Dinçer Azaphan hangi petrol?

Tunç petrolün sahibi kimdir?

Tunç Holdinginin sahibi Dinçer Azaphan’dır. Tunç holding sahibi Dinçer Azaphan kimdir? Tunç Holding yönetim kurulu başkanı olan aynı zamanda babasından kalan Tunç Petrol ün sahibidir. Ünlü petrolcü Tuncay Azaphanın oğludur.

Tunç Holding neyin sahibi?

Dinçer Azaphan’ın sahibi olduğu Tunç Holding, Galatasaray Judo Takımı’na sponsor olmaya karar verdi.

Dinçer Azaphanın eşi kim?

Dinçer Azaphan Aralık 2018 tarihinde Beyaz Tv program müdürü Müge Dilek ile evlendi.

Dinçer Azaphan kimin sevgilisi?

Dinçer Azaphan, babasının aldığı tam 300 bin dolarlık yatı, 14 Şubatta sevgilisi Ebru Yaşara hediye etti.

Azaphan Dinçer Kimdir?

Dinçer Azaphan, Tunç Holding yönetim kurulu başkanı olan aynı zamanda babasından kalan Tunç Petrol’ün sahibidir. Ünlü petrolcü Tuncay Azaphanın oğlu olan Dinçer Azaphan, İstanbul Güngören’in Merter semtinde babasının adına bir okulu vardır. Okulun adı Tuncay Azaphan Lisesi olarak geçmektedir.

Opet Petrol kime ait?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu’nun %50’sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET‘e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp’ün üzerindedir.

Bülent Recepoğlu kimdir?

İSTANBUL – Yıllar önce baz istasyonu kurmak için elindeki tek sermaye, dağ bayır aşmak için aldığı 84 model bir Kartal olan Bülent Recepoğlu, bugün dünyanın her yerine istasyon kuran Tunç Holding adlı dev bir şirketin sahibi.

Burak Elmas ne iş yapıyor?

İş İnsanıBurak Elmas / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da “insan” terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren … Vikipedi

OPET şu an kimin?

Opet şirketi, 1992 yılında kuruldu. Opet‘in Sahibi Kim? Opet petrol istasyonları şirketinin sahibi, Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk olmaktadır.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

Tunç Recepoğlu kimdir?

Tunç, şirketin kurucusu Bülent Recepoğlu‘nun oğlunun adı. Recepoğlu‘nun asıl mesleği mühendislik. Tunç‘u kurmadan önce Sasel isimli bir şirkette mühendis olarak çalışmış. O günler Turkcell’in pazara yeni girdiği ve nüfusun yoğun yerlerinde sürekli baz istasyonları kurduğu döneme denk geliyor.

Burak Elmas neyin sahibi?

Burak, halihazırda Godiva Investments şirketinin CEO’su görevinde Grup Yönetim Kuruluna bağlı olarak görev yapmaktadır ve son dokuz yıldır Yıldız Holding bünyesinde çalışmaktadır. Yıldız Holding, gıda ürünleri imalatında en iyi bilinen, en büyük Türk işletmelerinden biridir.

Sezgin Elmas ne iş yapar?

1997 tarihinde uluslararası Spar mağazalarını Türkiye’ye getirerek Türkiye çapında süpermarket zincirleri oluşturmuştur. JTI şirketinin belirli bölgelerde dağıtıcılığını yapmıştır. Türkiye’de üretim ve ihracatta İSO’nun 500 sanayi kuruluşu arasında ilk sıralarda 15 yıl yer almıştır.

OPET hangi ülkeye ait?

Opet adıyla bilinen marka Türkiye’ye ait olan bir petrol istasyonları şirketi olarak ifade edilmektedir.

Ismail Aytemiz kimdir nerelidir?

Özgeçmişi. İsmail Aytemiz, esnaf bir ailenin oğlu olarak Kars merkezde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta, lise öğrenimini ise İstanbul’da tamamladı.