Sen anlat Karadeniz Mercan nereli?

Sen anlat Karadeniz’deki Mercan’ın adı ne?

Sen Anlat Karadeniz‘de Mercan karakterini canlandıran Belfu Benian’ın gündelik hayatındaki tarzı görenleri büyüledi. Güzel oyuncu iş dışında doğallığı tercih ediyor.

Belfu Benian kaç yaşında?

32 yaşında (1 Şubat 1990)Belfu Benian / Yaş

Benian kimdir?

Benian, 5 Ekim 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Hakan Benian‘dır. İlkokul, orta ve lise eğitimini İstanbul’da okudu. Ardından Devlet Konservatuarı Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazandı ve bu bölümden 2016 yılında mezun oldu.

Sen anlat Karadeniz Tarık kim?

Beran Sosyal Sen Anlat Karadeniz‘de Tarık Tamar karakterini canlandıracak. Beran Soysal’ın hayat vereceği Tarık Tamar karakteri anlaşıldığı kadar psikolojik sorunları olan bir karakter. Bu psikolojik sorunlar dizide hikâye dağılımını hayli değiştirecek.

Belfu Benian hangi dizilerde oynadı?

Sen Anlat KaradenizBelfu Benian / TV şovları

Sen anlat Karadeniz dizisindeki nazar kimdir?

Çağla Özavcı, 18 Mart 1991(29 yaşında) yılında izmir’de doğdu. Lise yıllarından itibaren oyunculuk hayali kuran ve Oyunculuk hayallerini ertelemeyen oyuncu Çağla Özavcı, hayallerini gerçekleştirmek için Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalını okuyup mezun oldu.

Çağla Özavcı kaç kilo?

1.67 cm boyunda 50 kg ağırlığında olan güzel oyuncu mavi gözlü ve terazi burcudur. Oyuncunun sevgilisi ve özel hayatına ait bilgiler sınırlıdır.

Benian Dönmez kac yasinda?

57 yaşında (3 Mart 1965)Benian Dönmez / Yaş

Benian isminin anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu’na göre Benian isminin anlamı şöyle; “Beni anımsa” anlamında kullanılan bir ad.

Tarık Tamar kimdir?

Oyuncu Beran Soysal genç yaşına rağmen sinemada başarılı bir performans göstererek rol aldığı 2016 yapımı olan Yolculuk isimli sinema filminin yarıştığı Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Beran Sosyal Sen Anlat Karadeniz’de Tarık Tamar karakterini canlandırmaktadır.

Nazar Diziden neden ayrıldı?

Nazar, evlilik konusunda babasından izin alamayınca düğünü terk etmiş ve ortalıktan kaybolmuştu. Dizinin jeneriklerinde Nazar‘ı canlandıran Çağla Özavcı’nın isminin yer almaması dolayısıyla akıllara oyuncunun diziden ayrıldığı geldi. Ancak konuyla ilgili yayın ve yapım ekibinden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sen anlat Karadeniz Nazar ne oldu diziden ayrıldımı?

Sen Anlat Karadeniz dizisi. Geçtiğimiz hafta seyirci Mehmet Ali Nuroğlu’nun diziye veda edeceğini fragmanda öğrenmişti. Vedat karakteri ile kötü adam rolünde olan oyuncunun vedasından sonra şimdi de Nazar karakterini oynayan Çağla Özavcı ile Berrak karakterini oynayan İlayda Çevik de diziden ayrılıyor.

Çağla Özavcı hangi dizilerde oynadı?

Acı Aşk
Sen Anlat Karadeniz2018 – 2019
Çağla Özavcı/TV şovları

Çağla Özavcı kaç yaşında?

31 yaşında (1991)Çağla Özavcı / Yaş

Benian Dönmez hangi filmlerde oynadı?

Kader Postası2019
Hanimaga’nin GelinleriKara Bela2015Deliha2014Kardeşim Benim2016
Benian Dönmez/Rol aldığı filmler