Boğaziçi Üniversitesi yeni rektörü kim?

Prof Naci inci kim?

Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, 3 Kasım 1965 yılında Pütürge, Malatya’da doğan, Türk akademisyen, fizik profesörü ve Boğaziçi Üniversitesi rektörü.

Boğaziçi rektörü kim seçildi?

Melih Bulu (d.

Boğaziçi eski rektörü kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi eski rektörü Melih Bulu’nun görevden alınmasının ardından, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Mehmet Naci İnci vekaleten atanmıştı. 21 Ağustos Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi Rektörü belli oldu.

Marmara rektörü kim oldu?

Rektör Prof. Mustafa Kurt, 1964 yılında Bafra/Samsun’ da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa’ da tamamladı. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Marmara Üniversitesinden aldı. 1992 yılında Dünya Bankası bursu ile öğretim elemanı yetiştirme programı kapsamında İngiltere’de bulundu.

Naci inci hangi partiden?

Naci İnci
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü
Yerine geldiği Melih Bulu
Kişisel bilgiler
Doğum 3 Kasım 1965 Arguça, Tepehan, Pütürge, Malatya, Türkiye

Naci inci nerede doğdu?

Tepehan, TürkiyeNaci İnci / Doğum yeri

Prof Mehmet Özkan kimdir?

2012 – 2016 Yılları arasında Rektör Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlunun Rektör Danışmanlığını, Ağustos 2016’dan bu yana da Araştırmadan sorumlu Rektör Yardımcılığını yürütmekteydi. Halen Antropomorfik Protez El geliştirilmesi üzerinde disiplinlerarası bir çalışma yürütmektedir.

Boğaziçi Dekanı kim?

Fazıl Önder Sönmez (Rektör Yardımcısı / Dekan V.) Dr. Öğr. Üyesi Hasan Fehmi TOPAL (Genel Sekreter V.)

Istanbul teknik Üniversitesi rektörü kim?

Prof. Dr. İsmail KOYUNCU, 1974 yılında babasının vazifesi dolayısıyla bulunduğu Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Ziyaret köyünde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini memleketi Antalya’da tamamladı.

Murat arısal kimdir?

Murat ARISAL, 1970 yılında Malatya’da doğdu. 1997 yılında Selçuk Üniversitesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Arısal, Marmara Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisat Bölümünde 2001 yılında yüksek lisansını ve 2020 yılında doktora eğitimini tamamladı.

Prof Erol özvar kimdir?

Dr. Erol Özvar (d. 8 Haziran 1966; Bakırköy, İstanbul), Türk yazar, akademisyen, çevirmen ve mevcut Yükseköğretim Kurulu başkanıdır. … 15 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Marmara Üniversitesi rektörlüğüne atandı. 30 Temmuz 2021 tarihinde ise Yükseköğretim Kurulu üyeliğine ve başkanlığına atandı.

Naci inci ne zaman atandı?

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne gece yarısı yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı. 2 Ocak 2021’de gece yarısı yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof.

Naci inci nasıl atandı?

Mehmet Naci İnci: Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu’nun görevden alınması sonrası atanan akademisyen. Boğaziçi Üniversitesi’nin protestolara neden olan eski rektörü Melih Bulu’nun Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alınması sonrası göreve Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı.

Naci ince nereli?

Naci İnci
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü
Doğum 3 Kasım 1965 Arguça, Tepehan, Pütürge, Malatya, Türkiye
Uzmanlık alanı Fizik
Bitirdiği okul Marmara Üniversitesi Fizik Bölümü (lisans) Heriot-Watt Üniversitesi (doktora)

Prof Mehmet Nabi inci kimdir?

“İnci Baba” olarak tanınan Mehmet Nabi İnciler, 1938 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Asıl mesleği müteahhitlik olan İnciler dönemin tanınmış mafyalarından biri oldu. 1980’li yıllarda çek-senet tahsilatı işiyle uğraştı. Süleyman Demirel, Yılmaz Güney ve Alparslan Türkeş ile olan yakınlığıyla tanınırdı.