Samsunspor teknik direktörü kim geldi?

Samsun sporun hocası kim oldu?

Yılport Samsunspor’un yeni hocası resmen belli oldu.. Yılport Samsunspor’da Mehmet Altıparmak’tan boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna tecrübeli Teknik adam Fuat Çapa getirildi.

Mehmet Altıparmak hangi takımın teknik direktörü?

Ligde oynadığı son karşılaşmada Keçiörengücü’nü deviren Kocaelispor, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Kocaelispor’u en iyi bilenlerden biri olduğunu söylerken, bu senenin takım için bir geçiş dönemi olduğunu belirtti. Spor Toto 1.

Bandırma Spor teknik direktörü kim?

Mustafa GürselBandırmaspor / Teknik direktör

Kocaelispor teknik direktörü kim?

Mehmet AltıparmakKocaelispor / Teknik direktörMehmet Altıparmak, Türk eski futbolcu, teknik direktör. Vikipedi

Samsunspor hangi hoca ile anlaştı?

Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor‘un, teknik direktör Fuat Çapa ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı bildirildi. Kırmızı-beyazlı kulüp, hafta içinde karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın yerine Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı.

Samsunspor Başkanı kim oldu?

Yüksel Yıldırım, (24 Mayıs 1961; Hafik, Sivas) Türk mühendis, iş insanı, ve spor yöneticisi. Yıldırım Holding icra kurulu başkanı, Samsunspor Futbol Kulübü sahibi, yönetim kurulu başkanı ve Samsunspor Kulübü başkanı.

Antrenör Mehmet Altıparmak nereli?

Ankara, TürkiyeMehmet Altıparmak / Doğum yeri

Mustafa Altıparmak kimdir?

NİĞDE’de patates hasadı yapan Mustafa Altıparmak (51), yerinden çıkan söküm makinesini yeniden takmaya çalışırken traktör ile makinenin arasına sıkışıp can verdi. Son dakika haberleri… Niğde’de traktörle patates sökme makinesi arasında kalan kişi yaşamını yitirdi.

Osman Zeki Korkmaz kimdir?

şu sıralar kartalspor’un yardımcı antrenörlüğünü yapan hareket ve antrenman bilimleri dalında yüksek lisans sahibi spor adamı. artık samsunspor için çalışmaktadır. eskişehirspor’da ismail kartal’ın yardımcılığını yapacaktır.

Recep Uçar Kimdir?

Recep Uçar, İstanbul Üniversitesi Elektrik Mühendisliği’nde iki yıl okuduktan sonra, branşını değiştirerek Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da Abdullah Avcı ile yolları kesişen Uçar, futbolun farklı departmanlarında kendini geliştirdi.

Boluspor Teknik Direktörü Kim Oldu?

Ahmet TaşyürekBoluspor / Teknik direktör

Kocaelispor kaçıncı ligde oynuyor?

TFF 1. Lig
Ziraat Türkiye Kupası
Kocaelispor/Ligler

Samsunspor’un yeni teknik direktörü belli oldu mu?

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor‘da Mehmet Altıparmak’tan boşalan teknik direktörlük görevine Fuat Çapa getirildi. … Samsunspor‘dan yapılan yazılı açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktör Fuat Çapa ile 2021-2022 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.

Ertuğrul Sağlam kimin hocası?

Kariyerinde ilk kez 2. Lig’de Samsunspor’un başında teknik direktörlük yapan Ertuğrul Sağlam, sezonun ilk 10 haftasından sonra geldiği ligde Samsunspor’u TFF 1. Lig’e taşımıştı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ne iş yapar?

Yüksel Yıldırım, (24 Mayıs 1961; Hafik, Sivas) Türk mühendis, insanı, ve spor yöneticisi. Yıldırım Holding icra kurulu başkanı, Samsunspor Futbol Kulübü sahibi, yönetim kurulu başkanı ve Samsunspor Kulübü başkanı.