Tuncay Şanlı ingiltere’de hangi takımda oynadı?

Tuncay Şanlı hangi takımı yönetiyor?

Eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Sakaryaspor’un teknik direktörlüğüne getirildi.

Tuncay Şanlı ingiltere’de hangi takımlarda oynadı?

Middlesbrough. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren millî futbolcu Tuncay Şanlı, 2007 yılında İngiltere‘nin Middlesbrough takımıyla anlaştı ve 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu takımda 70 maçta 17 gol kaydetti.

Tuncay Şanlı şu an nerede?

Tuncay Şanlı, 16 Ocak 1982, Sakarya doğumlu forvet mevkisinde forma giyen Türk futbolcu. Kariyerini Hindistan Süper Lig ekiplerinden FC Pune City’de sürdürmektedir.

Tuncay Şanlı aslen nereli?

Sakarya, TürkiyeTuncay Şanlı / Doğum yeriSakarya, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehri.Aynı zamanda 2021 yılında Danimarka’da aldığı ödül ile bisiklet şehri ünvanını kazanmıştır.
2020 yılı sonu TÜİK verilerine göre İl Nüfusu: 1.042.649 dür. 16 İlçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 668 mahalle bulunmaktadır. Vikipedi

Tuncay fenerden ne zaman ayrıldı?

Fenerbahçe formasıyla dikkatleri üzerine çeken Tuncay Şanlı, çok uzun yıllar Türkiye A milli Takımı’nda da forma giymiştir. Tuncay Şanlı 1 Ocak 2016 tarihinde aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştır.

Ümit Özat nerede teknik direktör?

2017-2018 sezonu başında 3 maçta sadece bir beraberlik alan Özat, takımdan gönderildi. Ancak 12. haftanın sonunda tekrar takımın başına getirildi. 16 Aralık 2019’da 2021 yazına kadar kulüple sözleşme imzalayan Bosna Premier League kulübü Čelik Zenica’nın yeni teknik direktörü oldu.

Tuncay Şanlı fenerde kaç gol attı?

12 gol ile Fenerbahçe’nin Avrupa Kupalarındaki en golcü oyuncusu olan Tuncay, 2003 Konfederasyon Kupası’nda 3. olan Milli Takımın en çok dikkat çeken isimlerindendi.

Tuncay Şanlı nerede doğdu?

Sakarya, TürkiyeTuncay Şanlı / Doğum yeri

Tuncay Şanlı şu anda ne yapıyor?

Tuncay Şanlı 1 Ocak 2016 tarihinde aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştır ve şu an hiçbir takımda futbolcu olarak görev yapmaktadır. Tuncay Şanlı futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra, teknik direktörlük kariyerine başlamıştır.

Tuncay Şanlı ne iş yapıyor şu an?

Futbolcu
Antrenör
Tuncay Şanlı/Meslekleri

Tuncay Şanlı babası kimdir?

Musa ŞanlıTuncay Şanlı / Babası

Tuncay Şanlı hangi mevki?

Forvet
Orta saha
Tuncay Şanlı/Pozisyon

Ümit Özat Şu anda hangi takımı çalıştırıyor?

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor, teknik direktör Ümit Özat‘la 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.

Ibrahim Üzülmez hangi takımın teknik direktörü?

Vural’ın görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Başkent temsilcisi, en son PTT 1. Lig takımlarından Vartaş Elazığspor’u çalıştıran İbrahim Üzülmez‘i göreve getirdi. İbrahim Üzülmez, böylece Gençlerbirliği’nin bu sezon ki 5. teknik direktörü oldu.

Alex De Souza Fenerbahçe de kaç gol attı?

Fenerbahçe formasıyla toplam 340 maça çıkan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, 170 gol kaydederken, bu sezon oynadığı toplam 10 maçta ise sadece 2 gol atabildi.