Deprem Samsun’da hissedildi mi?

Samsunda en son deprem ne zaman oldu?

26 KASIM 1943 SAMSUN-LADİK DEPREMİ 26 Kasım 1943 günü Kuzey Anadolu Fay Zonu’nun orta kesiminde, Ladik ile Tosya arasında Mw 7.2 büyüklüğünde çok yıkıcı bir deprem olmuştur.

Depremin merkez üssü neresi?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin verilerine göre, merkez üssü Düzce merkez olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 15.40’taki deprem, yerin 18,02 kilometre derinliğinde oldu. Sarsıntı, İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Bursa’da da hissedildi.

An itibariyle deprem nerede oldu?

Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre, Erzincan’da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika deprem Elazığ ve çevre illerden de hissedildi. AFAD son depremler listesinde ise deprem 7.52 derinlikte gerçekleşti.

Bugün Malatya’da kaç şiddetinde deprem oldu?

Malatya‘nın Pütürge ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem. Son dakika haberine göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 12.37’de merkez üssü Malatya‘nın Pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Tosyada büyük deprem ne zaman oldu?

27 Kasım 19431943 Tosya-Ladik depremi / Başlangıç tarihi

Bafra’da deprem ne zaman oldu?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre saat 17.07′ de merkez üssü Samsun, Bafra olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Bugün İstanbul’da deprem olmuş mu?

İstanbul‘da Silivri açıklarında saat 11.41 sıralarında 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika: Marmara’da deprem! Marmara’da Silivri açıklarında 09:27 sıralarında 3.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem nerede oldu 22 Ocak?

AFAD’dan aktarılan bilgiye göre, saat 22.31’de merkez üssü Balıkesir – Dursunbey olan bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve çevresinde hissedildi.

Az önce deprem Nerede oldu son dakika 5 Ocak?

AFET ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz’de Antalya’nın Alanya ilçesi açıklarında 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Konya’da bugün deprem oldu mu?

SON DAKİKA HABERİ: Konya‘da 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, 12.30’da meydana gelen depremin 4.1 büyüklüğünde olduğunu aktarırken, merkez üssünün ise Konya‘nın Meram ilçesi olduğunu açıkladı. AFAD, depremin 4.2 büyüklüğünde ve 6.99 km derinlikte gerçekleştiğini belirtti.

Bugün Malatya’da saat kaçta deprem oldu?

DEPREM ÇEVRE İLLERDE HİSSEDİLDİ AFAD’dan yapılan açıklamada, Malatya‘nın Pütürge ilçesinde saat 12.19’da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya‘daki deprem, başta Elazığ olmak üzere, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır’dan da hissedildi.

Malatya’da en son deprem saat kaçta oldu?

Malatya‘nın Pütürge ilçesinde saat 12.19’da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya‘da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 12.19’daki depremin merkez üssünün Pütürge ilçesi olduğunu duyurdu.

Kastamonuda en büyük deprem ne zaman oldu?

1943 Tosya-Ladik depremi 27 Kasım günü yerel saat ile 00.20’de Kastamonu, Tosya’da meydana geldi. 4000 can kaybına yol açan ve 7.2 Ms büyüklüğünde meydana gelen deprem. Mercalli şiddet ölçeğine göre en büyük şiddet IX-X (Şiddetli-Yoğun) olarak hissedildi.

1944 depremi kaç şiddetinde oldu?

01 ŞUBAT 1944 BOLU-GEREDE DEPREMİ Kuzey Anadolu Fay Zonu’nda, Bolu-Gerede arasında, Ms=7.3 büyüklüğünde çok yıkıcı bir deprem olmuştur. Deprem, doğuda Ilgaz’dan batıda Abant’a kadar uzanan 200 km uzunlukta ve 25 km genişlikte bir alan içinde yer alan tüm köyleri ve yerleşim yerlerini yerle bir etmiştir.

Bafra’da deprem oldu mu?

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre saat 17.07′ de merkez üssü Samsun, Bafra olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.