Prof Dr Murat Aksoy aslen nereli?

Prof Murat Aksoy aslen nereli?

Murat Aksoy 1 Eylül 1973’te İstanbul’da doğdu. İlk ve orta eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde tamamladı. Yükseköğrenimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesinde bitirdi. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp fakültesinde genel cerrahi uzmanı ve öğretim üyesidir.

Murat Aksoy doktor evli mi?

Halen Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Kalp-Damar Cerrahisi bölümünde ve Maçka Emar Polikliniği’nde çalışmaktadır. Prof. Dr. Murat Aksoy, İlay Aksoy (49y) ile evli ve iki çocuk babasıdır (Melisa (15y) ve Tibet (11y)).

Profesör Doktor Murat Aksoy hangi hastanede çalışıyor?

Dr. Murat AKSOY grubun solistliğini yapmaktadır. Halen Amerikan Hastanesi ve Maçka Emar Polikliniği’nde çalışmaktadır.

Gazeteci Murat Aksoy hangi gazetede yazıyor?

Yeni Şafak gazetesi eski yazarı Murat Aksoy, Erzincan’da dünyaya geldi. Orta öğretimini Kabataş Erkek Lisesi’nde, lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü’nde tamamlayan Aksoy, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İnsan Hakları Hukuku Bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı.

Prof Dr Murat Aksoy eşi ILAY Aksoy kimdir?

İlay Aksoy Kimdir ? İlay Aksoy, 16 Aralık 1969 tarihinde Kıbrıs’ta doğdu. Eğitimini 1990 yılında East Sydney Technial College’da Moda Tekstil Bölümü üzerine tamamlamıştır. Eğitimci olarak mesleğini sürdürmektedir.

Prof Dr hafzullah Aksoy kimdir nerelidir?

Muammer Aksoy
Doğum Mustafa Muammer 1917 İbradı, Antalya, Osmanlı İmparatorluğu
Ölüm 31 Ocak 1990 (73 yaşında) Bahçelievler, Ankara
Milliyet Türk
Eğitim Hukuk

Asli Aksoy kac yasinda?

ORTA Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İşletme Bölümü’nden mezun olup master yaptıktan sonra İstanbul’da tekstil ve gıda üretim alanlarında pazarlama müdürü olarak çalışan 37 yaşındaki Aslı Aksoy, mesleğini bırakarak Muğla’nın Ula İlçesi’ndeki 42 dönümlük arazide kuşkonmaz üretimine başladı.

Murat akçasoy kimdir?

ARABULUCU-AVUKAT – MURAT AKÇASOY / BAŞKAN VEKİLİ Gençlerbirliği Spor Kulübü ,disiplin kurulu üyesidir. Ankara Barosu Eğitim Merkezinde halen danışman avukat olarak ve Ankara Barosu Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Orta derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Dr Murat kaç yaşında?

11.09.1970’te İstanbul’da doğan Prof. Dr. Murat Aksoy, ilk ve orta öğrenimini Şişli Terakki Lisesi Levent İlköğretim Okulu’nda ve Kadıköy Anadolu Lisesi’nde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 1994’te mezun oldu.

Prof Dr Yavuz Yörükoğlu nerede çalışıyor?

Yavuz Yörükoglu – Cardiovascular Specialist – TOBB ETU HASTANESI | LinkedIn.

Prof Dr Atıf akçevin hangi hastanede?

Atıf Akçevin | Koç Üniversitesi Hastanesi.

Gazeteci Yazar Faruk Aksoy kimdir?

Faruk Aksoy, 1974 yılında Sakarya’da dünyaya geldi. Uzun zamandır Ülke TV’de program yapan Yeni Şafak Gazetesinde köşe yazısı yazan Faruk Aksoy aslen Sakaryalı’dır. 1994 senesinde üniversite eğitimi için Kütahya’ya gelen Aksoy‘un televizyon macerası da burada başladı.

Doktorum yanimda sunucusu kim?

Prof. Dr. Murat Aksoy ile beraber 360 TV’de hafta içi her gün 09:30’da sağlığa dair merak edilenlerin değerlendirildiği ”Doktorum Yanımda” isimli programı sunan Selda Hasret Arslan, bu programdaki sunumu ile de dikkat çekiyor.

Drmurat Kınıkoğlu kimdir?

1955 yılında Malatya’da doğdu. 1978 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Aynı fakültede 1984 yılında iç hastalıkları, 1986 yılında kardiyoloji üst ihtisasını tamamladı.

Doktorum Yanımda Selda kimdir?

Bursa’da dünyaya gelen Selda Hasret Arslan, ilkokul ve lise öğrenimini burada tamamlamıştır. “Ben Anneyim” isimli programı ile tanınmıştır. İlkokul 5. sınıfta bir şiir yarışmasına katılan Selda Hasret Arslan’ın okulu bu yarışmada Türkiye genelinde birincilik elde etti.