litre benzinle kaç km gider?

1 Litre ile Kaç Km yol Gider? km de 100 kuruş falan yakar… Yani 10 TL ye 100 km gidebilirsin tabi yüksek devirlere çıkmadığın sürece… 100km/2.8 lt ile 4lt arası yakar.