Prof Dr Gazi Özdemir nasıl biri?

Profdr Gazi Özdemir kimdir?

Dr. Gazi Özdemir, Osmangazi Üniversite Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji ABD Öğretim üyesidir. Emekli bir yazar olan Özdemir, 1944 yılında Hatay’da doğmuştur. Lise eğitimini Antakya’da alan Özdemir, üniversite eğitimi ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamlandığını ifade etmektedir.

Prof Dr Gazi Özdemir hangi hastanede?

Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Ana Bilim Dalında “part-time” statüde görev yapmaktayım.

Gazi Özdemir nerede?

GAZİ ÖZDEMİR MUAYENEHANESİ (Gazi Özdemir) | Nöroloji Doktorları | Odunpazarı – Kıdan İşh. K:2 Eskişehir , 0222 232 12 03 Bulurum.com.

Profesör Gazi Özdemir nereli?

Gazi Özdemir 30 Ağustos 1944 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

Prof Dr Atilla Özcan Özdemir kimdir?

Dr Özdemir Türk Nöroloji Derneği Girişimsel Nöroloji Çalışma Grubu Başkanlığı, Nöroloji Derneği Beyin Damar Hastalıları Çalışma Grubu Başkanlığı yapmıştır. 2019 yılında Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği Başkan Yardımcısı olan Özdemir , 2021 Mart ayında Türk Beyin Damar Hastalıkları Başkanı seçilmiştir.

Prof Gazi Özdemir nerelidir?

Gazi Özdemir 30 Ağustos 1944 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.

Prof Dr Mehmet Akif Topçuoğlu kimdir?

Trabzon’da 1968’de doğdum. 1992’de tıp fakültesini, 1998’de nöroloji uzmanlık eğitimini tamamladığım Hacettepe’de 2011’de profesör oldum, ve halen bölüm başkanı olarak görevimi sürdürmekteyim. 2000-2004 ve 2015-2016 yılları arasında 4 yıl Boston MGH’da inme, nöroyoğun bakım ve nörosonoloji konularında çalıştım.

Prof Dr Şükrü Torun hangi hastanede?

Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaktadır.

Prof Dr Gazi Öztürk Kimdir?

Gazi Öztürk Kimdir ? Gazi Öztürk, 01.06.1967 yılında Şarkışla’da doğdu. Sabancı Holding, Kraftsa ve Şölen Çikolata Bünyesinde Orta ve Üst Düzey Yöneticilik deneyemi yanında Ankara, Konya, Kayseri, Ezrurum ve Samsun illerinde çeşitli zamanlarda çeşitli alanlarda görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Müge Yemişçi Özkan kimdir?

Dr. Öğr. Üyesi Müge Yemişci Özkan Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Nerses Bebek Kimdir?

12.05.1969 tarihinde İstanbul’da doğdu. 1987 yılında Saint-Michel Fransız Lisesi orta ve lise, 1994 yılında İ. Ü. İstanbul Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. Eylül 1996’da İTF Nöroloji Anabilim Dalında tıpta uzmanlık eğitimine başladı.

Meryem Aslı Tuncer Kimdir?

Doç. Dr. Meryem Aslı Tuncer Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Bülent Elibol Kimdir?

Prof. Dr. Bülent Elibol Hacettepe Tıp Fakültesi mezuniyeti sonrası uzmanlık eğitimini Hacettepe ÜTF Nöroloji AD’ında tamamlamış, akademik kariyerine yine aynı bölümde başlayarak 2000 yılından itibaren görevini profesör kadrosunda sürdürmektedir.

Nerses Bebek hangi hastanede?

Liv Hospital Ulus Nöroloji Uzmanı Prof.

Prof Dr Nerses Bebek nereli?

Nerses BEBEK, MD, PhD 12.05.1969 tarihinde İstanbul’da doğdu. 1987 yılında Saint-Michel Fransız Lisesi orta ve lise, 1994 yılında İ. Ü. İstanbul Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı.