Cu rektörü kim?

Prof Meryem Tuncel kimdir?

Akademisyen, Tıp Profesörü, Çukurova Üniversitesi Rektörü. Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Çocukluk hayali olan doktorluğa Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanarak adım atan Tuncel, okulunu yıldız öğrenci olarak bitirdi.

Prof Dr Alim Yıldız Kim?

Alim Yıldız, şair, yazar, akademisyen, profesör ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörüdür. Yüksek öğrenimini 1992 yılında MÜ İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Aynı Fakültede Türk İslam edebiyatı alanında “Edebiyat-ı Umumiyye Mecmuası İndeksi ve Dönemin Edebi Hayatındaki Yeri” adlı tezi ile yüksek lisans yaptı.

Balcalı Hastanesi Rektörü kimdir?

Meryem Tuncel, 13 Ağustos 2020’de Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne atandı. Tuncel, bu atamadan kısa bir süre sonra da İç Hastalıkları Anabilim Dalı’na profesör olarak atandı.

Sivas rektörü kim oldu 2020?

Alim Yıldız, Rektörlük görevini Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’tan devraldı.

Prof Dr Nigar Demircan Çakar Kimdir?

Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra lisans eğitimini 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü’nde tamamladı.

Dicle Üniversitesi Rektörü kimdir 2020?

Mehmet Karakoç, (1972) Türk Akademisyen. 19 Ağustos 2020 tarihinden bu yana Dicle Üniversitesi (DÜ) rektörü olarak görev yapmakta.

Alim Yıldız nereli?

Çubuk, TürkiyeAlim Yıldız / Doğum yeriÇubuk, Sivas ilinin Yıldızeli ilçesine bağlı bir köydür. Vikipedi

Alim Yıldız kaç yaşında?

53 yaşında (26 Haziran 1968)Alim Yıldız / Yaş

Prof Dr ilter Ünlükaplan kimdir?

İlter ÜNLÜKAPLAN. 01 Eylül 2020 tarihinden itibaren Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Dekanı kimdir?

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Rektör Prof.Dr. ALİM YILDIZ
Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. MEHTAP ERDOĞAN TAŞ
Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. ALİ AKSU
Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İDRİS ZORLUTUNA
Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. ALİ TAŞKIN

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Özel mi?

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (eski ismiyle Cumhuriyet Üniversitesi), Cumhuriyet‘in kuruluşunun 50. yılı anısına, 9 Şubat 1974 tarihinde 1788 Sayılı Kanunla Sivas‘ta 11000 dönüm arazi üzerinde kurulmuştur….

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Üniversite logosu
Slogan Gelenekten Geleceğe
Kuruluş 9 Şubat 1974
Tür Devlet

Nigar Demircan Çakar ne mezunu?

Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR, 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra lisans eğitimini 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü’nde tamamladı.

Düzce Üniversitesi kimin?

Düzce Üniversitesi, 1 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı yasayla, Düzce‘de kurulmuş devlet üniversitesi. Üniversite, Abant İzzet Baysal Üniversitesi‘nin Düzce çevresindeki kampüsünden ayrılarak, yeni bir üniversite kurulmasıyla meydana gelmiştir.

Prof Dr Talip Gül kimdir?

1959’da Kars’ın Selim ilçesinde doğdu. 1976’da Erzurum İmam Hatip Lisesi’nden, 1983’te Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1989’da Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamladı. 1993’te aynı anabilim dalında doçent, 1998’de profesör oldu.

Dicle Üniversitesi Rektörü nerelidir?

Dicle Üniversitesi yeni Rektörü Mehmet Karakoç Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dünyaya gelmiştir. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı hocalarından olan Karakoç, daha önce Karabük Üniversitesi‘nde görev yapmıştır.