Şişli hangi otobüsler gider?

Şişli Belediyesi hangi durakta?

Gayrettepe durak, Şişli içindeki Şişli Belediyesi konumuna en yakındır.

Marmaray ile Şişli’ye nasıl gidilir?

Marmaray hattını kullanarak Şişliye ulaşım sağlamak isterseniz; Yenikapı durağında inmeniz ve buradan Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız gerekmektedir. Yenikapı Marmaray durağında indikten sonra metro ile Şişliye ulaşım ortalama 12-15 dakika sürmektedir.

Şişli Cevahir hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Cevahir yakınından geçiyor: 27T, 30M, 32M, 49, 522, 54P, 55, 65G, DT2.

Mecidiyeköy hangi metro?

Mecidiyeköy Metro İstasyonu, İstanbul metrosu‘nun M7 hattı’nda yer alan ve 28 Ekim 2020’de hizmete giren yer altı metro istasyonudur.

Marmaray Şişliye gidiyor mu?

Marmaray ile Şişli’ye doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Anadolu yakasından geliyorsanız, Marmaray en hızlı ulaşım seçeneklerinden biridir. Üsküdar ve Ayrılıkçeşmesi duraklarından Marmaray‘a bindikten sonra, ortalama 8-12 dakikalık bir yolculuğun ardından, Yenikapı durağında inmeniz gerekmektedir.

Pendik den Şişli nasıl gidilir?

Kartal bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden 251 PendikŞişli adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 130Ş, 132M, 251, E-10, KM25.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-319, MİNİBÜS: C-86.

Cevahir hangi durak Otobüs?

M2 Yenikapı – Hacıosman metrosu “Şişli / Mecidiyeköy” durağında inip “Şişli” çıkışını kullanarak Cevahir AVM’ye ulaşabilirsiniz.

522 Cevahire gider mi?

Hangi Otobüs hatları Cevahir Alışveriş Merkezi yakınından geçiyor? These Otobüs lines stop near Cevahir Alışveriş Merkezi: 141M, 27T, 29Ş, 49, 522, 55, 65G, DT2.

Mecidiyeköy Mahmutbey metro açık mı?

Mecidiyeköy istasyonu, 7 Nisan günü yolcu trafiğine kapatılmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, söz konusu metro hattında devam eden çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. İmamoğlu, Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu‘nun yeniden imal edilen 3 durağının 21 Aralık’ta tekrar hizmete gireceğini açıkladı.

Mahmutbey Mecidiyeköy metro çalışıyor mu?

4 OCAK 2022 CUMA. 8 ay kapalı kaldıktan sonra 21 Aralık’ta hizmete giren M7 MecidiyeköyMahmutbey Metro Hattı’ında dün sabah saatlerinde yaşanan arıza giderildi. Mecidiyeköy yönüne bir süre aksayan seferler ve oluşan yolcu yoğunluğu böylece ortadan kalkmış oldu. Arıza giderilince seferler tekrar normale döndü.

Marmarayla besiktasa nasil gidilir?

Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme’de durakları bulunan Marmaray hattını kullanacaksanız; Yenikapı durağında inebilir ve ardından 30D İETT hattını kullanarak Beşiktaş’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti, ortalama 2.5 TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Marmarayla Mecidiyekoye nasil gidilir?

Yenikapı Marmaray durağında indikten sonra, Yenikapı- Hacıosman M2 metro hattını kullanarak aktarma yapabilir ve Şişli- Mecidiyeköy durağında inebilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Marmaray mecidiyeköyden geçiyor mu?

Hangi Tren hatları Yenikapı-Mecidiyeköy İETT yakınından geçiyor? Bu Tren hatları Yenikapı-Mecidiyeköy İETT yakınından geçiyor: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE).

251 hangi durakta?

251 otobüs hattı (Mecidiyeköy Mezarlık‎→Pendik), Mecidiyeköy Mezarlık durağından başlayıp Pendik durağına gidene kadar 45 duraktan geçiyor.

Cevahir AVM için hangi durak?

Cevahir‘e metro ile ulaşmak için: M2 Yenikapı – Hacıosman metrosu “Şişli / Mecidiyeköy” durağında inip “Şişli” çıkışını kullanarak Cevahir AVM‘ye ulaşabilirsiniz.