Seda güvenin eşi kimdir?

Seda Güven eşi Ali güzel kim?

Seda Güven
Boy 1,60 m (5 ft 3 in)
Kilo 55 kilogram (121 lb)
Evlilik Keremcem (2014-2015) Ali Güzel (2019-günümüz)
Çocuk(lar) Yiğit Ali Güzel (2020)

Seda Güven hamile mi?

Altı aylık hamile olan Seda Güven, denizden çıkarken oldukça dikkatliydi. Erkek çocuk dünyaya getirecek olan Güven, daha sonra eşiyle restoranda yemek yedi. Sosyal medyayı da aktif kullanan güzel oyuncu yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

Seda Güven babası kimdir?

Oğuz GüvenSeda Güven / Babası

Seda Güven kaç doğumlu?

28 Ağustos 1984 (37 yıl yaşında)Seda Güven / Doğum tarihi

Seda guven evli mi?

Ali Güzele. 2019
Keremceme. 2014–2015
Seda Güven/Eşi

Seda güvenin kaç çocuğu var?

Güzel oyuncu Seda Güven, 2019 yılında iş insanı Ali Güzel ile dünyaevine girmişti. Seda Güven’in oğlu dünyaya geldi. Seda Güven ve Ali Güzel oğullarına Yiğit Ali adını verdiler. Geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede doğum yapan Seda Güven, oğlu Yiğit Ali Güzel’in dünyaya gelişini sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Seda Güven evli mi?

Ali Güzele. 2019
Keremceme. 2014–2015
Seda Güven/Eşi

Seda Güven Onur Tuna Sevgili mi?

Çiçeği burnunda çiftin ilişkileri ise sosyal medya paylaşımları sayesinde ortaya çıktı. Şu sıralar Antalya’daki Kaputaj Plajı’nda tatil keyfi yapan ikilinin, birbirlerinin objektifine pozlar vermesi dikkatlerden kaçmadı. Aşklarını gizli tutmaya çalışan genç çifte, takipçilerinden “Hayırlı olsun” mesajları yağdı.

Seda Bakan aslen nereli?

Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlenmiştir. Baba tarafından Boşnak, anne tarafından Selanik-Drama göçmeni kökenlidir.

Kerem Cem evli mi?

Seda GüvenKeremcem / Eşi (e. 2014–2015)

Keremcem yeni sevgilisi kim?

Seda GüvenKeremcem / Eşi (e. 2014–2015)

Seda Güven kimdir hangi dizilerde oynadı?

11 Haziran 1984’te doğan Seda Güven Marmara Üniversitesi Tekstil Tasarım bölümünden mezun oldu. Başak Gürsoyun telkinleriyle oyunculuğa başladı. İlk kez Ekmek Teknesi dizisinde küçük bir rolde oynayan Güven üç sene sonra Ateşli Topraklar, Elveda Derken ve Hepimiz Birimiz İçin dizilerinde oynadı.

Seda Güven kimlerle evlendi?

Oyuncu Seda Güven, geçtiğimiz yıl iş insanı Ali Güzel ile evlenmişti. Uzun süredir bebek bekleyen Seda Güven, ilk kez annelik heyecanı yaşadı ve Ali Yiğit ismini verdiği oğlunun ayak fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.

Seda Güven ne zaman evlendi?

21 Haziran 2019 (Ali Güzel)
13 Kasım 2014 (Keremcem)
Seda Güven/Evlilik tarihleri

Seda Güven çocuğu var mı?

Seda Güven‘in oğlu dünyaya geldi. Seda Güven ve Ali Güzel oğullarına Yiğit Ali adını verdiler. Geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede doğum yapan Seda Güven, oğlu Yiğit Ali Güzel’in dünyaya gelişini sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Güven paylaşımına ‘Ben geldim’ notunu düştü.