Şişliden Beşiktaş’a hangi Otobüs gider?

Şişliden Beşiktaş’a nasıl gidilir?

METRO İLE BEŞİKTAŞ’A ULAŞIM Metro kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlamak isteyenler bindikleri en yakın metro hattından Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yaparak oradan Taksim durağında inip Taksim’den ya da Şişli– Mecidiyeköy durağında inip oradan Beşiktaş’a giden otobüslere binerek ulaşım sağlayabilirler.

Beşiktaş otobüs durakları nereye taşındı?

Beşiktaş Meydanı’nda yapılacak düzenleme kapsamında sahil kenarındaki otobüs durakları Barbaros Bulvarı’na, Levent yönüne giden otobüs ve minibüslerin yanına taşınacak. Proje kapsamında Beşiktaş Meydanı’ndaki yeşil alanların kapsadığı alan da genişletilecek.

Mecidiyeköy Beşiktaş hangi Otobüs?

Bu Otobüs hatları 30A BeşiktaşMecidiyeköy yakınından geçiyor: 129T, 28T, 29C, 29D, 30D, 36L, 559C, 55B.

Şişli Beşiktaşta mı?

Şişli, İstanbul ilinin Avrupa Yakası’nda yer alan bir ilçesidir. 25 mahallesi bulunan Şişli, doğuda Beşiktaş, kuzeyde ve batıda Kâğıthane ve güneyde Beyoğlu ilçeleri ile komşudur.

Tramvay ile Beşiktaşa nasıl gidilir?

Tramvay ile Beşiktaş’a Nasıl Gidilir? Beşiktaş’a ulaşımda tercih edebileceğiniz araçlardan biri de tramvaydır. Kabataş T1 tramvay hattını kullanarak, Karaköy durağında indikten sonra 22 ya da 27SE numaralı İETT otobüs seferlerini kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Şişli hangi otobüsler gider?

Şişli merkeze gidecekseniz, komşu ilçeler ve Anadolu yakasındaki ilçelerden kalkan otobüs seferlerini kullanabilirsiniz. Şişli merkeze otobüs ile ulaşım sağlayacaksanız; 54K, 49K, 77, DT2, 59R, 54Ç, 30M, 54ÖR, 74A, 48N, 65G, 66, 252, 55, 49G hatlarını tercih edebilirsiniz.

559C şu an nerede?

559C (İETT) 559C otobüs hattının ilk durağı Beşiktaş Meydan / Levent Yönü olup son durağı Rumelihisarüstü durağıdır. 559C (Beşiktaş Meydan‎→Rumelihisarüstü), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 559C hattında 18 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.

Beşiktaş’tan nerelere otobüs var?

  • 22 İSTİNYE DEREİÇİ – KABATAŞ Hattın detayına git.
  • 22B BEBEK – KABATAŞ Hattın detayına git.
  • 25E SARIYER – KABATAŞ Hattın detayına git.
  • 29A DERBENT MAHALLESİ – BEŞİKTAŞ Hattın detayına git.
  • 29E MASLAK GAZETECİLER SİTESİ – BEŞİKTAŞ
  • 30D ORTAKÖY DEREBOYU – YENİKAPI. …
  • 40 RUMELİFENERİ / GARİPÇE – TAKSİM. …
  • 40T İSTİNYE DEREİÇİ – TAKSİM.

30A nereden kalkiyor?

30A otobüs hattının ilk durağı Beşiktaş Peronlar olup son durağı Beşiktaş Peronlar durağıdır. 30A (Beşiktaş Peronlar‎→Beşiktaş Peronlar), her gün çalışıyor.

30M kaçta kalkıyor?

30M otobüs (Beşiktaş Peronlar‎→Beşiktaş Peronlar) hattı, Beşiktaş Peronlar durağından kalkan 21 duraklı RİNG çalışan bir hattır. 30M otobüs hattının bu haftaki saatlerine genel bakış: 06:05’da çalışmaya başlıyor ve 23:50’da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Şişli Beşiktaşa nasıl gidilir?

Taşkışla, Şişli bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Şişli/Beşiktaş adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 129T, 30A, 37T, 42T, 49T, 55B, 76E, DT2.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK)
  3. Metro: M2.
  4. Tramvay: T1.
  5. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-31, DOLMUŞ: D-61.

5 Mar 2022

Şişli’de nerede oturulur?

Şişli‘de keyifli bir tatil geçirmek için Şişli otelleri sayfasında bulunan konaklama seçeneklerine göz atabilirsiniz.

  • Mecidiyeköy. Mecidiyeköy Drone Çekimi. …
  • Harbiye. Harbiye Açık Hava Konserleri. …
  • Duatepe. Duatepe Manzarası …
  • Teşvikiye. Tarihi Teşvikiye Cami. …
  • Pangaltı Pangaltı Tarihi Rum Evleri. …
  • Kuştepe. …
  • Gülbahar. …
  • Halaskargazi.

Beşiktaşta tramvay var mı?

T1, İstanbul bölgesinde bulunan Eminönü Beşiktaş Hattı konumundan geçen ilk Tramvay aracıdır.

Marmarayla besiktasa nasil gidilir?

Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme’de durakları bulunan Marmaray hattını kullanacaksanız; Yenikapı durağında inebilir ve ardından 30D İETT hattını kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti, ortalama 2.5 TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Marmaray ile Şişli’ye nasıl gidilir?

Marmaray hattını kullanarak Şişliye ulaşım sağlamak isterseniz; Yenikapı durağında inmeniz ve buradan Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız gerekmektedir. Yenikapı Marmaray durağında indikten sonra metro ile Şişliye ulaşım ortalama 12-15 dakika sürmektedir.