Tunç Güneri Kimdir?

Tunc Guneri kim?

Kameralar karşısına ilk kez 2006 yılında Arka Sokaklar adlı dizide Tunç Güneri karekteri ile geçen yakışıklı oyuncu,Kerimhan Duman günümüzde de Kanal D ekranlarında Arka Sokaklar dizisi ile seyirci karşısına çıkmaya devam etmektedir.

Kerimhan Duman Avukat mi?

insanoğlu çok aç gözlü, doymasını bilmiyor, hep daha fazlasını ister. adı twitch bit skandalina karisan eski bbl pro oyuncusu,gunumuz arka sokaklar oyuncusu, ayrica avukat.

Tokmak kafa kaç yaşında?

1996 İstanbul doğumlu olan Kerimhan Duman, Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi, diplomasını aldı. Mesleğini eline alan Duman, aynı zamanda “tokmakhead” rumuzuyla e-spor dünyasıyla da yakından ilgili.

Kerimhan Duman hangi dizide oynadı?

Arka Sokaklarşu tarihten beri: 2006
Kara Para Aşk2014 – 2015
Kerimhan Duman/TV şovları

Arka Sokaklar Tunç aslen nereli?

Kerimhan Duman aslen Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine bağlı Deveboynu(kargabükü-anzuray) mahallesindendir. İstanbul da doğmuştur. 2006’dan beri Arka Sokaklar adlı Türk polisiye dizisinde oynayan Duman, Sümer Onat Film ve Tiyatro Merkezi’nde öğrenim görmüştür.

Tokmak kafa kim?

Ünlü oyuncu Kerimhan Duman 13 Haziran 1996 tarihinde İstanbul şehrinde doğmuştur. 21 yaşında olan Kerimhan Duman İkizler burcudur. Kerimhan Duman oyuncu olarak tanınmaktadır. Kerimhan Duman 180 cm boyunda ve 75 kilodur.

Kerimhan Duman hangi üniversitede okuyor?

Kerimhan Duman: Hukuk fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim, aynı zamanda profesyonel e-spor oyuncusuyum. Dizi dışında zamanım okul, spor, bilgisayar üçgeninde geçiyor diyebilirim. – Onur Bay: Sevdiğim insanlarla vakit geçiriyorum.

Kerimhan duman ne iş yapıyor?

OyuncuKerimhan Duman / Mesleği

Sinema ve dizi oyuncusu. 13 Haziran 1996, İstanbul doğumlu. Sinemaya 12 yaşında çocuk oyuncu olarak başladı. Bu yıldan itibaren Arka Sokaklar adlı Türk polisiye dizisinde oynayan Duman, lise mezunudur.

Ezgi Vural kaç yaşında?

Ela Yörüklü 31 Mart 1998 tarihinde doğmuştur ve 2021 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Genç oyuncu 178 cm boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. Ela Yörüklü 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi.

Tekin Çoban kaç yaşında?

Onur Bay, 19 Mart 1996, İstanbul doğumludur. Televizyon ekranlarının en uzun süreli dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde oynayan Onur Bay 24 yaşındadır.

Kerimhan Duman hangi filmlerde oynadı?

Oyuncu

  • Sinema ve dizi oyuncusu. …
  • Kara Para Aşk (Can, 2014)
  • Arka Sokaklar (Tunç, 2006-2018)
  • Vücut (Nurgülün Oğlu, 2011)

Kerimhan duman nereden mezun?

Sümer Onat Film ve Tiyatro Merkezi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Arka Sokaklar ve Kara Para Aşk dizilerinden hatırlayacağınız Kerimhan Duman başarılı bir oyunculuk performansı sergilemektedir.

Furkan Göksel kaç yaşında?

27 yaşında (13 Temmuz 1994)Furkan Göksel / Yaş

Furkan Göksel boyu kaç cm?

1,86 mFurkan Göksel / Boy

Tokmak kafa nereli?

Ünlü oyuncu Kerimhan Duman 13 Haziran 1996 tarihinde İstanbul şehrinde doğmuştur. 21 yaşında olan Kerimhan Duman İkizler burcudur. Kerimhan Duman oyuncu olarak tanınmaktadır. Kerimhan Duman 180 cm boyunda ve 75 kilodur.