Zula karakter adı nedir?

Zula Gladyo nedir?

Körfez savaşı sırasında dünyanın dört bir yanından gelen paralı askerlerin bir bölümü, savaş sonrasında bölgedeki zenginlikleri ele geçirmek adına karanlık işlere bulaşmıştı. Gladyo‘yu diğer örgütlerden ayıran en önemli özelliği ise uyguladığı başarılı savaş stratejileri idi. …

Elena Terentjeva kimdir?

14. Elena Terentjeva. Litvanya’nın başkenti Vilnius’da doğdu. Jimnastiğe olan yeteneği daha küçük yaşlarda keşfedildi ve bu spora yönelmesine ve dereceler kazanmasına neden oldu. 8 yaşında Bosna Hersek’de katıldığı bir turnuva sonrasında uğradıkları bir saldırıda annesini, babasını ve kardeşlerini kaybetti.

Zula kaç yaş üstü?

Şiddet unsurları içeren oyunlara 15 yaşın altındaki çocukların gelişimini, psikolojisini, sosyal çevresindeki davranışlarını etkileyebilecek içerikleri barındırıyor olduğundan +15 yaş sınırlaması getirilmektedir.

Demir Erez Kimdir?

Demir Erez İstanbul, Üsküdar’da doğdu. Kara Harp Okulu’nu üstün başarıyla bitirdikten sonra Bordo Berelilere katıldı. Dürüst, cesur ve çalışkan kişiliğiyle bütün üstlerinin takdirini kazandı. Yönettiği operasyonlardan birinde devlet içerisinde tehlikeli bir yapılanmaya ait çok önemli bilgiler öğrendi.

Shahram Shams kimdir?

Tahran doğumlu. Geçmişi hakkında çok az şey biliniyor. Sokaklardan geldiği halde zekası ve karizmasıyla kendini her yere kolayca kabul ettirip girebiliyor. Shahram, çok yakın arkadaşlarıyla birlikte orta doğuda yaşanan gerilimleri alevlendiren bir grubun izini sürüyordu.

Rosa battaglia kimdir?

Rosa Battaglia: Zula ve Gladyo karakterleri arasında hakkında en az bilgi bulunan karakter Rosa Battaglia. Kendisinin İtalya’nın Roma şehrinde doğduğu dışında en ufak bir bilgi bulunmuyor. Yani geçmişi bir sır gibi saklanıyor. Buna rağmen Gladyo’nun en dikkat çeken ve başarılı karakterlerinden biri diyebiliriz.

Eşref Dayı Kimdir?

3. Eşref Dayı Demir’in saygı duyduğu, akıl hocası. Geçmişi hakkında resmi kayıtlarda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hayatı ile ilgili gizemi sadece Demir biliyor. Bir rivayete göre Çakırcalı Mehmet Efe’nin soyundan geldiği düşünülüyor.

Zula pass kaç TL?

Zula Pass satın almak isteyen oyuncular Zula Pass paketini 9900 ZA Zula Altın karşılığında satın alabilirler. 9900 Zula Altın paketine en yakın paket 2 tane 5850 Zula Altın paketidir. 2×5850 Zula Altın paketinin fiyatı 26 TL‘dir. Bu şekilde Zula Pass 26 TL‘dir.

PUBG kaç yaş üstü?

Pubg Mobile’da yaş sınırı 13 oluyor. 13 yaşından küçüklerin oynaması için başka bir yöntem var. Aile izni olarak dijital izin alınabilecek. Bu sayede küçük yaştaki arkadaşlarımız oynayabilecek.

Azad Kara Kimdir?

Azad Kara 1985 tarihinde Diyarbakırda doğdu. Askere gidene kadar babası ile birlikte aile mesleği bakırcılığı sürdürdü. Askerde iken tanıştığı ve canı gibi sevdiği komutanı Demir’in Gladyo tarafından hain bir saldırıya uğradığını öğrenir öğrenmez İstanbula geldi ve Zula’ya katıldı.

Zula yapan kim?

Zula, MadByte Games tarafından geliştirilen ve Lokum Games tarafından dağıtılan, MMOFPS türünde bir video oyunudur. Oyun, Türk yapımı ilk MMOFPS oyunudur.

Zula Zeynep Yılmaz kimdir?

Zeynep Yılmaz: Zula evreninde Ankara’nın efsane polislerinden Akın Yılmaz‘ın tek çocuğu. Polis Akademesine girdiği dönem babasının ölümü ile sarsılan Zeynep, uzun zaman babasının katilini Şahin Kılıç zannetti. Babasının katilinin gerçekte Gladyo olduğunu öğrendikten sonra onları bitirmek için hayatını adadı.

Zula karakterleri nereli?

Karakterler

İsim Doğum yeri
Demir Erez Üsküdar, İstanbul Zula
Recep Arslan Adana, Türkiye
Eşref Dayı Ödemiş, İzmir
Cengiz Kaya Konya, Türkiye

3000 zula altını kaç TL?

3.000 Zula Altını Steam’de ve Zula Mobil’de geçmez. 12.00 TL
Bonus : 3.00 TL Adet:
34.000 Zula Altını Steam’de ve Zula Mobil’de geçmez. 120.00 TL
Bonus : 6.00 TL Adet:
70.000 Zula Altını Steam’de ve Zula Mobil’de geçmez. 240.00 TL

Za ne kadar?

%10 DAHA FAZLA ZULA ALTIN PERDIGITAL’DE!

Satın Alınan ZA Toplam ZA Fiyatı
10.500 + 1.050 Zula Altını 11.550 ZA 24.00 TL
26.500 + 2.650 Zula Altını 29.150 ZA 60.00 TL
54.000 + 5.400 Zula Altını 59.400 ZA 120.00 TL
100.000 + 10.000 Zula Altını 110.000 ZA 205.00 TL

•16 Eki 2019