Sırrı ustayı kim seslendiriyor?

Zatonya sırrı ustayı kim seslendiriyor?

sırrı usta karakterini kadir çöpdemirin seslendirdiği disney channel çizgi filmidir.

Greenlerin Büyükşehir maceraları kim seslendiriyor?

Greenlerin Büyükşehir Maceraları
Seslendiren(ler) Chris Houghton Marieve Herington Bob Joles Artemis Pebdani
Açılış müziği Şablon:Theme song
Bitiş müziği Şablon:Theme song
Besteci Joachim Horsley

Kral Şakir de Remzi’yi seslendiren kim?

Seslendirme kadrosu

Karakter Seslendirmen
Kral Şakir Mustafa Oral
Remzi Atilla Şendil
Fil Necati Levent Ünsal (2016-2020) Emre Turanlı (2020-günümüz)
Canan Didem Atlıhan

Aysun Topar kim?

pek çok başarılı projede yer almıştır. Walt Disney, Nickelodeon, TRT Çocuk ve Baby First için dublajını yaptığı animasyon karakterlerin şarkılarını da söyleyen Aysun Topar, Disney Junior’ın da tanıtım sesidir.

Zatonya çizgi film hangi ülkenin?

Zatonya, FiyakaFilm tarafından 2021 yılında oluşturulan Türk çocuk çizgi film. Çizgi film ilk olarak 3 Mayıs 2021’de Disney Channel (Türkiye)’de yayınlanmaya başladı.

Zatonya yerli mi?

İlginç Mucit Sırrı Usta’nın Maceralarını Anlatan Disney Channel İçin Hazırlanan İlk Yerli Çizgi… Disney Channel için özel olarak hazırlanan ilk yerli çizgi film Zatonya, yaşadığı zamanın çok ötesinde icatlar bulan, hayal dünyası oldukça geniş, ilginç bir mucit olan Sırrı Usta’nın maceralarını…

Greenlerin Büyükşehir maceraları ne anlatıyor?

imdi, çok güzel bir çizgi filmdir bu. şehirdeki yüksek binaların ortasında, küçük bahçesi, uyuz köpeği, birkaç horoz, domuz ve ineğiyle çiftlik yaşamını sürdürmeye çalışan geleneksel bir ailenin hikayesini anlatır.

Cricket Greeni kim seslendiriyor?

O isim Ahmet Taşar.

Kral Şakir fil Necati seslendiren öldü mü?

Sinema oyuncusu, dublaj ve seslendirme sanatçısı Levent Ünsal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ünsal, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’nda eğitim gördü.

Fil Necati kim?

kral şakir isimli nevi şahsına münhasır çizgi filmin saf ve sevimli karakteri. bazen öyle laflar eder ki, koca yaştaki insanlara bile kahkaha attırır! kral şakir’in salak karakteri. her zaman bir şeyleri batırır; remzi ve şakir ise batırdıklarını düzeltmekle uğraşır.

Zeynep Özden Ayyıldız kimdir?

1965 doğumlu, istanbul üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümü mezunu oyuncu. 1990 yılından beri seslendirme sanatçısı olarak da görev yapmakta olan ayyıldız, kathleen turner, salma hayek, marilyn monroe, sharon stone gibi pek çok ünlüyü konuşmuştur.

Zootropolis Türkçe dublajı kim yaptı?

Cem Yılmaz’lı Zootropolis: Hayvanlar Şehri fragmanı geldi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Disney’in animasyon harikası Zootropolis: Hayvanlar Şehri’nin seslendirme kadrosuna dahil oldu. Filmin baş karakterlerinden Nick Wilde isimli bir tilkiyi seslendiren komedyenin sesiyle dublajlı fragman çıktı.

Zatonya nerede?

Zatonya çizgi filmi yakında Disney Channel’da!

Zatonya hangi ülkeye ait?

Zatonya, FiyakaFilm tarafından 2021 yılında oluşturulan Türk çocuk çizgi film. Çizgi film ilk olarak 3 Mayıs 2021’de Disney Channel (Türkiye)’de yayınlanmaya başladı.

Zatonya konusu nedir?

Dönemin en bilgin ve çılgın insanı olan Sırrı Usta’nın Zatonya Uygarlığı için yaptığı özel icat ve keşif çalışmaları esnasında başından geçen absürt ve komik serüvenlerin ekranlara geleceği çizgi dizide izleyiciler bilimin eğlenceli yüzüyle buluşuyor.