Yeni Yüzyıl Rektörü kimdir?

Profesör Hacısalihoğlu nereli?

Yaşar Hacısalihoğlu

İ. Yaşar Hacısalihoğlu (İlhan Yaşar Ertuğrul)
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü
Doğum 5 Nisan 1964 Trabzon, Tonya , Türkiye
Bitirdiği okul İstanbul Üniversitesi
Mesleği Akademisyen

Imer Okar kimdir?

Dr. İmer OKAR, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur ve doktorasını da yine bu üniversitede yapmıştır. Tıpta uzmanlık tezinin konusu, Diphenylhydantoin’in karaciğer üzerine etkilerinin elektronmikroskopik incelemesi üzerine olmuştur. Halen Yeniyüzyıl Üniversitesi’nde aktif görevine devam etmektedir.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi nin sahibi kim?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” (VASEV) tarafından kurulan bir vakıf üniversitesidir. “Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı” arkasında önemli bir gücü barındıran itibarlı bir yapıdır.

Yaşar Hacısalihoğlu kaç yaşında?

57 yaşında (5 Nisan 1964)Yaşar Hacısalihoğlu / Yaş

Prof Dr Hilmi Hacısalihoğlu kimdir?

Hilmi HACISALİHOĞLU Matematik Bölümlerinin vazgeçilmez kitaplarının hocasıdır. 38 adet kitabı mevcuttur. Ankara Üniversitesi’nde çalışıyor olmasına rağmen Lisansüstü öğrencilerini birçok üniversiteye dağıtmıştır. 100’ün üzerinde yayınlanmış makalenin yazarıdır.

Yaşar Hacısalihoğlu hangi üniversitede?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi1999
İstanbul Üniversitesi – Sosyal Bilimler Enstitüsü1995T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENİZ BİLİMLERİ ve İŞLETMECİLİĞİ ENSTİTÜSÜ1988İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi1985
Yaşar Hacısalihoğlu/Eğitim

Dr Azmi Ofluoğlu Ne doktoru?

Azmi Ofluoğlu 66 yaşında ama dinç, neşeli ve sağlıklı görünüyor. İki lafın birinde Trabzon şivesiyle espriler yapıyor. Kendisi, Türkiye’nin hastane kralı olmanın yanı sıra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu bir tıp doktoru: “Dokuz çocuklu bir ailenin oğlu olarak Trabzon Lisesi’ni bitirdim.

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı kimin?

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) tarafından 28 Şubat 2009 tarihinde İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir. Vakfın başkanı ve aynı zaman da Üniversitemizin Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu’dur.

Cem Küçük kaç yaşında?

44 yaşında (1978)Cem Küçük / Yaş

Yaşar Hacısalihoğlu hangi üniversitenin rektörü?

Sık sık ekranlara çıkarak AKP savunuculuğu yapan Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacı Salihoğlu, uluslararası hakemli dergilerde makalesi yayımlanmayan rektörler arasında yer aldı. 5 Nisan 1964’te Trabzon, Tonya’da doğdu. 2018 yılında Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

Prof Dr Önder Ofluoğlu hangi hastanede?

Önder Ofluoğlu Göztepe Medical Park Hastanesi‘nde hizmet vermektedir.

Prof Dr Azmi Hamzaoğlu hangi hastanede?

Azmi Hamzaoğlu – Florence Nightingale Ortopedi ve Travmatoloji Merkezi.

Vasev kimin?

Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı (VASEV) tarafından 28 Şubat 2009 tarihinde İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir. Vakfın başkanı ve aynı zaman da Üniversitemizin Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu’dur.

Vakıf üniversitesi ne anlama gelir?

Vakıf üniversitesi, direk olarak devlete bağlı olmayan, bir vakıf tarafından özerk olarak işletilen üniversitedir. Türkiye’de, kanunlara göre vakıf üniversiteleri, Yükseköğretim Kurulunun önerisi üzerine kanunla kurulur.

Cem Küçük kiminle evlendi?

Cem Küçük şu anda Türkiye gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Aynı zamanda TGRT Haber’de sabah yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye adlı haber programı sunmaktadır. Ayrıca birçok konuda kitap yazmıştır. Aka Kolejinde İngilizce Öğretmeni olan Demet Palak Küçük ile evlidir. 2 erkek çocuğu babasıdır .