Süper Loto bu hafta ne kadar?

Süper Loto büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango 2021 kazanan … – Bölge Gündem Haber ; Jan 12, 2021 · Milli Piyango 2021 Yılbaşı Çekilişinde büyük ikramiye tam 100 Milyon TL. 100 milyon lira değerindeki büyük ikramiye 9- 8- 8- 4- 7- 5- 7 rakamlarının bulunduğu çeyrek bilete çıktı.

Süper Loto çekilişi ne zaman saat kaçta?

Haftanın ikinci çekilişi noter huzurunda Sisal Şans tarafından saat 21:30’da gerçekleşti. Süper Loto canlı çekilişi sonrası kazandıran numaralar sonuç sorgulama ekranı ile beraber millipiyangoonline’da yayınlandı.

Süper Loto ne zaman çekiliyor hangi gün?

Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır.

Süper Loto 2 Bilen para alır mı?

Süper Loto, 1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyundur. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Süper Loto Sonucu ne kadar devretti?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto canlı çekilişi noter huzurunda gerçekleşti. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto‘nun bu akşamki sonuçlarına göre 6 bilen çıkmayınca 25.689.357,36 TL devretti.

Çılgın Süper Loto ne kadar devretti?

6 bilen çıkmayınca Çılgın Sayısal Loto devretti. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekilişte devreden ikramiye tutarı 130.073.296,23 TL oldu. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

Süper Loto bilet sorgulama nasıl yapılır?

Kazançlarını kontrol et! Biletinin önünde bulunan Bilet No’sunu gir, kazancını öğren!

Süper Loto Çekilişi kaçta hangi kanalda?

Biletine ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmek için çekilişlerimizi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilir ya da sonuçlar sayfası üzerinden bilet numaranı girebilirsin.

Sayısal Loto ne zaman çekiliyor?

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleştiriliyor.

Süper loto sayısal hangi gün çekiliyor?

Çılgın Sayısal Loto kolonu ne kadar? Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılır. Çılgın Sayısal Loto çekilişlerini Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsin. Oynadığın her kolon 3 TL, Süper Star’lı kolon ise 4.5 TL’dir.

Sayısal Loto 2 Bilen ikramiye alır mı?

Sonuçlar. Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Sayısal Loto kac tutarsa para veriyor?

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Süper Loto ikramiyesi nereye çıktı?

Süper Loto talihlisi Gaziemir’den çıktı Süper Loto‘nun 15 Nisan Perşembe günü yapılan çekilişinde 19 milyon 944 bin 580 TL İzmir’in Gaziemir ilçesine oynanan kupona çıktı. Kuponun oynandığı bayi, dördüncü kez büyük ikramiye kazandıran yer oldu.

Süper Loto ne kadar devretti?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları erişime açıldı. Çılgın Sayısal Loto çekilişi canlı yayında gerçekleşti. 6 bilen çıkmayınca Çılgın Sayısal Loto devretti. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekilişte devreden ikramiye tutarı 130.073.296,23 TL oldu.

Çılgın Sayısal ikramiye ne kadar oldu?

Çılgın Sayısal Loto, 112 milyon TL’yi aşan dev ikramiyesiyle bu akşam saat 21.30’da çekiliyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişini Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr’den canlı olarak takip edebilirsiniz.