Regal neyin yan markası?

Regal kimin yan ürünü?

Regal, Türkiye merkezli bir beyaz eşya üreticisidir. Zorlu Holding bünyesinde 2002 yılında kurulmuş olup televizyon, buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, klimalar, fırınlar, derin dondurucular, termosifonlar ve ankastre ürünlerden oluşan ürün çeşitliliğine sahiptir.

Regal Vestel’in mi?

Vestel‘in sahibi olduğu markalar: Vestel, Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından üretimi yapılan ana marka. Regal, Rusya’da da satılan bir Türk markası

Regal nasıl bir marka?

Regal; Zorlu Grubu markalarından biridir. 2002 yılından beri faaliyet göstermekte olan marka, elektronik ve beyaz eşya sektörüne yenilikçi ürünler sunmak amacıyla doğmuştur. Günümüzde ise Regal; ürünlerindeki kalite ve dayanıklılık ile Türkiye’deki sevilen teknoloji markalar arasında yer almayı başarmaktadır.

Regal nerede üretiliyor?

BEYAZ EŞYA MARKALARI VE HANGİ ÜLKEYE OLDUĞU

Beyaz Eşya Markaları Hangi Ülkenin Olduğu
Profilo Bosch ve Siemens’e bağlanmıştır. Yabancı sermayeli Türk Şirketidir.
Regal Vestel’in alt Markası
Samsung Güney Kore Markası
Siemens Alman Markası

Regal Vestel’in yan ürünü mü?

Regal, 2002 yılında Zorlu Holding bünyesinde kurulan beyaz eşya markasıdır. Ürün çeşitleri televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, fırın, derin dondurucu, termosifon ve ankastre’den oluşur. Vestel Elektronik şirketinin yan ürünüdür.

Regal hangi servise bağlı?

Montaj, bakım, onarım ve benzeri tüm servis uygulamalarını layığı ile yerine getiren Vestel Servis, yedek parça ve aksesuar deposunda Regal markasına ait orijinal çözümleri barındırmaktadır.

Altus kimin yan ürünü?

altus arçelik’in alt markası olup ürün kalite ve ürün fonksiyonları daha mütevazi bir formdadır. aslında tam olarak fiyat/performans olarak görülebilir. ancak genelde altus‘un görünümü çok şık değildir ve daha uygun fiyatlı malzeme kullanılmıştır.

Altus markası kime ait?

Arçelik A.Ş., Arçelik, Beko, Altus, Elektra Bregenz, Bloomberg, Arctic, Leisure, Flavel ve Tirolia markaları ile yerel ve uluslararası pazarlarda tüm tüketici segmentlerine hitap edecek bir ürün gamına sahiptir.

Profilo hangi ülkeye ait?

Profilo Hangi Ülkenin Markasıdır? Profilo markası Türkiye içerisinde üretilen bir markadır. Bu sebepten dolayı da Türkiye’ye ait olan bir markadır.

Vestel servisi hangi markalara bakıyor?

Küresel rekabette güç kazanmak için yeni marka satın almaya hız veren Vestel, son olarak İtalya’da kayyuma devredilen Servis, Electra, Atlantic ve New Pol dört yeni küresel markayı bünyesine kattı.

Regal Çamaşır Makinesi hangi servis bakıyor?

Regal beyaz Eşya Yetkili servis olarak regal beyaz eşya müşteri hizmetleri olarak siz değerli müşterilerimiz her hangi bir konuda danışmak istediğiniz sorular ve sorunlarınız olduğunda bizleri 444 28 46 telefon numarası ile bizleri arayabilir görüşebilirsiniz.

Regal kim bakıyor?

Müşteri Temsilcilerimize; 08502224789 Whatsapp ve İletişim Merkezi numaramızdan ya da CapCanlı Destek uygulamamızdan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz zaman dilediğiniz kanaldan bize ulaşmanız için diğer İletişim kanallarımız: Bize Yazın.

Altus ile Arçelik aynı mı?

altus arçelik‘in alt markası olup ürün kalite ve ürün fonksiyonları daha mütevazi bir formdadır. aslında tam olarak fiyat/performans olarak görülebilir. ancak genelde altus‘un görünümü çok şık değildir ve daha uygun fiyatlı malzeme kullanılmıştır.

Grundig Arçelik aynı mı?

Tüketici elektroniği, beyaz eşya, ses ve görüntü sistemleri sektöründe faaliyetlerini yürüten ve elektronik ürünleriyle tüm dünyada tanınan Grundig, 2007 yılından beri Arçelik A.Ş. şirketi olarak faaliyet göstermektedir. Tüm dünyada 65’den fazla ülkede satılmakta olan Grundig markası; Türkiye’de Arçelik A.Ş.

Arçelik ve Altus aynı mı?

altus arçelik‘in alt markası olup ürün kalite ve ürün fonksiyonları daha mütevazi bir formdadır. aslında tam olarak fiyat/performans olarak görülebilir. ancak genelde altus‘un görünümü çok şık değildir ve daha uygun fiyatlı malzeme kullanılmıştır.