Süper Loto nasıl kazanabilirim?

Süper lotoyu tutturmak için kaç kolon oynamak lazım?

1.225 kolon oynamanız yeterli olur. Yani 1.225 TL. Ama seçtiğiniz 4 rakamın kesin olarak çıkması şartıyla. 5 banko diyorsanız, kalan 1 numara için 49 kolon doldurmak yeterli olur. Bunun için de 49 TL ödemek gerekir.

Süper loto en az kaç bilmek gerekir?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Sayısal Loto nasıl kazanılır?

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 Joker numarası çekilir. Joker sayısı, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın.

Süper loto çıkma ihtimali nedir?

süper lotoda kazanma ihtimali: 25 milyon 827 bin 165’te bir. bir hafta daha devretmeyecek şans oyunu. eğer devrederse kara geçmeniz garanti. oturun şimdiden bir hafta sonranın kuponlarını doldurmaya başlayın.

Süper Loto ikramiye ne kadar?

Süper Loto sonuçları canlı çekiliş ile belli oldu. 114 milyon TL’yi aşan büyük ikramiyesi ile çekilen Süper Loto‘da şanslı rakamlar noter huzurunda belirlendi. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden bu akşamki Süper Loto sonuçlarına göre 6 bilen çıkmayınca 115.994.769,76 TL devretti.

Sayısal Lotonun çıkma ihtimali nedir?

90 sayıdan 6 tanesini bilmeniz gereken bir sayısal lotoda, büyük ikramiyeyi kazanma ihtimaliniz 622 milyonda bir civarındadır.

Süper loto ikramiyesi banka aracılığıyla nasıl alınır?

İkramiye kazanan oyuncularımız online platformlarımızdan birine giriş yaptıktan sonra Hesabım > Para Çekme menüsü altından ikramiyelerini çekmek istedikleri bankanın IBAN numarasını ve çekmek istedikleri tutarı girerek ikramiyelerini banka hesaplarına çekme talimatı verebilirler.

Süper Loto Çoklu çekiliş nedir?

Çoklu Çekiliş: Ardışık olarak iki, üç veya en fazla dört çekilişe kadar geçerli olması seçilmiş sayısal oyun bileti. Sen-seç olarak üretilen bilette de çoklu çekiliş seçimi yapılabilir.

Sayısal Loto 2 Bilen ikramiye alır mı?

Sonuçlar. Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal Loto ikramiyesi nasıl alınır?

5.000 TL’ye kadar olan ikramiye ödemeleri için bayilerden “ikramiye bileti” alınmasına gerek yoktur. 5.000,01 TL ile 100.000,00 TL arasındaki ikramiye ödemelerinizi Türkiye Halk Bankası’nın 81 ilde yetkilendirilmiş aşağıda listelenen 100 adet şubesinden ve Kıbrıs’ta yetkilendirilmiş 1 şubesinden alabilirsiniz.

Sayısal Loto çıkma ihtimali yüzde kaç?

“yeni lotoyu bulma ihtimali 622 milyonda bir ihtimal. yani hemen hemen sıfır ve dünyada bu kadar düşük ihtimalli bir loto yok” . eski sayısal loto‘yu 6/49’u bulma ihtimali = 49!/((49-6)!

Sayısal loto kazanma ihtimali nedir?

90 sayıdan 6 tanesini bilmeniz gereken bir sayısal lotoda, büyük ikramiyeyi kazanma ihtimaliniz 622 milyonda bir civarındadır. Spesifik olarak, 662.614.630’da 1. Ve hayır, ister 1 kişi oynasın, ister 1 katrilyon kişi oynasın, sizin kazanma ihtimaliniz değişmez.

Süper Loto bu hafta ne kadar?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto canlı çekilişi noter huzurunda gerçekleşti. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto‘nun bu akşamki sonuçlarına göre 6 bilen çıkmayınca 25.689.357,36 TL devretti.

Çılgın Süper Loto ne kadar devretti?

6 bilen çıkmayınca Çılgın Sayısal Loto devretti. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekilişte devreden ikramiye tutarı 130.073.296,23 TL oldu. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

Sayısal loto bana çıktı ne yapmalıyım?

İkramiye kazanan oyuncularımız online platformlarımızdan birine giriş yaptıktan sonra Hesabım > Para Çekme menüsü altından ikramiyelerini çekmek istedikleri bankanın IBAN numarasını ve çekmek istedikleri tutarı girerek ikramiyelerini banka hesaplarına çekme talimatı verebilirler.